Dodaj do ulubionych

Adres Marka Belki

24.01.06, 13:11
Jest mi bardzo potrzebny! Jeśli ktoś ma, to prosiłabym o podanie go!
Obserwuj wątek
    • Gość: boards_of_warsaw Re: Adres Marka Belki IP: 212.180.248.* 24.01.06, 13:16
      Pisz na adres Wydziału Ekonomiczno-Socjologicznego Uniwersytetu Łódzkiego. Ja
      kiedyś w ten sposób pusciłem korespondencję i dotarła. Jakaś Paniusia
      przekazała dalej.....
      • aniaczepiel Re: Adres Marka Belki 24.01.06, 13:21
        Ale ja chcę z nim przeprowadzić wywiad do pewnej gazety i chcę mieć adres do
        jego domu/mieszkania ponieważ zależy mi aby się jak najszybciej umówić na
        spotkanie (Belka niebawem wyjeżdża do Genewy bo dostał tam robotę w ONZ).
        • aniaczepiel Re: Adres Marka Belki 24.01.06, 13:22
          I dziękuję za pomysł z tym wydziałem UŁ, może spróbuję.
        • obywatel_piszczyk Re: Adres Marka Belki 24.01.06, 13:26
          aniaczepiel napisała:

> Ale ja chcę z nim przeprowadzić wywiad do pewnej gazety i chcę mieć adres do
          > jego domu/mieszkania ponieważ zależy mi aby się jak najszybciej umówić na
          > spotkanie (Belka niebawem wyjeżdża do Genewy bo dostał tam robotę w ONZ).

fantastka z ciebie:P
        • marekwojciechowski Re: Adres Marka Belki 24.01.06, 16:02
          Aniu, skoro szukasz domu Belki, proszę, podaje adres :)

www.belka-dom.pl
        • Gość: kamil Re: Adres Marka Belki IP: 85.89.161.* 24.01.06, 16:50
          Kiepska gazeta jak nie ma adresu marka belki ;-)
          • obywatel_piszczyk Re: Adres Marka Belki 24.01.06, 16:57
            Gość portalu: kamil napisał(a):

> Kiepska gazeta jak nie ma adresu marka belki ;-)
            kiepsaka to jest ta cała ania w udawaniu kogos kim nie jest
    • big_news Ta Szwajcaria, to się coraz bardziej... 24.01.06, 13:31
      ...czerwona robi. Najpierw Kwach, teraz Belka, kto następny?...;)
      • marekwojciechowski Re: Ta Szwajcaria, to się coraz bardziej... 24.01.06, 13:34
        Taka jak lubisz. Z białym krzyżem.
        O!Tu
        • big_news Re: Ta Szwajcaria, to się coraz bardziej... 24.01.06, 13:35
          Miło mi, że wiesz, co lubię.
          • marekwojciechowski Re: Ta Szwajcaria, to się coraz bardziej... 24.01.06, 13:41
            Nie wiem. Domyślam się. Czytając.
            Pamiętam taki wątek, w którym, zdaje się, lubiłeś także i takie krzyże.
            www.jbook.co.jp/member/img/product/03025/M03025563-01.jpg
            • big_news Re: Ta Szwajcaria, to się coraz bardziej... 24.01.06, 13:43
              Nieźle, nieźle... Całkiem zgrabna insynuacja. Gdybyś jeszcze był tak dobry i dał
              namiar na ten wspomniany przez Ciebie wątek...
              • marekwojciechowski Re: Ta Szwajcaria, to się coraz bardziej... 24.01.06, 13:47
                Wiernie zacytuję:
                "Znam takich, którzy do dzisiaj wspominają, że jak hitlerowcy pokazali się pod
                Łowiczem w 1939 roku, to kiedy chcieli od chłopa np kurę, to płacili za nią
                cukrem lub czekoladą. Natomiast kiedy w 1944 roku z drugiej strony ich wsi
                weszli "wyzwoliciele", to nie dość, że za nic nie płacili (a kradli wszystko, co
                im się tylko pod rękę nawinęło), to jeszcze zgwałcili parę miejscowych kobiet, a
                jak któryś z chłopów pomstował na nich zbyt głośno, to mu zwyczajnie sfajczyli
                chałupę. Tacy to fajni przyjaciele byli. Nie chcę przez to powiedzieć, że
                szwabom należy się za tamte lata jakikolwiek szacunek, pokazuję tylko prawdziwe
                oblicze sąsiadów z prawej strony"
                • big_news Re: Ta Szwajcaria, to się coraz bardziej... 24.01.06, 13:49
                  No i gdzie tu pochwała swastyki? Niżej już Ci napisałem, a tu powtórzę: czasami
                  używaj szarych komórek.
                  • marekwojciechowski Re: Ta Szwajcaria, to się coraz bardziej... 24.01.06, 13:55
                    Czy ja zasugerowałem pochwałę swastyki?
                    Nie!
                    Jednoznacznie odesłałem Cię do krzyża Wehrmacht.
                    Skoro w Wehrmachcie, Twoim zdaniem / a tak wynika z Twoich słów / służyli tacy
                    przyzwoici ludzie, to sam sobie dałeś odpowiedź dlaczego, czytając Twoje teksty
                    sądze, że lubisz taki krzyż.To logiczne.
                    I szare komórki nie mają tutaj nic do rzeczy.
                    • big_news Re: Ta Szwajcaria, to się coraz bardziej... 24.01.06, 14:00
                      A to ciekawe. Piszesz:
                      czytając Twoje teksty
                      >
                      > sądze, że lubisz taki krzyż.To logiczne.
                      > I szare komórki nie mają tutaj nic do rzeczy.
                      W takim razie gniewaj się (jeżeli chcesz), ale po takim dictum uważam, iż nie
                      bardzo wiesz czemu służą szare omórki. Tyle.
                    • najtis Re: Ta Szwajcaria, to się coraz bardziej... 26.01.06, 09:18
                      marekwojciechowski napisał:
                      >>> .....Skoro w Wehrmachcie, Twoim zdaniem / a tak wynika z Twoich słów /
                      służyli tacy przyzwoici ludzie,......<<<

pewno ze przyzwoici,nie powiesz,ze trzy czwarte rodziny bylego "pretendenta"do
                      prezydentury w Polsce byli nieprzyzwoici
                      • marekwojciechowski Re: Ta Szwajcaria, to się coraz bardziej... 26.01.06, 10:13
                        Nie byłem, nie jestem i prawdopodobnie nie bede sympatykiem teago
                        akurat "pretendenta" do polskiej prezydentury.
                        Jednak zastanawia mnie na jakiej podstawie twierdzisz, że trzy czwarte jego
                        rodziny służyło w Wehrmachcie?
                        • najtis Re: Ta Szwajcaria, to się coraz bardziej... 26.01.06, 11:13
                          >>> Jednak zastanawia mnie na jakiej podstawie twierdzisz, że trzy czwarte jego
                          rodziny służyło w Wehrmachcie?<<<
                          czytuje (tak jak Ty zreszta) prase a wniej gdfzies bylo napisane,ze dziadek to
                          byl "na sile" ale brat dziadka poszedl z wlasnej nieprzymuszonej woli tak samo
                          jak ich siostra,to wszystko

• marekwojciechowski Re: Ta Szwajcaria, to się coraz bardziej... 26.01.06, 12:47
                            najtis napisał:
                            czytuje prase a wniej _gdzies bylo napisane_,ze dziadek to byl "na sile" ale
                            brat dziadka poszedl z wlasnej nieprzymuszonej woli tak samo jak ich siostra
                            Jesszcze raz powtórze, TUSK nie jest moim faworytem.
                            Ale stwierdzenia "gdzieś", "było", "napisane" to trochę mało konkretne, nie
                            sądzisz?
                            Poza tym, dziadek, brat dziadka i siostra to jeszcze nie 3/4 rodziny :)
                  • marekwojciechowski Re: Ta Szwajcaria, to się coraz bardziej... 24.01.06, 14:02
                    Zapewniam Cię. Używam.
                    I teraz uwaga - absolutnie bez złośliwości - także dzięki Tobie. Cenię sobie
                    wymiany "słownych razów" własnie z Tobą. W odróżnieniu od wielu tutaj piszących
                    raczej nie schodzisz poniżej pewnego poziomu, co samo w sobie jest wartością.
                    Nie posługujesz się tanią, sztubacką, pozamerytoryczną, emocjonalną pyskówką.
                    To, że się z Tobą nie zgadzam, krytykuję i podważam Twoją argumentację nie
                    oznacza, że nie cenię wymiany zdań z Tobą. Wręcz przeciwnie. Trzymajmy tylko
                    poziom. Apel taki do obu nas :)
                    • brite Re: Ta Szwajcaria, to się coraz bardziej... 24.01.06, 14:04
                      > W odróżnieniu od wielu tutaj piszących
                      > raczej nie schodzisz poniżej pewnego poziomu,

Wybaczcie, że się wtrącę, ale chciałbym zauważyć, że kiedyś biggie reprezentował
                      troszkę wyższy poziom niż teraz w tym wątku.
                      • marekwojciechowski Re: Ta Szwajcaria, to się coraz bardziej... 24.01.06, 14:06
                        Oby więc do niego powrócił.
                      • big_news Re: Ta Szwajcaria, to się coraz bardziej... 24.01.06, 14:21
                        Też zauważyłem, że się staczam. Zwłaszcza, że coraz więcej osób mi to mówi. To
                        pewnie przez ten brak koalicji, mróz oraz nieubłaganie mijający czas.
                        Najwyraźniej szczyty (wszelkie) już poza mną;)
                    • big_news Re: Ta Szwajcaria, to się coraz bardziej... 24.01.06, 14:05
                      No taką rękawicę mogę podnieś. Chociaż nie ulegałbym mirażowi, że ktokolwiek
                      poza nami uzna, iż reprezentujemy jakikolwiek poziom;)
                      • marekwojciechowski Re: Ta Szwajcaria, to się coraz bardziej... 24.01.06, 14:06
                        Zatem umrą w niewiedzy :))
                        • marekwojciechowski Re: Ta Szwajcaria, to się coraz bardziej... 24.01.06, 14:09
                          I żeby nie było, że jestem jakiś wybredno-kapryśny. W mojej ocenie jest kilka
                          takich osób. Na ten przykład Brite lub Gray, chociaż ten ostatni za wszelką
                          cene chce mi dołożyć :)
                          • marekwojciechowski Re: Ta Szwajcaria, to się coraz bardziej... 24.01.06, 14:11
                            Wzorując się na Oskarowych galach dodam - przepraszam wszystkich innych,
                            których nie wymieniłem :)
                            • Gość: leslaw_m Re: Ta Szwajcaria, to się coraz bardziej... IP: *.lodz.msk.pl 25.01.06, 08:55

> Wzorując się na Oskarowych galach dodam - przepraszam wszystkich innych,
                              > których nie wymieniłem :)

.................................
                              .................................
                              buuuuuuuuuuaaaaaahhhhhhaaaahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
                              dawno się tak nie bawiłem.
                              a poważnie:
                              człowieku.czy masz trochę pokory wobec siebie,czy tylko przekonanie o wielkosci
                              i nieomylności?
                              osmieszasz się wypisując takie rzeczy jak w tym wątku.
                              ROTFL
                          • big_news Re: Ta Szwajcaria, to się coraz bardziej... 24.01.06, 14:15
                            Ten ostatni w jakiś sposób nas łączy. Mnie także "prześladuje". I to już dość
                            długo. Trochę to dziwne, że ludzie o odmiennej orientacji (politycznej, nie
                            obyczajowej, bo o takiej nic nie wiem), dość od siebie odlegli, mają wspólnego
                            "gnębiciela". Ale to już chyba zmartwienie graya. Jak on to połączy? Zmartwienia
                            naszych "wrogów", to nasza radocha;)
                            • marekwojciechowski Re: Ta Szwajcaria, to się coraz bardziej... 24.01.06, 14:17
                              Zaryzykuję apel. Bliski mi ideologicznie :)
                              Gnębieni przez Gray'a łączćie się.
                              Zastanawiam się tylko czy Gray właściwie go odbierze :)
                            • marekwojciechowski Re: Ta Szwajcaria, to się coraz bardziej... 24.01.06, 14:19
                              A'pro'po orientacji obyczajowej.
                              To takie modne ostatnio. Zapewne jestem less...bo wolę kobiety :)
                              • big_news Re: Ta Szwajcaria, to się coraz bardziej... 24.01.06, 14:23
                                Kurna, odpadł kolejny powód, dla którego mógłbym się Ciebie czepić;)
                                • marekwojciechowski Re: Ta Szwajcaria, to się coraz bardziej... 24.01.06, 14:23
                                  ???
                                  • big_news Re: Ta Szwajcaria, to się coraz bardziej... 24.01.06, 14:25
                                    Zdaniem wzmiankowanego graya, jestem min pedałożercą. Tylko jego zdaniem, rzecz
                                    jasna. Ponieważ "jesteś" less, nie mam w tym punkcie zaczepienia;)
                              • brite Re: Ta Szwajcaria, to się coraz bardziej... 24.01.06, 14:23
                                > Zapewne jestem less

Ja natomiast jestem more.
                                • gray Re: Ta Szwajcaria, to się coraz bardziej... 25.01.06, 08:19

to nawet widać kiedy stoicie obok siebie :D
                            • gray Re: Ta Szwajcaria, to się coraz bardziej... 25.01.06, 08:14
                              big_news napisał:

> Ten ostatni w jakiś sposób nas łączy. Mnie także "prześladuje". I to już dość
                              > długo. Trochę to dziwne, że ludzie o odmiennej orientacji (politycznej, nie
                              > obyczajowej, bo o takiej nic nie wiem), dość od siebie odlegli, mają wspólnego
                              > "gnębiciela". Ale to już chyba zmartwienie graya. Jak on to połączy?

hmm... cóż takiego was może łączyć jeżeli nie poglądy polityczne ani głębsze
                              uczucie? może ta umysłowa miernota?

ale generalnie świetnie się bawiłem - dwóch gości wpada na siebie i z automatu
                              daje sobie w pysk, potem kopią się po jajkach i wkładają palce w oczy. na koniec
                              pada słowo 'gray' i panowie jednoczą się przeciwko wspólnemu ciemiężycielowi
                              niczym kibole przeciwko okropnym policjantom...
                              no cóż, moi wy mentalni kibole, jeżeli sami nie jesteście sprawcami swojej
                              niepełnosprawności (skok do pustego basenu?) to przecież nie mogę was o nic
                              winić - zdarza się.

btw - nie mam zamiaru kontynuować 'dyskusji', nie musisz ośmieszać się odpowiadając.

EOT.
                              • big_news Re: Ta Szwajcaria, to się coraz bardziej... 25.01.06, 09:03
                                chłopaczku wciąż nie dorośnięty
                                jak zwykle kreślisz słowa głupie,
                                wiadomo wszem żeś jerdolnięty
                                ja dodatkowo mam cię w d.u.p.i.e.
                                • jmanek Re: Ta Szwajcaria, to się coraz bardziej... 25.01.06, 09:16
                                  ooo brawo brawo wierszokleta nam wyrósł moze jakiś nowy noblista... chociaz nie
                                  pewnie marzyciel widzacy siebie w dywizjonie 303 a tymczasem rosnie na nastepcę
                                  Tuwima...oj oj chłopcy z Wermachtu nie kupia od Ciebie kury ani jajek tym
                                  bradziej
                                  • big_news Re: Ta Szwajcaria, to się coraz bardziej... 25.01.06, 09:27
                                    ooo brawo kolejny niedorozwój nam wyrósł może jakiś nowy pulizer... chociaż nie
                                    pewnie marzyciel widzący siebie w wawrzynie a tymczasem rosnie na następcę
                                    Mniszkówny... oj oj chłopcy z Salonu Literackiego nie kupią od Ciebie prozy ani
                                    kupletów tym bardziej
                  • Gość: J.S. NIE TRUJ IP: *.pai.net.pl 24.01.06, 16:10
                • venus99 Re: Ta Szwajcaria, to się coraz bardziej... 24.01.06, 15:10
                  tak,tak,niemcy to byli bardzo przyzwoici ludzie.wiele osób ich pamięta (jak
                  zdołali przeżyć).
                  głupota jak ocean - brzegów nie widac.
      • aniaczepiel Re: Ta Szwajcaria, to się coraz bardziej... 24.01.06, 13:38
        big_news napisał:

> ...czerwona robi. Najpierw Kwach, teraz Belka, kto następny?...;)

Belka wcale nie jest "czerwony". (To słowo ma tyle znaczeń...). Kwach i Belka
        nie są tam na zasadzie wzajemnej współpracy. Kwach jest u rodziny, a Belka
        będzie pracował. To różnica, nie?
        • big_news Re: Ta Szwajcaria, to się coraz bardziej... 24.01.06, 13:41
          Fakt, Belka nie jest JUŻ czerwony. Zróżowiał. A to, że Kwach przeciąga rodzinną
          wizytę, także jest dość wymowny. Daje do myślenia, prawda?
          • marekwojciechowski Re: Ta Szwajcaria, to się coraz bardziej... 24.01.06, 13:44
            big_news napisał:
            A to, że Kwach przeciąga rodzinną
            > wizytę, także jest dość wymowny. Daje do myślenia, prawda?
            Ty lepiej nie myśl. Tylko słuchaj radia.
            fakty.interia.pl/news?inf=709659
            • aniaczepiel Re: Ta Szwajcaria, to się coraz bardziej... 24.01.06, 13:47
              W jakiejś gazecie pisali w grudniu, że Kwach ma zostać w Szwajcarii przez
              cztery lub pięć tygodni po zakończeniu swojej prezydentury.
              • big_news Re: Ta Szwajcaria, to się coraz bardziej... 24.01.06, 13:51
                A w innych piszą, że M. Belka to dobry premier był, a teraz to nam grozi
                dyktatura. No i co z tego?
            • big_news Re: Ta Szwajcaria, to się coraz bardziej... 24.01.06, 13:48
              Rozumiem, że zaproponowałeś mi bezmyślność, bo sam stosujesz takową na codzień?
              No to powiem Ci, żebyś jednak od czasu do czasu włączył swoje szare komórki.
              Może i Tobie to coś pomoże.
              • marekwojciechowski Re: Ta Szwajcaria, to się coraz bardziej... 24.01.06, 13:52
                Sam Sobie zaproponowałeś.
                Piszesz, że rzekomo przeciągający się pobyt Kwacha w Szwajcarii jest dziwny.
                Podsyłam Ci link do strony, w której jest zapis wywiadu z Kaliszem. Jest tam
                jednoznacznie napisane co robi Kwach w Szwajcarii, co będzie robił, itd.itp.
                Rozumiem, że brak Ci teraz argumentu więc oplujesz, wyszydzisz, zastosujesz
                taką charakterystyczną manierę.
                Tylko jak się to ma do rzecowej dyskusji?
                Ja przytaczam fakty, Ty złośliwe komentarze.
                • big_news Re: Ta Szwajcaria, to się coraz bardziej... 24.01.06, 13:55
                  A ja widzę, że Ty przytaczasz fakty medialne. Wybacz, ale pan Kalisz nie jest
                  moim zdaniem nadto wiarygodny. Co do złośliwości się nie wypowiadam. Na razie
                  staram się jedynie wzorować na różnej maści produkujących się tu mistrzach.
                  • marekwojciechowski Re: Ta Szwajcaria, to się coraz bardziej... 24.01.06, 13:57
                    Pan Kalisz nie jest powodem tego, ze Kwach przebywa w Szwajcarii.
                    Nie przekręcaj faktów.
                    Powodem jest Forum / nomen omen / w Davos.
                    A tak się składa, że Davos nie lezy w Brazylii.
                    • big_news Re: Ta Szwajcaria, to się coraz bardziej... 24.01.06, 14:00
                      Ooo, znasz się też na geografii! Cóż za rozległa wiedza!
                      • marekwojciechowski Re: Ta Szwajcaria, to się coraz bardziej... 24.01.06, 14:05
                        Wiedza, gdzie jest Davos a gdzie Brazylia nie jest rozległą wiedzą z Geografii.
                        To fakty, których tak bardzo unikasz w tej dyskusji.
                        • big_news Re: Ta Szwajcaria, to się coraz bardziej... 24.01.06, 14:10
                          Należę do tych, którzy w ogóle unikają faktów (:)). Zwłaszcza tych, których nie
                          można w żaden sposób na forum zweryfikować. Bo dla mnie nie jest wyrocznią ten i
                          ów, a także pewne media, w których ci owi się produkują. Szczególnie dlatego, że
                          nader często ci niby przekonywujący panowie już następnego dnia wycofują się
                          rakiem z niegdysiejszych zapewnień. Natomiast Ty oczywiście możesz się
                          posiłkować i powoływać na te internetowo-medialne infa. Twoja sprawa. Obyś nie
                          musiał się później czerwienić za nie swoje "grzechy";)
                          • marekwojciechowski Re: Ta Szwajcaria, to się coraz bardziej... 24.01.06, 14:14
                            Aby była jasność. Kwach nie jest postacią z mojej bajki. Nie jest i nigdy nie
                            był. Ale kwestia Szwajcarii i Davos to,w mojej ocenie z Twojej strony lekka
                            nadinterpretacja.
                            Sztuka obronić swoją tezę bez uciekania się do takich "nagięć faktów".
                            I aby była druga jasność
                            Pie...ć Wehrmacht!
                            • big_news Re: Ta Szwajcaria, to się coraz bardziej... 24.01.06, 14:19
                              Dla podwójnej jasności (a nie pomroczności jasnej, żeby nie było):
                              wymieniłbym Twoje przedostatnie słowo, jako szczególnie adekwatne do Twoich
                              czwartego i ostatniego ze słów w powyższym poście.
                              • marekwojciechowski Re: Ta Szwajcaria, to się coraz bardziej... 24.01.06, 14:20
                                Zaczynam się niepokoić.
                                Cóż za zgodność.
                                Głęboko jednak wierzę, że sa jednak kwestie, sprawy, tematy, które nas jednak
                                różnią.
                              • marekwojciechowski Re: Ta Szwajcaria, to się coraz bardziej... 24.01.06, 14:22
                                A teraz pozwól, że ze swoim socjalizującym Ego oddam się kapitalizowaniu.
                                Do wieczora.
                                • big_news Re: Ta Szwajcaria, to się coraz bardziej... 24.01.06, 14:23
                                  Miłego dnia.
                                  • marekwojciechowski Re: Ta Szwajcaria, to się coraz bardziej... 24.01.06, 17:08
                                    Nie śpij. Czuwaj na straży, prawej Macierzy!
                    • najtis Re: Ta Szwajcaria, to się coraz bardziej... 26.01.06, 09:26

>>>.... Powodem jest Forum / nomen omen / w Davos.
                      A tak się składa, że Davos nie lezy w Brazylii....<<<

to"on" jest taka szycha?bez niego pewno forum by sie nie odbylo,a kogo "on" ma
                      tam reprezentowac?

• marekwojciechowski Re: Ta Szwajcaria, to się coraz bardziej... 26.01.06, 10:17
                        najtis napisał:
                        to"on" jest taka szycha?bez niego pewno forum by sie nie odbylo,a kogo "on" ma
                        tam reprezentowac?
                        Nie wiem czy ON jest szycha?
                        Ale na Forum w Davos nie zaprosił się przecież sam. Żeby była jasność.
                        Kwaśniewski to nie jest "postacią z mojej bajki" ale skoro organizatorzy FDavos
                        zaprosili go z wykładem, to chyba jednak coś to oznacza. Nie bedzie tam
                        jako "Pan Kwaśniewski" ale jako b.Prezydent Polski.
                        • najtis Re: Ta Szwajcaria, to się coraz bardziej... 26.01.06, 11:24
                          >> Ale na Forum w Davos nie zaprosił się przecież sam.<<

chyba raczej wprosil sie sam,nikt tam o tym nie ma pojecia

>>zaprosili go z wykładem, to chyba jednak coś to oznacza. Nie bedzie tam
                          jako "Pan Kwaśniewski" ale jako b.Prezydent Polski.<<
                          alez "on" nie ma nic takiego do powiedzenia co mogloby interesowac wielkich
                          zjezdzajacych sie do Davos
                          • marekwojciechowski Re: Ta Szwajcaria, to się coraz bardziej... 26.01.06, 12:48
                            Skoro zaproszono go z wykładem, to jednak chyba ma coś, zdaniem zapraszających
                            do powiedzenia. Nie sądze aby na Forum w Davos ktokolwiek mógł się _sam_
                            wprosić.
          • yarro Re: Ta Szwajcaria, to się coraz bardziej... 24.01.06, 13:48
            Złożyłeś już CV do CUA?
            • big_news Re: Ta Szwajcaria, to się coraz bardziej... 24.01.06, 13:50
              Zrobię to zaraz po Tobie.
              • Gość: J.S. Re: Ta Szwajcaria, to się coraz bardziej... IP: *.pai.net.pl 24.01.06, 16:11
                big_news napisał:

> Zrobię to zaraz po Tobie.

Dlaczego?
              • yarro Re: Ta Szwajcaria, to się coraz bardziej... 24.01.06, 22:23
                Ja nie zamierzam.
    • gentleman28 Re: Adres Marka Belki 24.01.06, 13:33
      Podjedź na Kuźnicką (lub Ciechocińską) - to dość krótkie ulice. Jak zobaczysz
      całkiem ładny domek a przed nim samochód z tajniakami to znaczy że to tam.
      • aniaczepiel Re: Adres Marka Belki 24.01.06, 13:36
        Mmmmmmmmmmmm...

A jednak dalej pilnuje go BOR :-/ I zapewne będzie go pilnować do kwietnia (pół
        roku od zmiany rządu).
        • gentleman28 Re: Adres Marka Belki 24.01.06, 13:39
          aniaczepiel napisała:

> Mmmmmmmmmmmm...
          >
          > A jednak dalej pilnuje go BOR :-/ (...)

To może z nimi zrób wywiad?
          • aniaczepiel Re: Adres Marka Belki 24.01.06, 13:40
            :P
          • aniaczepiel Re: Adres Marka Belki 24.01.06, 13:40
            Wolę z Markiem B. ;-)
    • Gość: trium już zareklamowałaś swoje forum więc spieprzaj IP: 203.215.180.* 24.01.06, 13:50
      • aniaczepiel O co ci chodzi? 24.01.06, 13:52
        Miałam tylko pytanie do forumowiczów, a adres mojego forum zawsze jest w mojej
        sygnaturce i nie wpisuję się specjalnie żeby je zareklamować.
        • mag.gie Re: O co ci chodzi? 24.01.06, 14:04
          chodzi o to, żeby się czepiać, czepiać i jeszcze raz czepiać.
          I kłócić. I obrażać. I pluć. To teraz jest modne na FŁ ;p
          To chyba przez sytuacje polityczną kraju. No albo przez mróz. No ale jak
          rozgrzewa!
          A kto będzie miał najwięcej wrogów wsród forumowiczów dostanie nagrodę...
          • yavorius Re: O co ci chodzi? 25.01.06, 08:17
            mag.gie napisała:
            > chodzi o to, żeby się czepiać, czepiać i jeszcze raz czepiać.
            > I kłócić. I obrażać. I pluć. To teraz jest modne na FŁ ;p

Teraz? A nie wcześniej? Tfuuu, a nie zawsze?
            • mag.gie Re: O co ci chodzi? 26.01.06, 10:40
              To ja się poprawię:

Chodzi o to, żeby się czepiać, czepiać i jeszcze raz czepiać. I kłócić. I
              obrażać. I pluć. Im częściej, napastliwiej tym lepiej ;p
    • tmq dziennikarka gazetki szkolnej? 25.01.06, 10:15
      • aniaczepiel Re: dziennikarka gazetki szkolnej? 25.01.06, 16:05
        Jakie masz podstawy, by tak twierdzić? Nie oceniaj ludzi, gdy ich nie znasz.
        • tmq Re: dziennikarka gazetki szkolnej? 26.01.06, 11:33
          swietny sposob na znalezienie informatora pani Dziennikarko, poczulas sie urazona do szpiku kosci?
          mysle ze jak bedziesz pracowac w duzym tytule (jesli w ogole), twoja konkurencja w niepojety dla Ciebie
          sposob bedzie dokladnie wiedziala o czym i co napiszesz. dlugo nie popracujesz.
        • Gość: zbawca Re: dziennikarka gazetki szkolnej? IP: *.toya.net.pl 26.01.06, 19:30
          Podaj email to ci prześlę a nie tak na forum...
          • aniaczepiel adres 28.01.06, 00:00
            emilia.erhard@op.pl

Chociaż i tak nie wierzę ci za bardzo, że prześlesz mi prawdziwy adres.
            • mag.gie Re: adres 28.01.06, 00:04
              a jak nie to spróbuj przez demokraci.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka