Dodaj do ulubionych

Samochody zastawiające torowiska

IP: *.tvsat364.lodz.pl 11.01.06, 00:02
Ostatnio, zwłaszcza ze względu na zimę łódzkie ulice stałysie węższe. Często idioci kierujący samochodami stają na torowisku i mają w dupie to ze moze nadjechać tamwaj i nie móc przejechać. Dlatego mam pytanie. Wiem że MPK każe sobie słono płacić za zatrzymanie ruchu. Dlaczego więc nie pociągnąć do odpowiedzialności owych kierowców? Pieniądzie dosłownie leżą na ulicy a przy okazji wielkie paniska samochodowe troche sie utemperują...
Obserwuj wątek
    • teufel Re: Samochody zastawiające torowiska 11.01.06, 00:21
      Dziwię się, ze motorowi się zatrzymują. Jakby jeden miał porysowany samochód to może by się nauczył.
      • krzyskup Re: Samochody zastawiające torowiska 11.01.06, 00:45
        A ja się nie dziwię. Niestety, ale pewnie w firmie to oni by odpowiadali. A i
        przed prawem byc może również - niedostosowanie prędkości itp. Moim zdaniem
        najlepszą nauczką będzie odholowanie. Jak jeden z drugim nie zastaną samochodu
        po wjściu ze sklepu, drugi raz zastanowią się 10 razy, zanim zaparakują.

pzdr,
        krzyskup
        • Gość: beholder Re: Samochody zastawiające torowiska IP: *.orange.pl 11.01.06, 08:31
          Bardziej sie zdziwia jak zastana go na boku, bo wysiadzie czterech w dresach i
          przestawia go recznie :)
      • Gość: Jypli Re: Samochody zastawiające torowiska IP: *.tvsat364.lodz.pl 11.01.06, 03:39
        Marek ile nam MPK śpiewnęło za zatrzymanie jednego wagonu na godzinę? 1500zł? Dobrze pamiętam?
        • teufel Re: Samochody zastawiające torowiska 11.01.06, 09:40
          Gdzieś tak będzie.
      • pawel-strzalka Re: Samochody zastawiające torowiska 11.01.06, 09:44
        Jakby jeden motorniczy miał porysowany tramwaj to też by się nauczył... :/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka