Dodaj do ulubionych

Lodowisko było czynne tylko kilkanaście godzin

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 22:39
"zanim wyprowadzila ich ochrona"
Moze chociaz pokryja koszty naprawy? Ale jak znam zycie nie ma na to co liczyc.
Obserwuj wątek
    • Gość: Tylko_w_Łodzi Re: Lodowisko było czynne tylko kilkanaście godzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 23:42
      Dobrze, że nie pobili ochraniarzy i nie zakuli w kajdanki policjantów! A nie,
      zaraz, jakich policjantów. Skąd ich niby wziąść? Przecież to centrum miasta, to
      chyba że do domu jakiś wracał przez przypadek tędy. Jak to miło żyć w
      bezpiecznym, prawym i sprawiedliwym mieście i to już w IV RP. Od razu lepiej
      człowiekowi... Na pewno nikt nie pomyśli żeby stąd wyjechac byle dalej!
      • Gość: RAPTOrek Re: Lodowisko było czynne tylko kilkanaście godzi IP: *.toya.net.pl 02.01.06, 00:17
        Jak bydlaki nie wiedzą ile mogą wypić, to po jaką cholerę chleją? Powinni
        debili przykładnie ukarać. Ale takich zachlanych śmieci mamy w Polsce wielu.
        Przydałoby się tutaj posprzątać.
      • Gość: gościu Re: Lodowisko było czynne tylko kilkanaście godzi IP: *.mofnet.gov.pl 02.01.06, 09:53
        Na Placu Dąbrowskiego są zamontowane kamery mające monitorować ten teren !!!!
        Można chyba dokonać odczytu z danej godziny czy też nawet całej nocy i złapać
        tych gnojków (jeśli byli?).
    • Gość: polaczek procwonicy mówią co innnego heheh IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 02.01.06, 02:11
      jakoś pracownicy nie mówia nic o kapilarach... raczej chodz o zysk... nie chce
      im sie zatrudniac jeszcze jednej osoby do obsługi lodowiska bo musieliby
      płacić... nie dziiwe sie ludzo że nie przyszli do roboty od rana jesłi stali do
      1 w nocy...ale w te herezje o wandalach to juz nie wierzę...legitymowali ich?
      zgłosili na policje?
      • Gość: zebra lodowisko we wroclawiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 08:46
        na rynku we wroclawiu jest takie lodowisko, bylo otwarte w sylwestra. byli na
        nie wpuszczani ludzie. ALE: 1. lód bylo zabezpieczony! 2. nie wolno bylo wnosic
        szklanych butelek! 3. byla policja nie 'ochrona' i 'pracownicy'! Dobrze ze
        bylam tam, a nie w lodzi gdzie mieszkam. bo za lodz mozna sie tylko wstydzic,a
        nie dobrze i spokojnie bawic. Stachursky nam zaspiewal - jacy ludzie taki kraj.
        jacy ludzie taka łódz! :(
    • Gość: Warszawiak Re: to było do przewidzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 08:52
      Łódź to takie bandyckie miasto...
      • Gość: Łodziak Re: to było do przewidzenia IP: *.vline.pl / *.93.rev.vline.pl 02.01.06, 09:26
        Warszawka to niby lepsza jest? :D
        • Gość: Piotr Re: to było do przewidzenia IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 02.01.06, 10:36
          Przykre jest, że zawsze w Łodzi przyjdzie jakiś bandzior i wszystko rozpieprzy!
          (podobnie jak plac dla psów, przystanki tramwajowe).
    • Gość: kowal Re: Lodowisko było czynne tylko kilkanaście godzi IP: *.cadexpert.com.pl 02.01.06, 10:15
      Nie tylko wczoraj łodzianie odchodzili z kwitkiem. Miałem nieprzyjemność
      uczestniczyć jako mieszkaniec w otwarciu lodowiska. Spakowałem łyżwy w plecak i
      pojechałem na nowe lodowisko. Zmarzłem czekając na swoją kolej, bo jako zwykły
      mieszkaniec musiałem najpierw obejrzeć jak ślizga się prezydent i VIPowie. Już
      po 1.5h otwarto kasy, żeby "ludzie" też mogli się poślizgać. Ale niestety kasa
      fiskalna zmarzła również i nie chciała wydawać biletów. Bezradna bileterka
      zamknęła mi okienko przed nosem...
      Pomijam fakt, że sam wygląd lodu zniechęcał już na korzystanie ze ślizgawki.

Na lodowisku bawiłem się jak nigdy...
    • Gość: gość Wodny Raj to podobny kwiatek IP: *.css.net.pl / 83.238.11.* 02.01.06, 12:43
      W niedzielę przed południem, wtedy kiedy najwięcej osób ma ochotę nie można
      korzystać z basenu.
    • Gość: c Kicha IP: *.p.lodz.pl 02.01.06, 14:22
      Przywitałam nowy rok na tym lodowisku. Stan lodu był makabryczny... Nie dało się
      jeździć. Kicha straszna. Jeśli tego nie zmienią-nie wróżę sukcesu... We
      Wrocławiu nie ma ogrodzenia (oprócz band oczywiście), a tu siata... szkoda, że
      jeszcze zasieków nie zrobili. Zadna atrakcja! Poracha! A tak na nie czekałam...
      • Gość: kashka Re: Kicha IP: *.lodz.dialog.net.pl 02.01.06, 15:43
        a co się będziemy ślizgać na placu.na szczęście lodowiska mamy też w hali i na
        balonowej :) a to że było zamknięte rozumiem, bo skoro ludzie pracowali do 3 w
        nocy należał im się odpoczynek...
        • Gość: niezalogowana Re: Kicha IP: *.toya.net.pl 02.01.06, 18:43
          Ale klamia Ci mosiru, przywitalam sylwestra na tym lodowisku, dziury juz byly
          duzo wczesniej, poza tym jak weszla pijana mlodziez to ochroniarze tylko sie
          przygladali, nawet nie chialo im sie ruszyc tylka by wyprosic ich. W koncu od
          czegos tam byli. Rozsmieszyla mnie tez forma konserwacja lodowiska, bo zamiast
          wlaczyc jakas maszyne, by zwilzyc lod tak jak robia to np w halach , to weszlo
          dwoch ochroniarzy i lopatami odgarniali snieg. Smiech na sali!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka