Gość: Masøo IP: *.kat.forthnet.gr 26.09.01, 13:59 Gazeta w Grecji kosztuje ponad 6 zøotych. Niech edakcja coß z tym zrobi. Jacek, pozdrowienia dla redakcji z upalnej G. Nie wiem, czy wrócé. Masøo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
.pepe. Re: SKANDAL W GRECJI!!! 26.09.01, 14:02 he he, wszystkie polskie gazety podrożały w czerwcu. Pamiętam, że za Wprost i Politykę płaciłem w maju chyba 500 drch, a w czerwcu 750 i 800. c'est la vie. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja Re: SKANDAL W GRECJI!!! 26.09.01, 15:07 Masło, ciesz się, że nie 6 złotych pierścionków. Albo sygnetów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maslo Re: SKANDAL W GRECJI!!! IP: *.kat.forthnet.gr 26.09.01, 19:44 Sygnet ci jacku przywiozé, bo rzuciøes palenie. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: SKANDAL W GRECJI!!! 26.09.01, 20:29 redakcja napisał(a): > Masło, ciesz się, że nie 6 złotych pierścionków. Albo sygnetów. A co, Gazeta szykuje zmianę systemu pieniężnego na handel wymienny? Daj znać wcześniej, Redakcjo, to zrobię większy zapas Wyborczej. Z pierścionkami u mnie krucho, a bez Gazety nie ma zycia :))) Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś