Dodaj do ulubionych

kredyt mieszkaniowy

IP: *.acn.pl 09.10.03, 21:18
Potrzebuje pomocy w dwóch tematach
1) Szukam banku który oferuje najszerszą ofertę kredów mieszkaniowych, tzn.
widzi jak najmniej ograniczeń co do zachcianek klientów i możliwych
kombinacji
2) Szukam banku(ów), który/e oferują kredyt gotówkowy przy którym
zabezpieczeniem może być hipoteka
Obserwuj wątek
    • robert.g5 Re: kredyt mieszkaniowy 10.10.03, 15:37

--Zależy jakie są to zachcianki
      Co do drugiej sprawy praktycznie wszystkie banki mają w swojej ofercie tzw.
      pożyczki hipoteczne pod zastaw nieruchomości /dostajesz pieniadze do ręki /
      Robert
      PARTNER
      0602306737
      Kontakt:serwis internetowy
      www.grodzki.waw.pl
      • Gość: kamil Re: kredyt mieszkaniowy IP: *.acn.pl 10.10.03, 19:17
        zupełnie nie znam się na kredytach mieszkaniowych, ale zapewne są banki które
        mają większe wymagania co do klientów i możliwych do zaoferowania warunków na
        jakich są w stanie zaakceptowć kredyt mieszkaniowy, pozostaje pytanie:
        - które robią najwięcej "niestandardowych" rzeczy ???
        a do drugiej części odpowiedzi to już zupełnie jestem zakłopotany, gdyż byłem
        w Millennium, Pekao SA i Multibanku i tam bynajmniej w części obsługi klienta
        masowego takiej oferty nie ma
        • Gość: kziolk Re: kredyt mieszkaniowy IP: *.swic.dialup.inetia.pl 10.10.03, 19:34
          To moze najprosciej powiedz o co Ci dokladniej chodzi, a wtedy moze cos
          doradzimy:) Zajrzyj na strone mBanku- moze to Cie zainteresuje.
          Jesli chodzi o drugie pytanie i Twoje problemy, to byc moze chodzi Ci o
          pozyczke zabezpieczona hipoteka, ale bez dochodow. Z tym moze byc problem. Na
          pewno nie znajdziesz tego w zadnym banku. Tylko w inny sposob. Bo jesli chodzi
          Ci o zwykla pozyczke hipoteczna i masz zdolnosc, to naprawde kazdy bank ma ja w
          swojej ofercie.
          • Gość: kamil Re: kredyt mieszkaniowy IP: *.acn.pl 10.10.03, 20:52
            chodzi o to iż bank w którym pracuje nie udziela kredytów mieszkaniowych w
            walutach takich jak CHF, GBP, choć wielu klientów jest tymi walutami
            zainteresowanych. Odsyłając ich do innego banku chce uniknąc sytacji iż znów
            klient będzie musiał szukać a moje informacje okażą się niewystarczające.
            Jeśli ktoś z agentów współpracuje z bankami, które oferują taki kredyt (
            wystarczą same CHF ) to proszę o kontakt: yarek2@gazeta.pl
            • Gość: rodz Re: kredyt mieszkaniowy IP: *.MAN.atcom.net.pl 13.10.03, 16:13
              ja mam kredyt w HVB, zalatwienie formalnosci trwalo kilka dni, a do tego
              obslugiwala mnie sympatyczna laseczka - byla na kazde zawolanie ;)
              rzuc okiem na stronke, maja tez infolinie wiec mozesz dowiedziec sie przez
              telefon..

pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka