Dodaj do ulubionych

Forum Inwestycje

07.12.05, 15:12
Witam,

Wiem, że idea nowego podforum ma wielu zwolenników jak i przeciwników.
Zachęcam jednych i drugich do dyskusji o nim
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=33121303&a=33121303
Zwolenników zaś zachęcam do wsparcia w walce o takie Forum.
Obserwuj wątek
    • topjes Re: Forum Inwestycje 08.12.05, 14:00
      > Wiem, że idea nowego podforum ma wielu zwolenników jak i przeciwników.

Witam,

Zgodnie z ideą lansowaną przez adminów społecznych i stałych użytkowników
      łódzkich forów, jako by PoŁ to było forum o inwestycjach, chciałbym się zapytać
      stałych bywalców PoŁ czy rzeczywiście chcą aby PoŁ było forum o Inwestycjach?
      Nie lubię wchodzić w życiu z buciorami w cudze sprawy i szanuję potrzeby innych
      - stąd zasadne jest dla mnie utworzenie innego forum dla Inwestycji.

Jest tak dlatego, gdyż porządne forum poświęcone tylko Inwestycjom generuje dużo
      więcej wątków na ten temat. Nie jestem przekonany o słuszności tezy jakoby PoŁ
      miało zostać zarzucone wieloma wątkami o Inwestycjach. Moim zdaniem nie posłuży
      to idei tego forum.

Proszę zatem stałych bywalców PoŁ o zdanie czy są skłonni zaakceptować zmianę
      charakteru forum PoŁ?
      • avatary tak - jestem na tak 08.12.05, 14:23
        Męczy mnie już to natrętne blokowanie oczywistego i prółódzkiego pomysłu
        powstania takiego własnie forum tu na FGWŁ.
        Dla osób mających jakikolwiek związek w swym zawodowym życiu z biznesem ważny
        jest szybki dostęp do poszukiwanych informacji.
        Kapitał nie lubi czekać, przykłdaem sa inne miasta ,które już to wiedzą i
        pełną parą, siłą różnych środowisk o niego zabiegają w umiejętny i skuteczny
        sposób.
        A tu kilku malkontentów- teoretyków postawiło sobie za cel nie dopuścić do
        powstania narzedzia do obsługi tematu inwestycyjnego, czyli rdzenia rozwoju dla
        tego miasta.
        Nie wiem skąd bierze sie ten autosabotaż,nie bede w to wnikał, szkoda mojego
        czasu.

To forum ma być dla osób które chca śledzić i wspomagac obsługę inwestycji w
        Łodzi, które chca je monitorowac, koordynować, które chca miec gdzie odesłac
        pootencjalnego i rzeczywistego inwestora którego wierzcie i ... na swej drodze
        często spotykają.

Zatem marudy. Marudźcie sobie we własnym sosie, pod własnym szyldem,
        marnotrawcie własny czas, skoro nie umiecie go docenić.Zosatńcie tam gdzie
        jesteście skoro wam z tym dobrze ale nie blokujcie rozwoju innym.
        W tym miesice i tak za wielu jest blokersów...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka