mamuska1980 01.12.05, 17:25 witam potrzebuje namiary na tani hotel blisko ulicy rzgowskiej w lodzi z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mania676 Re: nocleg IP: *.pai.net.pl 01.12.05, 17:32 nie wiem czy tanio ale od ulicy Rzgowskiej odchodzi Paradna hotel ESKULAP jest to przy Centrum Zdrowia Matki Polki jak znasz Łódź? Odpowiedz Link Zgłoś
mamuska1980 Re: nocleg 01.12.05, 17:58 a czy mialabys moze namiary na ten hotel ja nie znam lodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ludwik Re: nocleg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 19:11 Jadąc Rzgowską na poludnie w kierunku Piotrkowa(ok 2 km od granicy miasta), Na skrzyżowaniu ze swiatlami,Rzgowska/Paradna trzeba skrecic w prawo w Paradna. Po lewej stronie widac Carrefour. Od tego skrzyżowania do Eskulapa jest ok 1 km.Polożony jest on po zachodniej (lewej stronie)Paradnej tuż za Szpitalem Centrum Zdrowia Matki Polki.Jadac Paradna widoczny bedzie park i staw(Stawy Jana). Pobliski hotel Ambasador widoczny za stawem jest drozszy (od 160zl za 1 osobe). www.map1.pl/ie4.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mania676 Re: nocleg IP: *.pai.net.pl 01.12.05, 21:29 Ludwik mnie wyręczył i dokładnie opisał miejsce położenia hotelu dzięki Ludwik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slavekk Re: nocleg IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 01.12.05, 22:23 Generalnie to łodzianie nieczęsto korzystają z hoteli w Łodzi..;-) Jeśli dobrze dedukuję z twojego nicka i ul. Rzgowskiej, że potrzebujesz mieć bliski kontakt z CZMP to faktycznie Hotel Eskulap (dawny hotel pielegniarek CZMP) przylega do terenu CZMP. Google przyjacielem twoim i posyla na stronę www.eholiday.pl/noclegi/%B3%F3dzkie/%A3%F3d%BC/Hotel_Eskulap/3719 a tam jest adres i telefon. Jeśli ma być większy nacisk na "tani" to mogę ci zwrócić uwagę na Hotel Boss (do odnalezienie na tej samej stronie), który wprawdzie nie jest blisko Rzgowskiej ale ma dobre połączenie bezpośrednie autobusami MPK do CZMP. Nocleg tu jest zdecydowanie tanszy... Odpowiedz Link Zgłoś