Gość: MarcinK IP: proxy / 126.97.1.* 09.10.02, 08:31 www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=63&w=3208708 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hackfinn Pech Lublinka 09.10.02, 12:19 Czy Lublinek musi miec takiego pecha do politykow?! Cale szczescie ze szanse tego pana na elekcje sa praktycznie zadne! Gdyby jakims cudem dotarl do 2 rundy jego przeciwnik juz ma moj glos. Pozdrawiam HackFinn;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarcinK Re: Pech Lublinka IP: proxy / 126.97.1.* 09.10.02, 14:26 I mój też. Chocby był to tfu, Jagiełło. Do czego to doszło... MarcinK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arecki Re: Pech Lublinka IP: *.centertel.pl 10.10.02, 10:38 A ja sie nawet zastanawialem czy na niego nie glosowac - dramat. A moze znacie opinie innych kandydatow na temat Lublinka ? Arecki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarcinK Re: Pech Lublinka IP: proxy / 126.97.1.* 10.10.02, 11:35 Witam No właśnie mój problem jest taki, że w żadnym programie nie znalazłem ani słowa o Lublinku. Pozdrawiam, MarcinK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HackFinn Re: Pech Lublinka IP: *.ipartners.pl / *.skydive.pl 10.10.02, 13:19 Ja niestety rowniez! Ani slowa:( HackFinn;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arecki Re: Pech Lublinka IP: *.centertel.pl 11.10.02, 10:35 A ja wczoraj rozmawialem z Markiem Madejem na temat Lublinka. Generalnie uwaza, ze polaczenia tylko z Warszawa nie maja sensu i w tym wypadku szkoda pieniedzy na cale utrzymanie lotniska. Uwaza natomiast, ze Lodz powinna miec polaczenia lotnicze z innymi miastami w Polsce oraz kilka polaczen zagranicznych. Jest goracym zwolennikiem szybkiego polaczenia kolejowego z Warszawa. Dosc dobrze orientuje sie w sprawach naszego lotniska (ILS, krotki pas - wedlug niego jest problem z wydluzeniem, czy to prawda ?). Nie wiedzial natomiast, ze LOT w Lodzi sprzedaje najwiecej biletow (oprocz Warszawy). Oby jednak wszyscy lodzcy politycy mieli takie rozeznanie i byli Lublinkowi przychylni... Arecki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inhibitormao@wp.pl Re: wybory - Fisiak o lotnisku IP: *.rubikon.zgierz.pl / 192.168.2.* 18.10.02, 12:20 Wiecie co to lotnisko to jedna wielka pomyła łódz jest duża,rozwinięta anie ma lotniska z prwdziwego zdarzenia,ludzie pomyślcie troche,to jest szansa dla łodzi,poznań,kraków to są miasta rozwinięte,przynajmniej papiez miałby gdzie wylądować,pomyślcie ludziue nad tym lotniskiem tyle poieniędzy na połaczenia do warszawy????przeciez to jest niedopuszczalne,jak mamy mieć sojuszników jak nie mamy lotniska,trzeba to przemysleć luzie róbcie coś......obiecujecie i wszystko stoi.... Odpowiedz Link Zgłoś