22.11.05, 21:46
Właśnie tak mi się skojarzyło, że to już tuz, tuż. Macie już jakieś plany ?
Może SYLWESTER POD RATUSZEM?
Obserwuj wątek
    • ukash1983 Re: Sylwester 23.11.05, 11:27
      tak, tak :) Zaprosmy jeszcze wladze, rozwiesmy ogloszenia o wspolnym pozegnaniu starego roku pod UM... Porozmawiamy o naszym miescie, o wyborach samorzadowych,wypijemy lampke szampana z wladzami... itp. itd.
    • adamari1 Re: Sylwester 23.11.05, 11:56
      Grrr, niepotrzebnie mi przypomniales, ze istnieje cos takiego jak Sylwester :/
      Plany moze i by sie znalazly, ale niestety nie do zrealizowania w tym roku.
      Zapewne skonczy sie na kameralnej posiadowce w domowym zaciszu, albo na imprezie
      w lodzkim/warszawskim klubie, choc tego pokroju Sylwestrow nienawidze i na sama
      mysl mi sie odechciewa.
      • mordor81 Re: Sylwester 23.11.05, 16:19
        a czy Twój brat nie posiada czasami 2 gramofonów, miksera i winyli?:) zawsze
        imprezkę można zrobić....:)
        • adamari1 Re: Sylwester 23.11.05, 16:46
          Hmm ... nie smialam zaproponowac ;)
          Ale jestem za :D
          • acid33 Re: Sylwester 23.11.05, 17:31
            i ja też, chociaż nie wiem dlaczego?
            Przyniosę kukłę Kaczyńskiego, to sobie ją spalimy o północy - zamiast
            fajerwerków!!!!!
            • edmurphy Re: Sylwester 24.11.05, 00:11
              Poczułem już Sylwestrowy nastrój, gramofony... lampki szampana... zaczyna sie
              cos kroić. Wersja z "władzom" i "dyskusjom" na temat wyborów samorządowych,
              no...:-))) po prostu kusi :-)))
              • szefuu Re: Sylwester 24.11.05, 02:58
                edmurphy napisała:

> Poczułem już Sylwestrowy nastrój, gramofony...

:)))

--
                -=>Szefu<=-
                • adamari1 Re: Sylwester 24.11.05, 09:00
                  Znaczy, ze jestesmy umowieni? :P :D
                • mordor81 Re: Sylwester 24.11.05, 09:18
                  No może zrobimy DJ SESZYN:P w Kasztelanie
                  • ukash1983 Re: Sylwester 24.11.05, 11:18
                    A w samym srodku miasta stoi taki nieduzy BIG BEN, ktory sobie tyka, tyka moze tam?? albo np. kameralka u kogos z nas albo jakiejs osiedlowej swietlicy? :)
                    • adamari1 Re: Sylwester 19.12.05, 12:28
                      Podciagam temat, bo robi sie coraz bardziej aktualny (upiornie aktualny ;)).
                      Czy plany sie wreszcie skrystalizowaly? Co wymysliliscie?
                      Bo ja jeszcze nic i potrzeba mi inspiracji :D
                      • edmurphy Re: Sylwester 30.12.05, 23:49
                        No i? Ujawnicie wreszcie swoje plany? Ja siedzę w domu - niestety i na pewno tu
                        zajrzę o północy. Póki co wszystkim forumowiczom życzę dobrej zabawy :-)))))))
                        • dinozaurka Re: Sylwester 31.12.05, 10:11
                          ja będę na balu u ......dziennikarzy ;) jeśli nie padne wcześniej to po północy
                          też tu zajrze....
                          Również wszystkim życzę szampańskiej zabawy i tego, żeby nadchodzący rok był
                          lepszy od tego, który właśne się kończy i gorszy od tego, który nastąpi po
                          nim......... :)))
                          • edmurphy Re: Sylwester 31.12.05, 19:15
                            Miłego wieczoru Dinozaurko. A reszta forumowiczów?
                            • dinozaurka Re: Sylwester 01.01.06, 01:10
                              okazuje się, że moje plany uległy zmianie, ale juz jestem w domu i ......idę
                              spac, bo coś mi bombelki szumią za bardzo ;) hihihi..... ;)
                              • edmurphy Re: Sylwester 01.01.06, 01:58
                                A ja tradycyjnie w Nowy Rok zasypiam świtem bladym, białym ranem :-) Do
                                spotkania wieczorem, o ile będziemy w formie. Do siego Roku 2006 !!!!!!!!!!!!!
                                • dinozaurka Re: Sylwester 01.01.06, 13:37
                                  he he.......... właśnie....... wstałam ;) i piję poranną kawę :))) w
                                  towarzystwie komputera........ :)
                                  • edmurphy Re: Sylwester 01.01.06, 19:36
                                    Kawy zaliczone już trzy... Ale i tak oprzytomnieje dopiero jutro :-)
                                    Nie wydaje się Wam, że nieco mniej było sztucznych ogni nad Żychlinem niż rok
                                    temu? Ale i tak było pięknie. Sylwester w śniegu - marzenie !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka