Gość: mysza IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.10.02, 16:54 jest dzisiaj tak cieplo - prawie letnia temperatura,a teraz chyba bedzie burza bo chmury ida takie granatowe,ale ogolnie pierwszy dzien pazdziernika piekny - mam nadzieje ze u was tez. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mian Re: Chyba mamy BABIE LATO. IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.02, 22:51 rzeczywiscie pieknie bylo ,szkoda ze ten dzien minął mi jakos niezauwazenie , dopiero teraz chwilka czasu zeby cos napisac , Jutro sie poprawie ;-))) Acha kupilem dzis dwie ksiażeczki za kilkanascie zlotych , cos z prozy amerykanskiej z serii Kameleon , niezle nieraz ksiazki wydają ;-))) pozdrawiam i spać idu ;-) mian styrany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Chyba mamy BABIE LATO. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.10.02, 12:47 z tym babim latem to falszywy alarm :((( szkoda.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mian Re: Chyba mamy BABIE LATO. IP: *.lowicz.sdi.tpnet.pl 02.10.02, 20:33 u mnei cały dzien Babie Lato było , wiec chyba nie taki fałszywy . pozdrawiam mian pracuś ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mian Re: Chyba mamy BABIE LATO. IP: *.lowicz.sdi.tpnet.pl 18.10.02, 15:48 Wczoraj i dziś było coś co przypominało babie lato ale trwało to bardzo krótko i nie wiem na pewno czy mi się to po prostu nie przyśniło ;-))))))) mian zakręcony ;-)) A zapowiadają zimnice straszną . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Chyba mamy BABIE LATO. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.10.02, 16:09 chyba jednak ci sie przysnilo :))cieplej jakby troszeczke ale ponuro buuuuu. Odpowiedz Link Zgłoś