Dodaj do ulubionych

Kanary biora

IP: 195.205.74.* 10.07.01, 09:55
W dzisiejszej gazecie ukazal sie artykul o kanarach, ktorzy biora kase.
Popieram ich, jestem za dzisia wszyscy biora i gliny i lekarze i urzednicy
panstwowi. Wole takiemu dac 30 zl niz placic za migawke 70 zl. I tak jezdze
przez caly miesiac na gape
Obserwuj wątek
    • Gość: Michał Re: Kanary biora IP: *.retsat1.com.pl 10.07.01, 10:39
      Gość portalu: Ubique napisał(a):

&#62 W dzisiejszej gazecie ukazal sie artykul o kanarach, ktorzy biora kase.
      &#62 Popieram ich, jestem za dzisia wszyscy biora i gliny i lekarze i urzednicy
      &#62 panstwowi.

No tak, to faktycznie jest wytłumaczenie "bo inni tak robią". Żenada.

&#62Wole takiemu dac 30 zl niz placic za migawke 70 zl. I tak jezdze
      &#62 przez caly miesiac na gape

Przy okazji okradając mnie i działając na moją szkodę - czyli tego, który płaci
      za bilety. Obyś wpadł pod tramwaj złodzieju.
    • Gość: Michal Re: Kanary biora IP: *.u.lodz.pl 10.07.01, 19:49
      A mnie to wkurza. Kupuje co miesiac migawke za 70 zlotych i kazdy gapowicz mnie
      okrada. Powtarzam: OKRADA ! On nie placi, a ja przez niego musze placic wiecej.
      W zwiazku z tym oczekuje od kanarow bezwzglednego egzekwowania ukradzionych mi
      pieniedzy. I chce, zeby zlodziej zaplacil 70 i poczul to finansowo, a nie zeby
      okradl mnie po raz drugi placac lapowke !
      • Gość: Ubique Re: Kanary biora IP: 195.205.74.* 11.07.01, 10:22
        A ja i tak kolego drogi nie zamierzam placic tym frajerom MPK za migawke wole
        jezdzic na gape. Niech zarobi sobie kanar , ktorych w Lodzi i tak jest malo.
        Sam mu dam w reke kase bez gadania. Wiadomo jakie u nas jest bezrobocie a stac
        mnie na to zeby mu dac kase.
        • Gość: Michał Re: Kanary biora IP: *.retsat1.com.pl 14.07.01, 09:08
          Gość portalu: Ubique napisał(a):

&#62 A ja i tak kolego drogi nie zamierzam placic tym frajerom MPK za migawke wole
          &#62 jezdzic na gape.

Ale jakim frajerom w MPK? Znasz jakieś pracujące tam osoby? Ja znam. CI frajerami
          nie są.

&#62 Niech zarobi sobie kanar , ktorych w Lodzi i tak jest malo.

Za mało.

&#62 Sam mu dam w reke kase bez gadania. Wiadomo jakie u nas jest bezrobocie a stac
          &#62 mnie na to zeby mu dac kase.

Szkoda, że nie stać Cię na uczciwość i porządne życie. Ale takie czasy,
          degeneracja gdzie nie spojrzeć ...

• Gość: GIGUŚ Re: Kanary biora IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.01, 14:06
      PAMIĘTAJCIE SZANOWNI CZYTELNICY ŻE W ŁODZI SĄ DWIE FIRMY KONTROLERSKIE WIĘC
      MOŻE TERAZ TROCHĘ POPISZECIE O TEJ DRUGIEJ ESCSG PRZECIEŻ ONI TEŻ NAS
      KONTROLUJĄ.DRODZY DZIENNIKARZE MOŻE ZROBICIE TAKĄ SAMĄ AKCJĘ PRZECIWKO
      POLICJI,STRAŻY MIEJSKIEJ,LEKARZOM A MOŻE POPROSTU SIĘ BOICIE I SZUKACIE TANIEJ
      SENSACJI. JA RÓWNIEŻ JESTEM PRZECIWNA DAWANIU W ŁAPĘ.SPOTKAŁEM RÓŻNYCH
      KONTROLERÓW I NIE WSZYSTKICH NALEŻY TRAKTOWAĆ JEDNAKOWO. NIKT NIE CHCE BYĆ
      KONTROLOWANY A PRZECIEŻ KTOŚ TO MUSI ROBIĆ.PRZESTANCIE DAWAC ŁAPÓWKI A
      WSZYSTKIM BĘDZIE ŻYŁO SIĘ LEPIEJ.JAK CZYTAM NIEKTÓRE WYPOWIEDZI ROBI I MI SIĘ
      NIEDOBRZE.NIEKTÓRZY CHCĄ BYĆ CHYBA SŁAWNI LUB ZAROBIĆ TROCHĘ GROSZA OCZERNIAJĄC
      FIRMY KONTROLERSKIE.OSOBY UCZCIWE KASUJĄCE BILETY PEWNIE DO WAS NIE
      PISZĄ.ZASTANÓWCIE SIĘ DRODZY DZIENNIKARZE KTO Z WAMI ROZMAWIA CZY ABY SAM JEST
      TAKI CZYSTY.
      • Gość: Anita Re: Kanary biora IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 13.07.01, 17:52
        Giguś, czy u ciebie nie ma kropek, przecinków i małych liter? Ci dziennikarze
        zrobili kawałek przyzwoitej roboty, ale całej Polski nie naprawią. Prowokacja
        jako metoda to przywilej dziennikarstwa. Pozdrawiam "gapowiczów".
        • Gość: marta Re: Kanary biora IP: 195.205.74.* 17.07.01, 18:48
          Słuchaj ANITA NIE POUCZAJ NIKOGO JAK MA PISAĆ. POZA TYM JEŻELI JEŹDZISZ NA GAPE
          TO DŁUGO TAK NIE POJEŹDZISZ BO W KOŃCU I TAK KTOŚ CIĘ DOPADNIE A JAK BĘDZIESZ
          CHCIAŁA DAĆ ŁAPÓWKĘ TO LEPIEJ 100 RAZY SIĘ ZASTANÓW.
          CHCIAŁABYM JESZCZE POWIEDZIEĆ, ŻE CI CO DAJĄ ŁAPÓWKI SĄ TAK SAMO WINNI JAK CI
          CO JE BIORĄ, WCALE TEGO NIE POCHWALA, ALE CO MY MOŻEMY Z TYM ZROBIĆ? NIC.......
          TA CAŁA AKCJA BYŁA TROCHĘ PRZESADZONA I DO NICZEGO NIE PODTRZEBNA I TAK BĘDZIE
          TAK JAK BYŁO.
          A POZA TYM JEST JESZCZE JEDNA FIRMA W NASZYM MIEŚCIE KONTROLUJĄCA BILETY
          DLACZEGO O NICH NIC NIE SŁYCHAĆ. OSTATNIO MNIE ZATRZYMALI I TEŻ CHCIELI ŁAPÓWKĘ
          ALE JA TAKA GŁUPIA NIE JESTEM ŻEBY JE DAWAĆ.Z FIRMY ESCSG KONTROLERZY BYLI
          JESZCZE GORSI OD TYCH CO SPRAWDZAJĄ W "B&K", NIECHLUJNI, JACYŚ TACY NIEDOMYCI I
          CHYBA NIE ZNALI SIĘ NA SWOJEJ ROBOCIE ZA BARDZO.PRZEDEWSZYSTKIM ZAWSZE MAM ZE
          SOBĄ MIGAWKĘ I NIE DAŁABYM ŁAPÓWKI NIGDY!!!!!!!!!
          KTO DAJE " W ŁAPĘ " TEN MA NIEPOKOLEJI W GŁOWIE TAK SAMO ZA TO ODPOWIADA JAK I
          TEN CO BIERZE.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka