bubot 03.02.06, 10:53 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3145801.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawel-strzalka Re: Wolność słowa! (?) 03.02.06, 11:05 oczywiście wszystko jest cacy, oglądalność spada, żarty nie śmieszne... tylko czekać aż Pospieszalski ze swoimi pseudochrześcijańskimi wywodami dostanie czas antenowy tuż po Wiadomościach :/ Odpowiedz Link Zgłoś
cedryk2006 Luuudzie ja nie chce.. !!! 03.02.06, 11:22 Ja nie chce powrotu do tego pieprzonego PRLu. Nie chce. Bo 1988 to tylko chwila temu. Nirektorzy z was nawet pamiętają ostatnie i nie tylko, lata PRLu. Bród smrod i umostwo, nedza, wszyscy mieli po równo gó... I tez ktos zdejmował programy bo wysmiewały władze, tez ktoś nie chciał gadać z opozycją bo go krytykowała. Przecież kaczynscy walczyli w solidarnosci ... czy oni tego nie widzą ? Czy to raczej punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia ? Nie podoba mi się to coraz bardziej a przeciez gdy obejmowali władze trzymałem za nich kciuki. Ale nie podoba mi się to! Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: Luuudzie ja nie chce.. !!! 03.02.06, 11:41 > pamiętają ostatnie i nie tylko, lata PRLu. Bród No ja pamiętam, że mało rzeczy było w bród. Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: Luuudzie ja nie chce.. !!! 03.02.06, 11:42 chyba, że przez rzekę. odrę. Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: Wolność słowa! (?) 03.02.06, 11:28 według forumowiczki onetu jest dobrze więc nie wiem o co ci chodzi ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cassani no tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 11:31 ale ona tylko ple ple ple! :) Odpowiedz Link Zgłoś
cassani wszyscy pójdziemy z dymem 03.02.06, 11:34 za to pisanie na Michnikowskim forum - zobaczycie - wyłapią nas - zobaczycie. Juz wczoraj Giertych z nazwiska wymienił - jutro odczyta listę podejrzanych: cassani, gray, brite, cedryk, bubot, mag.gie, huann itd..., a szprota dostanie czape za przywództwo! Odpowiedz Link Zgłoś
gray ale za to 03.02.06, 11:37 władza, która nastąpi po rewolucji i wojnie postawi nam pomnik w lesie, i apel może będzie, i smutna melodia grana na harmonii... Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: wszyscy pójdziemy z dymem 03.02.06, 11:39 może załóżcie nową Solidarność? Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: wszyscy pójdziemy z dymem 03.02.06, 11:41 wolałbym salaterność, ewentualnie salamijność. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: wszyscy pójdziemy z dymem 03.02.06, 11:43 To i tak lepiej niż ZBoWiD Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: wszyscy pójdziemy z dymem 03.02.06, 11:45 ale gorzej niż Vibovit. o Visolvicie nie wspominając. Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: wszyscy pójdziemy z dymem 03.02.06, 11:43 > może załóżcie nową Solidarność? Założymy Słodzidarność! Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: wszyscy pójdziemy z dymem 03.02.06, 11:46 zŁodzimarność, oddział zRado(ścią)GoOszcza(m). Odpowiedz Link Zgłoś
bubot Re: wszyscy pójdziemy z dymem 03.02.06, 12:03 w takim razie mi przypadnie rola Pierwszego Szczochretarza na Rado. jes! Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: wszyscy pójdziemy z dymem 03.02.06, 11:52 a będziesz nam przywodniczył? może zostaniesz chociaż Geremkiem? :) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: wszyscy pójdziemy z dymem 03.02.06, 11:53 Wolę być Bolkiem albo Lolkiem Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: wszyscy pójdziemy z dymem 03.02.06, 11:54 a ty jeszcze nie w rządzie, mały lizusku? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: wszyscy pójdziemy z dymem 03.02.06, 11:57 Rozglądam się, jakby tu się wkręcić do opozycji, której zalążki na forum widać. Mam zamiar podpiąć się pod postulaty, które pewnie za chwilę "ciemiężeni" umieszczą Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: wszyscy pójdziemy z dymem 03.02.06, 11:55 nie - ty się nadajesz na Borusewicza! nieraz się skryjesz i Cię dłuuuugo nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: wszyscy pójdziemy z dymem 03.02.06, 11:53 Lepsze to niz noszenie podnozka za swoim ksieciuniem. Wiem, wiem, jest mu on niezbedny. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Bigi, ale zauważ że Ciebie nie wymieniłem 03.02.06, 11:53 Ty masz jakieś powiązania! Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Bigi, ale zauważ że Ciebie nie wymieniłem 03.02.06, 11:54 Więcej! Zdaniem niektórych to ja będę wiązał! Odpowiedz Link Zgłoś
cassani ['] 03.02.06, 11:59 szprotę chyba juz przymknęli, nic sie nie odzywa, ani z ptakiem ani z wanny ani znad kawy. odnotujmy ten fakt minutą ciszy. Odpowiedz Link Zgłoś
bubot Re: wszyscy pójdziemy z dymem 03.02.06, 12:04 cassani napisał: > za to pisanie na Michnikowskim forum - zobaczycie - wyłapią nas - zobaczycie. > Juz wczoraj Giertych z nazwiska wymienił - jutro odczyta listę podejrzanych: > cassani, gray, brite, cedryk, bubot, mag.gie, huann itd..., a szprota dostanie > czape za przywództwo! > powiem Ci, że od jakeigoś czasu zauważyłem, że naprzeciwko mnie siedzi jakis koleś (?), patrzy na mnie a potem cos ściubie na kompie. zaczeło się? Odpowiedz Link Zgłoś
cassani sa dwie opcje 03.02.06, 12:06 1. albo coś kombinuje na Ciebie 2. albo gracie w Dooma w sieci. Odpowiedz Link Zgłoś
bubot Re: sa dwie opcje 03.02.06, 12:07 może mnie skrycie kocha i opisuje swe uczucia na blogu? Odpowiedz Link Zgłoś
bubot Re: a gdzie ma ręce jak zerka? /nt 03.02.06, 12:15 jedną dłoń zaciszka na łodyżce delikatnej rózyczki, az mu ta dłoń krwawi, a drugą w spodniach. ale to chyba dlatego, że ida walę tynki. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani acha 03.02.06, 12:17 jeśli tak to kocha Cię ale jeszcze ma wątpliwości czy zdecydowałby się na dzieci z Tobą. :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Wolność słowa! (?) 03.02.06, 12:22 Ogladalnosc "O dwoch takich...", ktorzy mieli leciec w czwartek rano tak bardzo spadla jeszcze przed emisja, ze sie na nia nie zdecydowali. Przeciez to taki niepoprawny film. Pewnie ocieka krwia i broczy seksem. Bardzo mozliwe ze homoseksualnym. O zgrozo!!! Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cassani film "O dwóch takich..." 03.02.06, 13:31 wejdzie do kanonu sztuki! jeszcze z pokolenie i będzie traktowany jako historyczny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Re: Wolność słowa! (?) IP: *.mnc.pl 03.02.06, 13:50 I to jest ██████████. Nie może być tak, że władza ████████████ obywatelom i ████ ██████████ co mają lubić. Odpowiedz Link Zgłoś
leslaw_m Re: Wolność słowa! (?) 03.02.06, 13:54 sorry,ale tego od lat nie da się oglądać. nie dziwi mnie,ze ktoś to w koncu zdejmuje,bo pan federowicz był smieszny 10 lat temu,a powtarzanie tych samych schematów co tydzien moze spowodować zapadnięciem widzą w apatię. a tą cenzurą pan fedorowicz broni się przed wycięciem Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy To Twoja opinia 03.02.06, 14:05 Moze Ty nie ogladasz ale 20% ogladajacych w tym czasie tv ma ta opinie inna. Kieruje sie tu danymi z felietonu Fedorowicza, ale jak nieufny bardzo bedziesz to mozesz sobie te dane sprawdzic. serwisy.gazeta.pl/tv/1,47858,3049355.html To nie jest mala ogladalnosc i gadki, ze nikt tego nie ogladal sa dla mnie rzadkimi gadkami. A Ty pewnie masz jeszcze jakies inne kanaly w tv i mogles swobodnie ogladac co innego. Tak samo jak robie ja gdy leca inne, duzo bardziej szajsowate programy. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leslaw_m Re: To Twoja opinia IP: *.lodz.msk.pl 03.02.06, 14:24 oczywiscie,ze to moja opinia, wierzę w oglądalnosc ,ale w niedz o 18 siłą rzeczy ogląda się sam telewizor w wielu domach i jak leci fedorowicz akurat ktoś zerknie. taka sama oglądalnosc dotyczy :smiechy warte(jest jeszcze?) oraz familiady. niech puszczą to w srodę na przykład o 20.00 w dwójce to zobaczysz prawdziwą oglądalnosc na poziomie statystycznego błędu Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Może w Twoim domu 03.02.06, 14:29 telewizor sobie leci na dowolnym kanale cala niedziele i czasem ktos zerka. Sila rzeczy. W wiekszosci domow to on sobie leci, sila rzeczy, ale ludzie wybieraja _najlepsze dla siebie_ programy. Bo jak to konsumenci, sila rzeczy, wybieraja najlepszy dla siebie towar. Sila rzeczy chyba tylko Ty puszczasz _cokolwiek_. I to jeszcze taka beznadzieje, jak mowisz, jak Fedorowicza. Dziwne. Dzierżżż!!!! Odpowiedz Link Zgłoś