sbi Re: LOST - zaginieni - ktos oglądał wczoraj? nt. 04.11.05, 17:47 Nie, a było coś interesującego? Odpowiedz Link Zgłoś
babeczkaa Re: LOST - zaginieni - ktos oglądał wczoraj? nt. 04.11.05, 19:17 trochę tak, niektórzy twierdza że to niezły serial :) ja obejrzałam wczoraj dwa odcinki, zapowiada sie interesująco :) Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 Re: LOST - zaginieni - ktos oglądał wczoraj? nt. 04.11.05, 19:28 Fakt - początek obiecujący;-) Oglądałem wczoraj sporą część z tych dwoch odcinków. Niedźwiedź polarny na tropikalnej wyspie oraz sygnał mayday odebrany przez radio i od razu rozszyfrowany jako nadawany bez przerwy od 16tu lat;-)) Tylko pytanie - przez kogo? Są pewne podobienstwa do 'Obcego' ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczek_sdz Oglądałam. 05.11.05, 15:08 Kilka lat temu nakręcono już podobny film o tym jak rozbił sie samolot, jak dla mnie to było totalne dno. Za to ten o dziwo zapowiada się o wiele lepiej. Jest na kogo popatrzeć;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hajdana nie oglądałam, ale 06.11.05, 11:27 może zacznę, chyba nie będzie za późno ;), ale jest jeden problem, bo bardzo polubiłam "Gotowe na wszystko", o podobnej porze w Polsacie ;( Podobają Wam się kobitki i ich akcje? :) Babeczko, skąd masz uśmiechniętą buźkę przy nicku? Jak to się robi :))) Piszesz zawsze uśmiechnięta? Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: nie oglądałam, ale 06.11.05, 15:03 a kiedy to i na czym? Przyznam, ze troche chyba zdzidziałam bo jakoś żaden serial mnie porywa:( a pamietam czasy gdy sie zasiadało przed Dynastia musowo! przed Brzydulą, Słoneczny patrol (pierwsza seria), Pełna chata, Siodme niebo ... a teraz nic mnie nie pociaga a juz zupelnie te polskie seriale mnie dobijaja. Sztucznosc eh a najgorszy to chyba jest Pierwsza milosc. Odpowiedz Link Zgłoś
hajdana Re: nie oglądałam, ale 06.11.05, 17:00 tu masz to, co ukazało się w telewizyjnej. Szkoda, że po dwóch pierwszych odcinkach, które w ten sposób przegapiłam. A jak przeczytasz artykuł jest to serial dla uważnych :) serwisy.gazeta.pl/tv/1,47060,2988931.html Odpowiedz Link Zgłoś
babeczkaa Re: nie oglądałam, ale 06.11.05, 16:52 Hajdano, jak klikniesz na mój nick przy tym uśmieszku zobaczysz, mam po prostu swoją wizytówke, która w ten spoób jest prezentowana,pozdrowionka,pa B. Odpowiedz Link Zgłoś
szaramysza9 Re: nie oglądałam, ale 06.11.05, 16:59 Filmy Almodovara:))) No proszę;))) Odpowiedz Link Zgłoś
hajdana Re: nie oglądałam, ale 06.11.05, 17:01 no fajnie, teraz wiem o Tobie wszystko :D I człowiek cały czas się uczy tego interneta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hajdana kogo chcecie :) 07.01.06, 13:17 "Wybierz swojego ulubionego bohatera serialu ''Zagubieni'' Bohater, który uzyska najwięcej głosów, pojawi się na okładce "Gazety Telewizyjnej'' dodatku do ''Gazety Wyborczej'' w Twoim mieście" serwisy.gazeta.pl/tv/0,69987.html :) no to na kogo głosujecie? Przystojniak Boone? Tak szybko odszedł... Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: kogo chcecie :) 07.01.06, 15:18 :D eeeeeeee tam Sojer :p albo pan mysliwy :) hieh a booon wcale nie byl przystojniak taki kobiecy był Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczek_sdz Re: kogo chcecie :) 09.01.06, 13:09 Ja chce tego no, Araba, jak mu tam jest? Sayid? Cos w tym stylu, Fajne ciacho:D Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczek_sdz Re: LOST - zaginieni - ktos oglądał wczoraj? nt. 09.01.06, 13:07 Ja to juz obejrzalam caly pierwszy sezon i 9 odcinków drugiego sezony:D Opowiedzieć komus?:> Odpowiedz Link Zgłoś
babeczkaa Re: LOST - zaginieni - ktos oglądał wczoraj? nt. 09.01.06, 15:32 a skąd miałas, też chętnie obejrze w szybszym tempie niz tempo TVP :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczek_sdz Re: LOST - zaginieni - ktos oglądał wczoraj? nt. 14.01.06, 11:06 Z internetu:-) Odpowiedz Link Zgłoś