Gość: oli IP: *.dip.t-dialin.net 07.09.04, 18:04 Cześć, ktoś czytał tę książkę? Słuchałem że to dobre, ale dotychczas nigdy nie czytałem jakiś książke Brownego, wieć nie znam jego stył. Co wy myszlicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wypierdek mamuta Re: "The Da VInci Code" - Dan Brown IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 18:25 Jaka dziwna polszczyzna, a co do książki to czytałem, ale czy dobre nie wiem, ponieważ zawiesiłem swój zmysł krytyczny na czas czytania tego arcydzieła. Odpowiedz Link Zgłoś
clevera zaczelam czytac:) 07.09.04, 21:00 Wlasnie "wyrwalam" ja dwunastoletniej dziewczynce. Stwierdzilam, ze jesli czyta taka ksiazke, z takim zainteresowaniem w tym wieku, to ksiazka musi byc dobra. Mlodziez teraz tak ciezko czyms zainteresowac, a zwlaszcza ksiazka.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albertus.pl Re: "The Da VInci Code" - Dan Brown IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 22:17 My nie czytać ta ksiązka, my ją tylko sprzedawać po niska cena w polski język i mocno polecać. ALBERTUSY Księgarnia Internetowa - ALBERTUS.pl --- Prywatna wersja rzeczywistości Tima Powersa jest tyleż dramatyczna, co i przerażająca. Osadzone w Kalifornii takiej, jaką znamy, a jednak zaludnione przez pożeraczy duchów, greckie bóstwa i martwych psychopatów (którzy nie są jednak dość martwi), jego fantastyczne wizje są genialną, współczesną mitologią. Sejsmiczna pogoda-Tim Powers Górnicze miasteczko Desperacja, położone w odludnej części środkowej Newady DESPERACJA - S. KING Odpowiedz Link Zgłoś