Dodaj do ulubionych

Kino non-stop

IP: *.mnc.pl 31.01.06, 00:33
Właśnie, gdzie w Łodzi było takie kino?
Obserwuj wątek
    • yarro Re: Kino non-stop 31.01.06, 00:45
      Na dworcach chyba, a na pewno na starym kaliskim. Nie wiem czy przypadkiem
      Gdynia też nie była taka nonstop - ta z sową koło domu buta.
      • p_lar Re: Kino non-stop 31.01.06, 00:51
        Gdynia była na 100%. Sam byłem na "bliskich spotkaniach 3go stopnia" 3 razy pod
        rząd :)
        • avatary a ja na erotyce - och Karol !! 31.01.06, 10:56
          wszedłem w połowie a potem doczekałem do następnego końca... Gdynia jej było na
          imię po drugiej stronie Wisły - tam byłem na Dziadach
          • p_lar wymarzone miejsce dla wagarowiczów :) [nt] 31.01.06, 11:13
            • marekwojciechowski Re: wymarzone miejsce dla wagarowiczów :) [nt] 31.01.06, 11:18
              Czy Cytryna nie jest takim kinem ?
              • p_lar Re: wymarzone miejsce dla wagarowiczów :) [nt] 31.01.06, 12:24
                No w życiu... W Cytrynie bulisz za seans, a w Gdyni płaciłeś za bilet i mogłeś
                siedzieć cały dzień.
                • marekwojciechowski Re: wymarzone miejsce dla wagarowiczów :) [nt] 31.01.06, 12:31
                  Znaczy się, w Cytrynie jak chcę siedzieć na 3 kolejnych pokazach/seansach to
                  musze kupić 3 kolejne bilety?
                  • p_lar Re: wymarzone miejsce dla wagarowiczów :) [nt] 31.01.06, 13:07
                    A nie? Czasami sprzedają bilety na seanse łączone, tematyczne. A kino non stop
                    jak Gdynia polegało na tym, że przez cały dzień grali jeden, góra 2 filmy i
                    płaciło się tylko za wjazd. Czy kolega z Łodzi pochodzi ? :)
                    • marekwojciechowski Re: wymarzone miejsce dla wagarowiczów :) [nt] 31.01.06, 13:13
                      Od niedawna w Łodzi.
                      Choć Gdynię pamiętam.
                      Ze 20-25 lat temu byłem tam na chyba na Walce o ogień :)
                      Takim kinem w Katowicach było "Dworcowe".
                      Jeden film non stop / jeden tytuł jednego dnia / najczewsciej wojenne,
                      radzieckie. Jak pamiętam bilet 3 zł / lata 70 / i dawaj :)
                      • Gość: Bart Re: wymarzone miejsce dla wagarowiczów :) [nt] IP: *.mnc.pl 31.01.06, 15:39
                        > Ze 20-25 lat temu byłem tam na chyba na Walce o ogień :)

No ten film dostał efekty za charakteryzacje bodajże i kostiumy...
                • rokko Re: wymarzone miejsce dla wagarowiczów :) [nt] 31.01.06, 13:31
                  O ile pamietam, to teoretycznie mozna bylo byc na jednym "pelnym" seansie, tzn
                  obejrzec do konca ten, w czasie ktorego sie wchodzilo i caly nastepny. Ale tego
                  oczywiscie nikt nie egzekwowal. No i oczywiscie wagarowicze walili tam
                  tlumnie... ;)
                  • Gość: Bart Re: wymarzone miejsce dla wagarowiczów :) [nt] IP: *.mnc.pl 31.01.06, 15:38
                    Peanie, na Odysei Kosmicznej 2001 nikt by nie usiedział więcej niż jeden seans.
                    Albo na Solaris (ZSRR 1967). Pamiętam, że przez miasto jechali 10 minut;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka