Dodaj do ulubionych

INFORMATYK- MACIEJ KUJAWA POSZUKIWANY

27.12.05, 20:45
Panie Maćku,ponieważ nie mogę skontaktować się z panem telefonicznie (zmienił
pan numer),proszę o pilny kontakt w wiadomej nam sprawie.Jeżeli nie odezwie
się pan do mnie do 10 stycznia,zgłaszam sprawę na policję.
Obserwuj wątek
    • brite Re: INFORMATYK- MACIEJ KUJAWA POSZUKIWANY 27.12.05, 22:56
      Ano, takie czasy. Informatyk poszukiwany na gwałt.
    • Gość: magda Re: INFORMATYK- MACIEJ KUJAWA POSZUKIWANY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.05, 23:11
      Liczysz, ze tu sie odezwie???
      • gray Re: INFORMATYK- MACIEJ KUJAWA POSZUKIWANY 28.12.05, 23:13

tak albo nie.
    • Gość: magda Re: INFORMATYK- MACIEJ KUJAWA POSZUKIWANY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.05, 23:20
      Grey, to bylo niezwykle glebokie. :D
    • Gość: magda Re: INFORMATYK- MACIEJ KUJAWA POSZUKIWANY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.05, 23:22
      Oj sorki - Gray, nie Grey. No offence.
      • gray Re: INFORMATYK- MACIEJ KUJAWA POSZUKIWANY 28.12.05, 23:25

no problem ;)
        • Gość: magda Re: INFORMATYK- MACIEJ KUJAWA POSZUKIWANY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.05, 23:32
          To fajno. :)
    • Gość: kochanek joli... Re: INFORMATYK- MACIEJ KUJAWA POSZUKIWANY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 23:25
      Lepiej zgłoś się od razu na policję. Bo taki z niego informatyk, jak z koziej
      doopy trąbka... Zresztą lepiej uważać z całą rodzinką - wszyscy fałszywi i
      dwulicowi...
      • Gość: bubot Re: INFORMATYK- MACIEJ KUJAWA POSZUKIWANY IP: *.bremultibank.com.pl 29.12.05, 09:29
        znam jednego macka kujawę z aleksandrowa, ale chyba nie jest informatykiem.
        niestety debil...
      • Gość: ja Re: INFORMATYK- MACIEJ KUJAWA POSZUKIWANY IP: *.kis.p.lodz.pl 04.01.06, 14:35
        up!
    • gray zmierzch prowokatorów! 28.12.05, 23:36

a tu aż się prosi o jakieś

"nigdy więcej się do mnie nie odzywaj oszuście. maciek."

albo

"ok, bądź w piąteczek pod mosteczkiem..."

marnie, po prostu marnie :)
      • Gość: magda Re: zmierzch prowokatorów! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.05, 23:41
        > ok, bądź w piąteczek pod mosteczkiem..."

Palantunio... z tego Macka. :)
        • gray Re: zmierzch prowokatorów! 29.12.05, 00:02
          Gość portalu: magda napisał(a):

> Palantunio... z tego Macka. :)

na szczescie Macka sprawiedliwosci jest dluga :)
          • Gość: noir Re: zmierzch prowokatorów! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 13:11
            nie Macka tylko ciamka...
    • Gość: pytacz Re: INFORMATYK- MACIEJ KUJAWA POSZUKIWANY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 12:33
      czy to rodzina pani wizytator?
    • Gość: TATA MACIEJA Re: INFORMATYK- MACIEJ KUJAWA POSZUKIWANY IP: 195.69.82.* 29.12.05, 15:35
      MACIEJ MOWI ZE BARDZO BOLI GO GLOWA :(
      • szprota zejdź z capsa, proszę :) [nt] 29.12.05, 17:02

• Gość: MACIEJ KUJAWA Re: INFORMATYK- MACIEJ KUJAWA POSZUKIWANY IP: 195.69.82.* 29.12.05, 16:04
      > Jeżeli nie odezwie się pan do mnie do 10 stycznia,zgłaszam sprawę na policję.

MOWILA ZE JEST PELNOLETNIA!!!
    • cedryk2003 Oooo ja chyba znam. 29.12.05, 21:51
      Kurcze chyba chodziliśmy razem do liceum ;-P Mam nadzieję ze wszystko się
      skonczy dobrze. Pozdrawiam. (Jak cos moge zapewnić pomoc prawną obu stronom
      hehehe ;-P - joke )
    • Gość: kpt.Kloss Bardzo łatwo zniszczyć człowieka IP: 203.162.114.* 29.12.05, 22:02
      Wystarczy założyć taki wątek i już każdy ma wyrobione zdanie; m.in. tak się
      załatwia konkurencje.
      Pozdrawienia dla naiwnych:)
      • Gość: BULWARKA Re: Bardzo łatwo zniszczyć człowieka IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 29.12.05, 22:37
        > Pozdrawienia dla naiwnych:)

Pozdrowienia dla PRAWDZIWYCH
    • Gość: ja Re: INFORMATYK- MACIEJ KUJAWA POSZUKIWANY IP: *.kis.p.lodz.pl 30.12.05, 09:53
      up!
      • mon.koc Nikogo nie chcę niszczyć. 30.12.05, 17:24
        I nie jestem konkurencją.Długo zwlekałam,żeby to napisać,szukałam kontaktu z
        tym człowiekiem.Nie chcę dokładnie opisywać co zrobił bo życie jest różne i
        może on leży teraz w szpitalu a ja go niewinnie atakuję.Czekałam kilka
        miesiecy,straciłam pieniadze...Panie Maćku,moze chociaż prześle mi pan płytę z
        moimi kodami,hasłami do strony i zdjęciami.Doskonale pan wie jakie to dla mnie
        ważne.
        • Gość: magda Re: Nikogo nie chcę niszczyć. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 17:28
          A skad pewnosc, ze on tu zajrzy i to przeczyta? Tzw. ostatnia deska ratunku?
      • Gość: magda Re: INFORMATYK- MACIEJ KUJAWA POSZUKIWANY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 17:36
        Ciekawe ktoz to z KISu pisze... :)
        • mon.koc OSTATNIA DESKA RATUNKU 30.12.05, 18:15
          Dobrze powiedziane...Wiem,że facet ma w domu internet i "pracuje" dzięki
          niemu.Może to przeczyta i się opamieta bo bo naprawdę przyspożył mi wiele
          kłopotu ale on sam najlepiej to wie.Co to jest KISU?
          • Gość: magda Re: OSTATNIA DESKA RATUNKU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 18:36
            KIS - Katedra Informatyki Stosowanej, Politechnika Lodzka. Jeden z wpisow
            pochodzil od kogos, kto ma cos wspolnego z ta katedra. Chodzi bodajze o wpis "ja".
            • Gość: nie - ja Re: OSTATNIA DESKA RATUNKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 13:05
              Szukacie dziury w całym. Każdy student mógł to napisać. Tam jest dla studentów
              nieograniczony dostęp do komputerów. A poza tym - to nie miało żadnej treści -
              tylko podbicie wątku. A wiem to, bo studiuję na PŁ, z tym całym Kujawą na jednym
              roku. Pozdro.
              • mon.koc Jeśli go znacie 02.01.06, 12:33
                to błagam,przekażcie mu moją prośbę!Chcę moje dyskietki z danymi,hasła do
                strony i zdjęcia.Pomóżcie mi,proszę,bo nie stać mnie teraz na to wszystko a
                stronę i tak muszę utworzyć od nowa bo tamta przepadła.A jeśli facet nie
                odezwie się do mnie to pójdę na policję i po co mu takie problemy.Czy Wy
                odpuścilibyście w mojej sytuacji?Tak porostu dalibyście zrobić się w balona i
                podarowali komuś kasę?
                • Gość: moi Re: Jeśli go znacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 08:25
                  Popieram Cię, znam tego gościa. Niestety, nic dobrego nie mogę o nim powiedzieć.
                  Lepiej od razu zgłoś się na policję. Z informatyką to on ma tyle wspólnego, że
                  mamuśka kazała mu iść na studia - załatwiła to z wysokimi ludźmi w PŁ
                  (oczywiście za darmo ;-)). To nieuk i obibok - nie będzie z nim dobrej współpracy.
                  • mon.koc do gość:moi 03.01.06, 19:49
                    Proszę,przekaż temu facetowi jeżeli go znasz,że kończy mi się cierpliwość.Znowu
                    mamusia będzie musiała wyciągać go z opałów bo ja jestem bardzo zawzięta na tę
                    sprawę i za cholerę mu nie odpuszczę!A sprawiał wrażenie takiego przyjemnego
                    gościa...Co ze mnie za ofiara losu,że dałam się nabrać!
        • Gość: rzezimieszek Re: INFORMATYK- MACIEJ KUJAWA POSZUKIWANY IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 30.12.05, 23:16
          > Ciekawe ktoz to z KISu pisze...

zakompleksiony idiota bez poczucia humoru i inwencji (stad tez jego wyszukany
          nick)
          • mon.koc Re: INFORMATYK- MACIEJ KUJAWA POSZUKIWANY 30.12.05, 23:26
            O co chodzi z tym KIS?Bo ja nie bardzo rozumiem.
            • Gość: moi Re: INFORMATYK- MACIEJ KUJAWA POSZUKIWANY IP: *.kis.p.lodz.pl 06.01.06, 16:46
              chodzi o to, że nie wiadomo o co chodzi...
              • Gość: rzezimieszek Re: INFORMATYK- MACIEJ KUJAWA POSZUKIWANY IP: 195.69.82.* 06.01.06, 16:55
                Gość portalu: moi napisał(a):

> chodzi o to, że nie wiadomo o co chodzi...

Ale z ciebie madrala i krasomowca glupku
                • Gość: lennart.a Re: INFORMATYK- MACIEJ KUJAWA POSZUKIWANY IP: *.4web.pl 06.01.06, 17:32
                  mon_koc niczego nie rozumie, co czyta. Sprawdż, co wczesniej napisał gość "ja"
                  i "magda". Już jaśniej nie można było było co z tym KIS!!!
                  • Gość: moi Re: INFORMATYK- MACIEJ KUJAWA POSZUKIWANY IP: *.kis.p.lodz.pl 06.01.06, 18:00
                    Otóż to, a ten co ma rzezany mieszek i tak nie rozumie. I jeszcze innym ubliża...
                    • Gość: rzezimieszek Re: INFORMATYK- MACIEJ KUJAWA POSZUKIWANY IP: 195.69.82.* 07.01.06, 00:36
                      wskaz mi bufonie jeden czego to nie rozumiem rzekomo.
                      • Gość: ja Re: INFORMATYK- MACIEJ KUJAWA POSZUKIWANY IP: *.kis.p.lodz.pl 09.01.06, 13:44
                        Właśnie chodzi o to, że niczego nie rozumiesz, a jedynym przejawem Twojej
                        aktywności mózgowej jest obrażanie innych. Nie pozdrawiam.
                        • mon.koc Re: INFORMATYK- MACIEJ KUJAWA POSZUKIWANY 09.01.06, 15:18
                          Nie muszę rozumieć tego na czym się nie znam dlatego w takich sytuacjach
                          proszę o pomoc innych i nie ma w tym nic złego.Okazałeś się jedynym geniuszem
                          jakiego znam,ktoś kto wie wszystko o wszystkim,gratuluję!Nikogo tutaj nie
                          chciałam obrażać ale jeśli masz o mnie taką opinię to serdecznie Ci życzę aby
                          zrobił Cię kiedyś w konia ktoś sprytniejszy od Ciebie.Jeżeli oczywiście taka
                          osoba istnieje.Pozdrawiam Ciebie i Twojego przyjaciela Maćka.
                          • Gość: rzezimieszek Re: INFORMATYK- MACIEJ KUJAWA POSZUKIWANY IP: 195.69.82.* 12.01.06, 14:47
                            No dokladnie, tak jak mowilem, wszystkowiedzacy brzydki politechniczny bufon z
                            niego bez inwencji!
                        • marrgos TRZEBA ZGŁOSIĆ NA POLICJĘ!!!!!!!!!!! 09.01.06, 18:39
                          jeszcze się nie znalazł? toć już 48 godzin dawno minęło!!!!!!!!!!
                          trzeba zgłosić na POLICJĘ!!!!!!!!!
                        • Gość: rzezimieszek Re: INFORMATYK- MACIEJ KUJAWA POSZUKIWANY IP: 195.69.82.* 12.01.06, 14:48
                          > Właśnie chodzi o to, że niczego nie rozumiesz

Czlowieku schowaj sie z takimi kreatywnymi ripostami i lec przezwajac silniki
                  • Gość: magda Re: INFORMATYK- MACIEJ KUJAWA POSZUKIWANY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.06, 19:40
                    Jejku, nie sadzilam, ze moj wpis wywola taka sensacje. O KIS pytalam z
                    ciekawosci, a uzytkownik "ja" chyba raczej nie ma zamiaru zdradzic swoich
                    personaliow. Moze i dobrze...
                  • mon.koc Drogi lennarcie. 06.01.06, 19:51
                    Oczywiście,że nic nie rozumiem z tego co piszecie bo ja blondynka jestem a
                    jeśli chodzi o komputery to blondi do kwadratu.Bez problemu mogę zdobyć adres
                    tego człowieka ale tu nie chodzi o to,żebym ja za nim biegała,to on jest mi coś
                    winien i uważam,że powinien skontaktować się ze mną.Przecież to jest w jego
                    interesie.Ja 10.01 idę poprostu na policję i niech z nimi sobie już rozmawia.Są
                    jeszcze sprawy cywilne...Facet popełnił błąd i ja mu nie odpuszczę."A miało być
                    tak pięknie!"
                    • Gość: to prawda Re: Drogi lennarcie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 23:42
                      facet to świnia...
                      • Gość: rzezimieszek Re: Drogi lennarcie. IP: 195.69.82.* 07.01.06, 00:39
                        a ty jestes brzydka i gruba i masz garbaty nos
    • Gość: zabili go i uciekł Na kłopoty Bednarski IP: 218.232.104.* 07.01.06, 12:39
    • mon.koc Re: INFORMATYK- MACIEJ KUJAWA POSZUKIWANY 09.01.06, 19:05
      Dałam facetowi czas do 10 stycznia i dotrzymam słowa.W środę idę na policję.
      • Gość: moi Re: INFORMATYK- MACIEJ KUJAWA POSZUKIWANY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 10:52
        BRAWO!
      • Gość: jola - jego mama Re: INFORMATYK- MACIEJ KUJAWA POSZUKIWANY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 11:59
        Napisz, jak zakończyłąś sprawę. Zapewne wiele osób jest zainteresowanych...
    • mon.koc Proszę o wykasowanie tego postu 12.01.06, 15:36
      Jest już nieaktualny.Spełnił swoją rolę.Jeśli Was to interesuje to w\w pan nie
      odezwał się.Trochę liczyłam na odrobine uczciwości z jego strony,tym
      bardziej,że nie prosiłam o zwrot pieniędzy ale moich materiałów,których już nie
      odtworzę.Dotrzymałam słowa i byłam na policji.I to tyle co mam do powiedzenia
      na ten temat.Resztę załatwię już z p.Maćkiem osobiście.Dziękuję wszystkim za
      pomoc i oczywiście pozdrawiam.
      • brite Re: Proszę o wykasowanie tego postu 12.01.06, 15:47
        Pozdrawiam i powodzenia.
      • Gość: ja Re: Proszę o wykasowanie tego postu IP: *.kis.p.lodz.pl 12.01.06, 18:30
        W odpowiedzi na Pani prośbę informujemy z zżalem, że ten wątek nie może zostać
        usunięty, gdyż Pan Maciej KUJAWA nie życzy sobie tego (cyt. "Ani się ważcie go
        usuwać! Pierwszy raz jestem w gazecie").

Ot, jak łatwo niektórym dogodzić...
        • Gość: noir Re: Proszę o wykasowanie tego postu IP: *.kis.p.lodz.pl 13.01.06, 15:31
          cicho, leszczu
          • Gość: maciej_ka Re: Proszę o wykasowanie tego postu IP: *.kis.p.lodz.pl 16.01.06, 14:47
            Sam się ucisz, szczupaku!
            • Gość: KIS Re: Proszę o wykasowanie tego postu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 14:50
              Uprasza sie studentow, by podczas zajec nie zajmowali sie glupotami.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka