mon.koc 27.12.05, 20:45 Panie Maćku,ponieważ nie mogę skontaktować się z panem telefonicznie (zmienił pan numer),proszę o pilny kontakt w wiadomej nam sprawie.Jeżeli nie odezwie się pan do mnie do 10 stycznia,zgłaszam sprawę na policję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brite Re: INFORMATYK- MACIEJ KUJAWA POSZUKIWANY 27.12.05, 22:56 Ano, takie czasy. Informatyk poszukiwany na gwałt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: INFORMATYK- MACIEJ KUJAWA POSZUKIWANY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.05, 23:11 Liczysz, ze tu sie odezwie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: INFORMATYK- MACIEJ KUJAWA POSZUKIWANY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.05, 23:20 Grey, to bylo niezwykle glebokie. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: INFORMATYK- MACIEJ KUJAWA POSZUKIWANY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.05, 23:22 Oj sorki - Gray, nie Grey. No offence. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: INFORMATYK- MACIEJ KUJAWA POSZUKIWANY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.05, 23:32 To fajno. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kochanek joli... Re: INFORMATYK- MACIEJ KUJAWA POSZUKIWANY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 23:25 Lepiej zgłoś się od razu na policję. Bo taki z niego informatyk, jak z koziej doopy trąbka... Zresztą lepiej uważać z całą rodzinką - wszyscy fałszywi i dwulicowi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubot Re: INFORMATYK- MACIEJ KUJAWA POSZUKIWANY IP: *.bremultibank.com.pl 29.12.05, 09:29 znam jednego macka kujawę z aleksandrowa, ale chyba nie jest informatykiem. niestety debil... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: INFORMATYK- MACIEJ KUJAWA POSZUKIWANY IP: *.kis.p.lodz.pl 04.01.06, 14:35 up! Odpowiedz Link Zgłoś
gray zmierzch prowokatorów! 28.12.05, 23:36 a tu aż się prosi o jakieś "nigdy więcej się do mnie nie odzywaj oszuście. maciek." albo "ok, bądź w piąteczek pod mosteczkiem..." marnie, po prostu marnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: zmierzch prowokatorów! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.05, 23:41 > ok, bądź w piąteczek pod mosteczkiem..." Palantunio... z tego Macka. :) Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: zmierzch prowokatorów! 29.12.05, 00:02 Gość portalu: magda napisał(a): > Palantunio... z tego Macka. :) na szczescie Macka sprawiedliwosci jest dluga :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noir Re: zmierzch prowokatorów! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 13:11 nie Macka tylko ciamka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytacz Re: INFORMATYK- MACIEJ KUJAWA POSZUKIWANY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 12:33 czy to rodzina pani wizytator? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TATA MACIEJA Re: INFORMATYK- MACIEJ KUJAWA POSZUKIWANY IP: 195.69.82.* 29.12.05, 15:35 MACIEJ MOWI ZE BARDZO BOLI GO GLOWA :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIEJ KUJAWA Re: INFORMATYK- MACIEJ KUJAWA POSZUKIWANY IP: 195.69.82.* 29.12.05, 16:04 > Jeżeli nie odezwie się pan do mnie do 10 stycznia,zgłaszam sprawę na policję. MOWILA ZE JEST PELNOLETNIA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cedryk2003 Oooo ja chyba znam. 29.12.05, 21:51 Kurcze chyba chodziliśmy razem do liceum ;-P Mam nadzieję ze wszystko się skonczy dobrze. Pozdrawiam. (Jak cos moge zapewnić pomoc prawną obu stronom hehehe ;-P - joke ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kpt.Kloss Bardzo łatwo zniszczyć człowieka IP: 203.162.114.* 29.12.05, 22:02 Wystarczy założyć taki wątek i już każdy ma wyrobione zdanie; m.in. tak się załatwia konkurencje. Pozdrawienia dla naiwnych:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BULWARKA Re: Bardzo łatwo zniszczyć człowieka IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 29.12.05, 22:37 > Pozdrawienia dla naiwnych:) Pozdrowienia dla PRAWDZIWYCH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: INFORMATYK- MACIEJ KUJAWA POSZUKIWANY IP: *.kis.p.lodz.pl 30.12.05, 09:53 up! Odpowiedz Link Zgłoś
mon.koc Nikogo nie chcę niszczyć. 30.12.05, 17:24 I nie jestem konkurencją.Długo zwlekałam,żeby to napisać,szukałam kontaktu z tym człowiekiem.Nie chcę dokładnie opisywać co zrobił bo życie jest różne i może on leży teraz w szpitalu a ja go niewinnie atakuję.Czekałam kilka miesiecy,straciłam pieniadze...Panie Maćku,moze chociaż prześle mi pan płytę z moimi kodami,hasłami do strony i zdjęciami.Doskonale pan wie jakie to dla mnie ważne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Nikogo nie chcę niszczyć. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 17:28 A skad pewnosc, ze on tu zajrzy i to przeczyta? Tzw. ostatnia deska ratunku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: INFORMATYK- MACIEJ KUJAWA POSZUKIWANY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 17:36 Ciekawe ktoz to z KISu pisze... :) Odpowiedz Link Zgłoś
mon.koc OSTATNIA DESKA RATUNKU 30.12.05, 18:15 Dobrze powiedziane...Wiem,że facet ma w domu internet i "pracuje" dzięki niemu.Może to przeczyta i się opamieta bo bo naprawdę przyspożył mi wiele kłopotu ale on sam najlepiej to wie.Co to jest KISU? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: OSTATNIA DESKA RATUNKU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 18:36 KIS - Katedra Informatyki Stosowanej, Politechnika Lodzka. Jeden z wpisow pochodzil od kogos, kto ma cos wspolnego z ta katedra. Chodzi bodajze o wpis "ja". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie - ja Re: OSTATNIA DESKA RATUNKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 13:05 Szukacie dziury w całym. Każdy student mógł to napisać. Tam jest dla studentów nieograniczony dostęp do komputerów. A poza tym - to nie miało żadnej treści - tylko podbicie wątku. A wiem to, bo studiuję na PŁ, z tym całym Kujawą na jednym roku. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
mon.koc Jeśli go znacie 02.01.06, 12:33 to błagam,przekażcie mu moją prośbę!Chcę moje dyskietki z danymi,hasła do strony i zdjęcia.Pomóżcie mi,proszę,bo nie stać mnie teraz na to wszystko a stronę i tak muszę utworzyć od nowa bo tamta przepadła.A jeśli facet nie odezwie się do mnie to pójdę na policję i po co mu takie problemy.Czy Wy odpuścilibyście w mojej sytuacji?Tak porostu dalibyście zrobić się w balona i podarowali komuś kasę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moi Re: Jeśli go znacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 08:25 Popieram Cię, znam tego gościa. Niestety, nic dobrego nie mogę o nim powiedzieć. Lepiej od razu zgłoś się na policję. Z informatyką to on ma tyle wspólnego, że mamuśka kazała mu iść na studia - załatwiła to z wysokimi ludźmi w PŁ (oczywiście za darmo ;-)). To nieuk i obibok - nie będzie z nim dobrej współpracy. Odpowiedz Link Zgłoś
mon.koc do gość:moi 03.01.06, 19:49 Proszę,przekaż temu facetowi jeżeli go znasz,że kończy mi się cierpliwość.Znowu mamusia będzie musiała wyciągać go z opałów bo ja jestem bardzo zawzięta na tę sprawę i za cholerę mu nie odpuszczę!A sprawiał wrażenie takiego przyjemnego gościa...Co ze mnie za ofiara losu,że dałam się nabrać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzezimieszek Re: INFORMATYK- MACIEJ KUJAWA POSZUKIWANY IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 30.12.05, 23:16 > Ciekawe ktoz to z KISu pisze... zakompleksiony idiota bez poczucia humoru i inwencji (stad tez jego wyszukany nick) Odpowiedz Link Zgłoś
mon.koc Re: INFORMATYK- MACIEJ KUJAWA POSZUKIWANY 30.12.05, 23:26 O co chodzi z tym KIS?Bo ja nie bardzo rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moi Re: INFORMATYK- MACIEJ KUJAWA POSZUKIWANY IP: *.kis.p.lodz.pl 06.01.06, 16:46 chodzi o to, że nie wiadomo o co chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzezimieszek Re: INFORMATYK- MACIEJ KUJAWA POSZUKIWANY IP: 195.69.82.* 06.01.06, 16:55 Gość portalu: moi napisał(a): > chodzi o to, że nie wiadomo o co chodzi... Ale z ciebie madrala i krasomowca glupku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lennart.a Re: INFORMATYK- MACIEJ KUJAWA POSZUKIWANY IP: *.4web.pl 06.01.06, 17:32 mon_koc niczego nie rozumie, co czyta. Sprawdż, co wczesniej napisał gość "ja" i "magda". Już jaśniej nie można było było co z tym KIS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moi Re: INFORMATYK- MACIEJ KUJAWA POSZUKIWANY IP: *.kis.p.lodz.pl 06.01.06, 18:00 Otóż to, a ten co ma rzezany mieszek i tak nie rozumie. I jeszcze innym ubliża... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzezimieszek Re: INFORMATYK- MACIEJ KUJAWA POSZUKIWANY IP: 195.69.82.* 07.01.06, 00:36 wskaz mi bufonie jeden czego to nie rozumiem rzekomo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: INFORMATYK- MACIEJ KUJAWA POSZUKIWANY IP: *.kis.p.lodz.pl 09.01.06, 13:44 Właśnie chodzi o to, że niczego nie rozumiesz, a jedynym przejawem Twojej aktywności mózgowej jest obrażanie innych. Nie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mon.koc Re: INFORMATYK- MACIEJ KUJAWA POSZUKIWANY 09.01.06, 15:18 Nie muszę rozumieć tego na czym się nie znam dlatego w takich sytuacjach proszę o pomoc innych i nie ma w tym nic złego.Okazałeś się jedynym geniuszem jakiego znam,ktoś kto wie wszystko o wszystkim,gratuluję!Nikogo tutaj nie chciałam obrażać ale jeśli masz o mnie taką opinię to serdecznie Ci życzę aby zrobił Cię kiedyś w konia ktoś sprytniejszy od Ciebie.Jeżeli oczywiście taka osoba istnieje.Pozdrawiam Ciebie i Twojego przyjaciela Maćka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzezimieszek Re: INFORMATYK- MACIEJ KUJAWA POSZUKIWANY IP: 195.69.82.* 12.01.06, 14:47 No dokladnie, tak jak mowilem, wszystkowiedzacy brzydki politechniczny bufon z niego bez inwencji! Odpowiedz Link Zgłoś
marrgos TRZEBA ZGŁOSIĆ NA POLICJĘ!!!!!!!!!!! 09.01.06, 18:39 jeszcze się nie znalazł? toć już 48 godzin dawno minęło!!!!!!!!!! trzeba zgłosić na POLICJĘ!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzezimieszek Re: INFORMATYK- MACIEJ KUJAWA POSZUKIWANY IP: 195.69.82.* 12.01.06, 14:48 > Właśnie chodzi o to, że niczego nie rozumiesz Czlowieku schowaj sie z takimi kreatywnymi ripostami i lec przezwajac silniki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: INFORMATYK- MACIEJ KUJAWA POSZUKIWANY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.06, 19:40 Jejku, nie sadzilam, ze moj wpis wywola taka sensacje. O KIS pytalam z ciekawosci, a uzytkownik "ja" chyba raczej nie ma zamiaru zdradzic swoich personaliow. Moze i dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
mon.koc Drogi lennarcie. 06.01.06, 19:51 Oczywiście,że nic nie rozumiem z tego co piszecie bo ja blondynka jestem a jeśli chodzi o komputery to blondi do kwadratu.Bez problemu mogę zdobyć adres tego człowieka ale tu nie chodzi o to,żebym ja za nim biegała,to on jest mi coś winien i uważam,że powinien skontaktować się ze mną.Przecież to jest w jego interesie.Ja 10.01 idę poprostu na policję i niech z nimi sobie już rozmawia.Są jeszcze sprawy cywilne...Facet popełnił błąd i ja mu nie odpuszczę."A miało być tak pięknie!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to prawda Re: Drogi lennarcie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 23:42 facet to świnia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzezimieszek Re: Drogi lennarcie. IP: 195.69.82.* 07.01.06, 00:39 a ty jestes brzydka i gruba i masz garbaty nos Odpowiedz Link Zgłoś
mon.koc Re: INFORMATYK- MACIEJ KUJAWA POSZUKIWANY 09.01.06, 19:05 Dałam facetowi czas do 10 stycznia i dotrzymam słowa.W środę idę na policję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moi Re: INFORMATYK- MACIEJ KUJAWA POSZUKIWANY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 10:52 BRAWO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola - jego mama Re: INFORMATYK- MACIEJ KUJAWA POSZUKIWANY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 11:59 Napisz, jak zakończyłąś sprawę. Zapewne wiele osób jest zainteresowanych... Odpowiedz Link Zgłoś
mon.koc Proszę o wykasowanie tego postu 12.01.06, 15:36 Jest już nieaktualny.Spełnił swoją rolę.Jeśli Was to interesuje to w\w pan nie odezwał się.Trochę liczyłam na odrobine uczciwości z jego strony,tym bardziej,że nie prosiłam o zwrot pieniędzy ale moich materiałów,których już nie odtworzę.Dotrzymałam słowa i byłam na policji.I to tyle co mam do powiedzenia na ten temat.Resztę załatwię już z p.Maćkiem osobiście.Dziękuję wszystkim za pomoc i oczywiście pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: Proszę o wykasowanie tego postu 12.01.06, 15:47 Pozdrawiam i powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Proszę o wykasowanie tego postu IP: *.kis.p.lodz.pl 12.01.06, 18:30 W odpowiedzi na Pani prośbę informujemy z zżalem, że ten wątek nie może zostać usunięty, gdyż Pan Maciej KUJAWA nie życzy sobie tego (cyt. "Ani się ważcie go usuwać! Pierwszy raz jestem w gazecie"). Ot, jak łatwo niektórym dogodzić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noir Re: Proszę o wykasowanie tego postu IP: *.kis.p.lodz.pl 13.01.06, 15:31 cicho, leszczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej_ka Re: Proszę o wykasowanie tego postu IP: *.kis.p.lodz.pl 16.01.06, 14:47 Sam się ucisz, szczupaku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIS Re: Proszę o wykasowanie tego postu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 14:50 Uprasza sie studentow, by podczas zajec nie zajmowali sie glupotami. Odpowiedz Link Zgłoś