Dodaj do ulubionych

Debata kandydatów na prezydenta Łodzi

17.10.02, 20:06
Awanturą skończyła się debata kandydatów na prezydenta Łodzi, zorganizowana
przez samorząd studencki i tygodnik "Newsweek". Skrzywdzeni poczuli się ci
kandydaci, których na spotkanie nie zaproszono.

więcej-> www1.gazeta.pl/lodz/1,35136,1072414.html

Śmiechu warte!!!!!!!!!!!!!! Biorą przykład z sejmu, nie ma co :-/
Obserwuj wątek
    • loveletter Re: Debata kandydatów na prezydenta Łodzi 17.10.02, 20:08
      ciekawe, był tu taki wątek jeszcze ok 17 na którym opisałem jak wyglądała ta debata, czemu znikł????????????????????? Redakcjo? jak co się dzieje z tymi znikającymi watkami???????????? Zaznaczam, że tuż po tym jak w nim napisałem jeszcze był.........
      • hubar Re: Debata kandydatów na prezydenta Łodzi 17.10.02, 20:11
        Wiem widziałem. Też czekałem, ale się nie doczekałem. Zakładam ten wątek, ale
        proszę Cię nie bluźnij tylko powiedz co Ci się niepodobało.
      • redakcja Re: Debata kandydatów na prezydenta Łodzi 17.10.02, 20:41
        loveletter napisał:

> ciekawe, był tu taki wątek jeszcze ok 17 na którym opisałem jak wyglądała ta
        de
        > bata, czemu znikł????????????????????? Redakcjo? jak co się dzieje z tymi
        znika
        > jącymi watkami???????????? Zaznaczam, że tuż po tym jak w nim napisałem
        jeszcze
        > był.........

Uprzedzaliśmy, że wątki, w których kandydaci w wyborach będą zniesławiani -
        powędrują w krzaki.
        • hubar Re: Debata kandydatów na prezydenta Łodzi 17.10.02, 20:46
          Jestem chyba jednym z niewielu który miał okazję przeczytać wspomniany wątek, a
          także post. Jakoś nie doczytałem się tam, pomomo wulgarnego jezyka, słów
          obrażających kandydatow, a raczej organizację konferencji.
          Jeśli się mylę, to przepraszam.

PS A nie można po prostu wątku "oddać" bez owego postu?
          • Gość: wyspa Nastepna manipulacja IP: *.toya.net.pl 17.10.02, 20:52
            Poczawszy od wszelkich watpliwych sondazy a skonczywszy na wybiorczym
            organizowaniu debat kandydatow, to wszystko mozna o d... potluc.
            Redakcja zas jest obrzydliwie wrazliwa
          • geograf Re: Debata kandydatów na prezydenta Łodzi 17.10.02, 20:56
            można...admini Forum potrafią po prostu "wyczyścić" łamniące regulamin posty, gdy dyskusja była ciekawa...
            może i tym razem uda się??
          • redakcja Re: Debata kandydatów na prezydenta Łodzi 17.10.02, 21:04
            hubar napisał:

> Jestem chyba jednym z niewielu który miał okazję przeczytać wspomniany wątek,
            a
            >
            > także post. Jakoś nie doczytałem się tam, pomomo wulgarnego jezyka, słów
            > obrażających kandydatow, a raczej organizację konferencji.
            > Jeśli się mylę, to przepraszam.
            >
            > PS A nie można po prostu wątku "oddać" bez owego postu?
            >
            • loveletter Re: Debata kandydatów na prezydenta Łodzi 17.10.02, 22:36
              a szanowna redakcja może napisze kogo nazwałem imbecylem??????? he??? Może tak chociaż czytajcie najpierw co kasujecie.
              Tak, trochę mnie poniosło i naflugałem tam trochę, ale NIE OCZERNIAŁEM SAMYCH KANDYDATÓW, a jak to wyżej słusznie zauważono: głównie organizację debaty. Tych słów użyłem w stosunku do dziennikarza NEWSWEEKA, który zwyczajnie manipulował dyskusją. Czytam waszą gazetę od wielu lat i jeszcze nie spotkałem się z takim tłumaczeniem jakie tu przyjmujecie. Na forach ogólnopolskich (Gazety) pojawiają się SETKI razy ostrzejsze posty i jakoś tak nikt ich nie kasuje. Po raz pierwszy piszę na forum łódzkim i już mi kasują post, niezłe jaja...

P.S Bawił się z mafią??????? Tego nie napisałem W OGÓLE, gracie tu pierwsze skrzypce, możecie kasować posty, ale zastanówcie się najpierw czy to co robicie to już przypadkiem nie zwykła cenzura.... cholera, cenzura w mojej ulubionej gazecie, niech to szlag, świat schodzi na psy..
            • Gość: L2 Re: Debata kandydatów na prezydenta Łodzi IP: *.toya.net.pl 17.10.02, 22:39
              i pomyslec, ze mam tam kilka razy w tygodniu wyklady... rozsiali glupote i nic
              juz nie bede rozumial :-((

staczamy sie po rowni pochylej... :-((
    • hubar Do MarcinaK 17.10.02, 22:01
      Nadal masz zamiar głosować na tego.... Adama Szewca?

Jeśli tak, to mówię otwarcie: miałem Cię za inteligentnego faceta.
      • geograf Re: Do MarcinaK 17.10.02, 22:26
        a ja miałem Cię HuBar za kogoś kto DOKŁADNIE czyta Forum....
        przypominam, że MarcinK za każdym razem podkreślał, że robi to w formie żartu:-) w końcu każdy wie, że tamten i tak nie wygra;-)

a iwęc czytamy, czytamy...
      • geograf PS 17.10.02, 22:30
        a co takiego wygadywał na debacie??:-)
        mówił o tkasówkach, MPK i likwidacji ZUS???:-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka