the_edge1 01.11.05, 17:21 czy mozna tu uzywac takich slow? bo chcialem uzyc i nie wiem czy mozna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szprota_znad_kubka Re: dupa IP: *.toya.net.pl 01.11.05, 17:36 A użyj sobie, moje dziecko, użyj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szprota_znad_wafla Re: dupa IP: *.toya.net.pl 01.11.05, 17:49 NO ALE WYŁĄCZ TEGO CAPSA! Odpowiedz Link Zgłoś
sztamka Re: dupa 01.11.05, 20:25 W dupę można dostac, dupę można skopac, można dac dupy, dupę można dac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.S. Re: dupa IP: 195.69.82.* 01.11.05, 17:44 Gość portalu: Aja napisał(a): > używaj póki cie nie zaboli Dupa to od czego innego boli Odpowiedz Link Zgłoś
the_edge1 Re: dupa 01.11.05, 17:53 pochuje i pieprzoty. dupa nie jest magiczna. szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
the_edge1 Re: dupa 01.11.05, 18:09 raczej od zuzycia ;) p.s. dupa nie jest magiczna z zasady. Odpowiedz Link Zgłoś
the_edge1 Re: dupa 01.11.05, 18:29 "Dupa" to slowo, ktore nioslo w latach 50. powiew wolnosci. Nie lekcewaz tego. A zatem: DUPA Odpowiedz Link Zgłoś
latajacy_rosomak Re: dupa 01.11.05, 18:52 > "Dupa" to slowo, ktore nioslo w latach 50. powiew Wcześniej dupa też niosła powiew. Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: dupa 01.11.05, 19:19 latajacy_rosomak napisał: > > "Dupa" to slowo, ktore nioslo w latach 50. powiew > > Wcześniej dupa też niosła powiew. foty nie powiew? ;> Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: dupa 01.11.05, 19:22 poview aż łeb urywa :> poza tym, już w latach 50-tych dupa była słowem, które stawiało świat otworem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FJR Re: dupa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 18:59 DUPA - dyplomowany urzędnik prawa administracyjnego ;-) Bez urazy! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
leslaw_m Re: dupa 01.11.05, 20:03 kto?! powiedział kasjer dupa?! kto powiedział kasjer dupa?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie jestem autorem ODA do DUPY IP: *.toya.net.pl 01.11.05, 21:36 Dupa ludzkosci raju pozbawila Dupa a nie jablko Adama skusila Dupa nieraz królów dawnych mianowala Dupa tez ich nieraz detronizowala Dupa bogaci, dupa rujnuje Dupa losami swiata kieruje Dupa pomaga i dupa przeszkadza Dupa miluje i dupa zdradza Dupa zebraków i królów raduje Dupa w palacu i w chacie króluje Dupa smakuje mlodym i starym Dupa tchnie zadza, upaja czarem Dupa pachnie, dupa smierdzi Dupa tez wspaniale pierdzi Dupa wielkie kupy sra Dupa na klarnecie gra Dupa motorem zawsze i wszedzie Dupa jest haslem i haslem bedzie Dupa krzepi i dupa rodzi Dupa nigdy nie zaszkodzi Dupa dziewczeta wyprowadza z nedzy Dupa to najlepsza kopalnia pieniedzy Dupa wszystkich chlopaków jak w banku gromadzi Dupa wszystkich frajerów do oltarza prowadzi MORAL: Czlowiek sie rodzi i z dupy wychodzi Czlowiek sie zeni na dupe wchodzi Czlowiek umiera na dupie lezy Wszystko na tym swiecie od dupy zalezy! Odpowiedz Link Zgłoś
zamek a Gombrowicz patrzy na to i zazdrości 02.11.05, 09:50 bo on tylko po pupie, (bo gdyby pisał o dupie, to dostałby po dupie!) Odpowiedz Link Zgłoś
the_edge1 Re: a Gombrowicz patrzy na to i zazdrości 02.11.05, 21:04 A mnie sie naprawde chce rzygac i mam to wszystko coraz bardziej w dupie, bo wszystko to gowno (oprocz moczu). Odpowiedz Link Zgłoś
sztamka Re: a Gombrowicz patrzy na to i zazdrości 02.11.05, 21:18 roztrzaskaj to o kant dupy i...już :) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.agrafek Re: a Gombrowicz patrzy na to i zazdrości 02.11.05, 21:41 the_edge1 napisał: > A mnie sie naprawde chce rzygac i mam to wszystko coraz bardziej w dupie, bo > wszystko to gowno (oprocz moczu). > Chociaż mocz w ostatecznej instancji też jest gównem. Odpowiedz Link Zgłoś
lekko.cofniety Re: widze że pojawiają się wątki 03.11.05, 09:04 cassani napisał: widze że pojawiają się wątki wolnościowe! taaaa ja codziennie uwalniam z dupy więźnia Odpowiedz Link Zgłoś
cassani no to pokojowy Nobel 03.11.05, 09:16 bravo! Czy Amnesty International wie o Twoich praktykach? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zapominalski Re: no to pokojowy Nobel IP: *.eranet.pl 03.11.05, 09:19 Życie jest głupie,rzekł soliter wyglądając z czterech liter. Po cóż ciągle mam siedzieć w dupie ? Wyjdę na świat i coś kupię ! (L.J.Kern ?) jak to dalej leciało, bo zapomniałem ... Odpowiedz Link Zgłoś
lekko.cofniety Re: no to pokojowy Nobel 03.11.05, 09:20 cassani napisał: no to pokojowy Nobel. Ale ja tego nie robię w pokoju. W spokoju owszem, ale nie w pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sędzia Re: to dobrze IP: *.toya.net.pl 23.12.05, 02:25 a komitet kuchenny to pies? Odpowiedz Link Zgłoś
huann Ż 23.12.05, 02:29 RRRRRRYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY............................... Odpowiedz Link Zgłoś
szprota jadzię kłuję 23.12.05, 02:31 już dzisiaj jadłam. poza tym The Edge o dupie, wy o zupie, ech... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ajaj Re: no to pokojowy Nobel IP: *.toya.net.pl 03.11.05, 09:45 w kwestii formalnej: masz na myśli więźniów w postaci stałej czy gazowej? Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: no to pokojowy Nobel 03.11.05, 09:52 pewnie chodzi o grupe uciekinierów w postaci stałej podzielonej. Odpowiedz Link Zgłoś
lekko.cofniety Re: no to pokojowy Nobel 03.11.05, 09:56 Gość portalu: Ajaj napisał(a): > w kwestii formalnej: > masz na myśli więźniów w postaci stałej czy gazowej? Różnica między nimi bywa często dość płynna. Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: widze że pojawiają się wątki 03.11.05, 11:50 cassani napisał: > wolnościowe! > rozwolnościowe, ale to zawsze coś! :) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: A jak brzmi dupa w innych językach? 04.11.05, 19:40 to zależy, czym artykułowana... Odpowiedz Link Zgłoś
przerwany.zabieg.gastroskopii Re: A jak brzmi dupa w innych językach? 05.11.05, 10:56 a jak ma brzmiec? prrrrrrrrrruuuut Odpowiedz Link Zgłoś