Gość: kp7 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.06, 13:21 Poszukuję dobrej wróżki w Łodzi. Takiej, która mówi dużo i prawdę, a nie wypytuje i zmyśla. Proszę o jakieś namiary Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brite mamy już XXI wiek 03.01.06, 14:06 > Takiej, która mówi dużo i prawdę, a nie wypytuje i zmyśla. Radio, telewizja, samoloty, komputery, sondy kosmiczne, Internet, klonowanie, a ludzie jeszcze w brednie wierzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: dobra wróżka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.06, 15:30 Ponoc najlepsze sa te najdrozsze, ale kto to wie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halina Re: Dobre wrózki są tylko w bajkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 01:21 Mnie osobiście bardzo pomogła osoba, która od wielu, wielu lat zajmuje się astrologią, stawia też karty. Zreszta nie tylko mi, bo poleciły mi ją koleżanki i to w takim momencie mojego życia, kiedy myślałam, że nie ma już odwrotu, a sama jestem na jakiejś pochyłej równi. Podam tylko maila, ze zrozumiałych chyba względów: astrologia@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: dobra wróżka 11.01.06, 01:24 czarne koty nie istnieją - a reszta jest miauczeniem [huann_onegdaj] Odpowiedz Link Zgłoś