hubar 10.10.02, 09:02 Wspaniale że powstał kolejny film :-D Jaki zbieg okoliczności własnie wczoraj ogladałem (w pewnym przemiłym towarzystwie) ten "stary" fil promującu Łódź :-) pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ixtlilto Re: Nowy film o Łodzi 10.10.02, 20:54 :D Jaki zbieg okoliczności, że dziś się dowiedziałam o istnieniu "nowego" filmu promującego "miasto biznesu", a wczoraj oglądałam "Łódź miasto przyszłości"... Jeśli ten nowy będzie równie interesujący jak tamten poprzedni to super! Mam przy okazji pytanie: czy ktoś wie jak rozpowszechnienie tego pierwzego filmu wpłynęło na promocję miasta?? pozdroofka, Ixtlilto ps. jednak można coś zrobić nie wydając ani złotówki! Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Nowy film o Łodzi 10.10.02, 21:17 Jest szansa, że skoro WSHE dało pieniądze na ten film, to niedługo będę miał szansę zdobycia tego filmu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal.ch Re: Nowy film o Łodzi IP: *.wshe.lodz.pl 11.10.02, 09:38 Trzymam Cię za słowo panie dziennikarz. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Nowy film o Łodzi 11.10.02, 13:23 Powiedziałem że się postaram. Sam jestem ciekaw tego filmu, jak tylko do zdobedę lecę robić kopie dla KaFeLków :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar 18 października o 14 w WSHE 17.10.02, 10:16 18go października (czyli jutro) o godzinie 14 w WSHE przy Rewolucji 1905r nr 52 w Patio, odbędzie się premiera filmu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan_tomas Re: 18 października o 14 w WSHE IP: 212.191.74.* 17.10.02, 13:58 A już w przyszłym tygodniu prawdopodobnie dostępny u mnie?? Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: 18 października o 14 w WSHE 17.10.02, 14:21 Postaram się mieć jeszcze jutro :-D Odpowiedz Link Zgłoś
bartolo_meo Re: 18 października o 14 w WSHE 17.10.02, 19:45 Igor ma być :), już tydzień temu mówił coś o jakimś bankiecie na ta okazje i zeby sie ładniej ubrać i z nim wkrecac :). Pozdrawiam Bartolomeo Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Mam nowy film o Łodzi 22.10.02, 23:25 W formacie DVD. Jak go skopiować? Może po prostu zaniosę kopię do Sapera? Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Mam nowy film o Łodzi 23.10.02, 21:32 Mam go, ale co z tego skoro nigdzie nie mogę go skopiować, ani też odtworzyć. Widziałem razem z Ixikiem film, poniżej są opinie. Co za kretyz zdecydował aby ten film był w formacie DVD. To nie film fabularny i im powinno zalezeć aby jak największa liczba kopii (tych "nielegalnych" także) znalazła się w obiegu. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Mam nowy film o Łodzi 23.10.02, 21:37 hubar napisał: > Co za kretyz zdecydował aby ten film był w formacie DVD. To nie film > fabularny > i im powinno zalezeć aby jak największa liczba kopii (tych "nielegalnych" > także) znalazła się w obiegu. Niestety. Obdzwoniłam większość znajomych. Przegrywarka DVD nie jest często spotykanym sprzętem :/ Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Mam nowy film o Łodzi 23.10.02, 21:54 a czy możliwe jest całkowite skopiowanie na dysk i przegranie na CD-ROM?? zapewne wersja polska i angielska są oddzielnie, więc choć jedna powinna sie zmieścić na płycie.... Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Mam nowy film o Łodzi 23.10.02, 21:59 Geo: jest możliwe, ale naley mieć specjalny program zamieniający DVD na "cośtam" i z tym wszystkim jest wtedy od groma roboty :( Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Mam nowy film o Łodzi 23.10.02, 22:03 spoko!! znajdzie się, popyta. Jak coś to mogę pomóc, tylko najpierw namierze program w internecie, oki?? Odpowiedz Link Zgłoś
bartolo_meo Re: Mam nowy film o Łodzi 23.10.02, 23:17 Jakie kopiowanie?? Przecież ten film jest rozdawany i można brać do bólu (bo po to właściwie został zrobiony), w WSHE babeczka rozdawała i nawet mam ale nie mam DVD :( Płyty z wersją dla CD są podobno w produkcji. Ale nie wiem ile w tym prawdy. Pozdrawiam Bartolomeo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: Mam nowy film o Łodzi IP: *.toya.net.pl 23.10.02, 23:31 ja tez chce.....:( ktoś ma dostep do tych płyt?? prosze o jedna sztukę!! :P Odpowiedz Link Zgłoś
petter Re: Nowy film o Łodzi 22.10.02, 23:47 hubar napisał: > Wspaniale że powstał kolejny film :-D > > pozdrowy Jasne ze fajnie ze ten film wogole powstal. Tylko dlaczego glowna role odgrywa w nim nasz prezydent? I czy to jest tylko przypadek? Zwlaszcza ze ukazal sie tuz przed wyborami. Ale pewnie sie czepiam,poprzedni tez byl o owczesnym prezydencie wiec to pewnie taka tradycja.(spelniona po raz kolejny za pieniadze podatnikow) pozdrawiam peter PS A nie mozna by tak zatrudnic do prezentacji miasta profesjonalnego aktora? Koszt pewnie wiekszy(jednorazowo) ,ale nie trzeba by za kazda zmiana prezydenta krecic nowego filmu. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Nowy film o Łodzi 22.10.02, 23:58 petter napisał: > Jasne ze fajnie ze ten film wogole powstal. > Tylko dlaczego glowna role odgrywa w nim nasz prezydent? > I czy to jest tylko przypadek? --Nie da się ukryć, że Prezydent jest przedstawicielem Łodzi, jest gospodarzem. > Ale pewnie sie czepiam,poprzedni tez byl o owczesnym prezydencie wiec to pewnie taka tradycja.(spelniona po raz kolejny za pieniadze podatnikow) --Masz rację... czepiasz się. Film powstał w 100% za pieniądze sponsorów, a że oni wybrali takiego przewodnika po Łodzi to chyba ich wolna wola. Odpowiedz Link Zgłoś
kwachenbach Re: Nowy film o Łodzi 23.10.02, 13:33 No jasne. Wybrali go do filmu, bo jest fotogeniczny. Już dawno nie spotkałem sie z tak wyjątkowo idiotyczną opinią. Stare powiedzenie mówi,że rączka-rączkę myje. Prawda towarzyszu hubar? Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Nowy film o Łodzi 23.10.02, 14:50 ja poproszę ten film. Fajny? Widziałeś, HuBar? Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Nowy film o Łodzi 23.10.02, 17:27 ja też poproszę. ja nie będę miał problemu z odtwarzaniem Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Nowy film o Łodzi 23.10.02, 20:21 Widziałam. Oto pierwsze wrażenia "na gorąco": Manufaktura i Nowa Gdynia przedstawione super; dowiedziałam się o istnieniu niektórych firm; dowiedziałam się, że niektóre firmy są rdzennie łódzkie; Jagiełło aż tak często się nie pojawia. Jedyne do czego mam zastrzeżenia to grafika (flagi); muzyka (w porównaniu do poprzedniej płytki średnia) i w wersji angielskiej głos Jagiełły powinien byc ciut bardziej ściszony, gdyż nakłąda się na siebie głos jedo oraz angielskiego lektora. pozdroofka, Ixtlilto Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Nowy film o Łodzi 18.11.02, 11:32 Dałem już jakiś czas temu Kropce film i miała z DVD zrobić CD i co? hmmmm skleroza Odpowiedz Link Zgłoś