szczekuszka 22.01.04, 13:30 Spotkalam sie ostatnio z takim imieniem. Troche dziwne, nie sadzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ariana1 Re: Marketa 22.01.04, 14:31 Mnie się kojarzy z supermarketem. Kompletny niewypał Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Marketa 22.01.04, 14:41 To czeska wersja imienia Malgorzata. Mnie sie tez nie podoba. A. Odpowiedz Link Zgłoś
itsola Re: Marketa 22.01.04, 17:02 Czesc ! O Boze !To na prawde niewypal.Kojarzy mi sie z ankieta.Pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś
jo_asia Re: Marketa 25.01.04, 16:46 abiela napisała: > To czeska wersja imienia Malgorzata. Mnie sie tez nie podoba. abiela ma rację na stronie www.behindthename.com/cgi-bin/search.cgi?terms=marketa&nmd=n piszą: MARKÉTA f Czech, Slovak Czech and Slovak form of MARGARET ale w dobie supermarketów, hipermarketów, megamarketów i innych marketów to imię stało się ... chyba niestety śmieszne Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: Marketa 26.01.04, 10:01 To imię nie jest w moim guście, ale jak rodzicom sie podoba, to najważniejsze. Z imieniem tym spotkałam sie oglądając jakiś film, ale nie pamietam jaki. Pozdrawiam Madzia Odpowiedz Link Zgłoś