Gość: ? a może ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 22:13 Tam będzie mógł produkować się big_news i jego wielbiciele i wielbicielki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: leslaw_m Re: Podstrona big_news IP: *.lodz.msk.pl 02.12.05, 22:25 rewelacja! nie wchodzę w to! ? a moze stwoprzymy stronkę dla osób piszących co dzien pod innym nickiem obelgi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Podstrona big_news IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 22:36 "a moze stwoprzymy stronkę dla osób piszących co dzien pod innym nickiem obelgi?" Do mie pijesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leslaw_m Re: Podstrona big_news IP: *.lodz.msk.pl 03.12.05, 12:27 jesli pasujesz pod opis trola,to oczywiscie tak Odpowiedz Link Zgłoś
forumowy_troll Re: Podstrona big_news 03.12.05, 13:03 > jesli pasujesz pod opis trola,to oczywiscie tak To niby co, że ja nie pasuję, bo się loguję?! PROTESTUJĘ!!!!!!!!!!!!!1111jedenjedenjeden Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leslaw_m Re: Podstrona big_news IP: *.lodz.msk.pl 03.12.05, 13:13 ty jesteś fomą wyższą...trola;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? a może ! Re: Podstrona big_news IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 13:51 nie pasuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smieciarz Re: Podstrona big_news IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 03.12.05, 02:12 Swietny pomysl dosc mam juz tego smierdziela big_news Odpowiedz Link Zgłoś
dyzma_oxford Re: Podstrona big_news 03.12.05, 12:31 w przeciwienstwie do ciebie nie ma platfusa wiec rozumiem twoją nienawisc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Podstrona big_news IP: *.channel4.com 03.12.05, 14:07 tobie przydałby się masaż mózgu bo Kaczofobia to też choroba ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ^ każdy ma jakiegoś gray'a ^ ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: Podstrona big_news 03.12.05, 16:38 Gość portalu: gość napisał(a): > tobie przydałby się masaż mózgu bo Kaczofobia to też choroba to on ma kacze stopy? dopiero teraz się dowiedziałem - słowo. > ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ > ^ każdy ma jakiegoś gray'a ^ > ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ to miała być sygnaturka? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? a może ! Re: Podstrona big_news IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 21:24 Proszę nie obrażać innych Przynajmniej w tym wątku Odpowiedz Link Zgłoś