Dodaj do ulubionych

"The Da VInci Code" - Dan Brown

IP: *.dip.t-dialin.net 07.09.04, 18:04
Cześć,

ktoś czytał tę książkę? Słuchałem że to dobre, ale dotychczas nigdy nie
czytałem jakiś książke Brownego, wieć nie znam jego stył.

Co wy myszlicie?

Obserwuj wątek
    • Gość: wypierdek mamuta Re: "The Da VInci Code" - Dan Brown IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 18:25
      Jaka dziwna polszczyzna, a co do książki to czytałem, ale czy dobre nie wiem,
      ponieważ zawiesiłem swój zmysł krytyczny na czas czytania tego arcydzieła.
      • clevera zaczelam czytac:) 07.09.04, 21:00
        Wlasnie "wyrwalam" ja dwunastoletniej dziewczynce. Stwierdzilam, ze jesli czyta
        taka ksiazke, z takim zainteresowaniem w tym wieku, to ksiazka musi byc dobra.
        Mlodziez teraz tak ciezko czyms zainteresowac, a zwlaszcza ksiazka.:)
      • Gość: Albertus.pl Re: "The Da VInci Code" - Dan Brown IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 22:17
        My nie czytać ta ksiązka, my ją tylko sprzedawać po niska cena w polski język i
        mocno polecać. ALBERTUSY

Księgarnia Internetowa - ALBERTUS.pl

---
        Prywatna wersja rzeczywistości Tima Powersa jest tyleż dramatyczna, co i
        przerażająca. Osadzone w Kalifornii takiej, jaką znamy, a jednak zaludnione
        przez pożeraczy duchów, greckie bóstwa i martwych psychopatów (którzy nie są
        jednak dość martwi), jego fantastyczne wizje są genialną, współczesną mitologią.
        Sejsmiczna pogoda-Tim Powers

Górnicze miasteczko Desperacja, położone w odludnej części środkowej Newady
        DESPERACJA - S. KING

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka