Gość: wesolek IP: *.toya.net.pl 09.02.06, 18:19 .................co myślicie żebyśmy tak zbudowali METRO he he he Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jypli Ja mam lepszy! IP: *.widzew.net / *.widzew.net 09.02.06, 18:40 Zbudujmy Port Lotniczy na Henrykowie miedzy Rokicińską a Pomorską! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jypli Re: Ja mam lepszy! IP: *.widzew.net / *.widzew.net 09.02.06, 18:43 ja mówię serio. Dałoby sie go dobrze skomunikować, po za tym na wschód od Henrykowa nie ma już nic... Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: Ja mam lepszy! 09.02.06, 18:43 Most wiszący poproszę. Taki conajmniej czteropylonowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jypli Re: Ja mam lepszy! IP: *.widzew.net / *.widzew.net 09.02.06, 18:46 bez sensu, nad metrem? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
405ng Re: Ja mam lepszy! 09.02.06, 19:27 yarro napisał: > Most wiszący poproszę. Taki conajmniej czteropylonowy :) Proponuje nad Olechówka :> Odpowiedz Link Zgłoś
mr.bing Re: Ja mam lepszy! 09.02.06, 20:24 ee tam.... wyburzyć trochę budynków i postawić port przeładunkowy przy pl. Dąbrowskiego... tam gdzie teraz kaczki sobie kupry grzeją :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arkus Re: mam pomysł!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tvsat364.lodz.pl 10.02.06, 01:07 Ja proponuję zbudować w Łodzi kilka zabytków, najlepiej klasy zero. Może jakiś zamek? Aha no i jeśli zamek to poproszę nad jakąś rzeką. Może by tak Wartę przekopać i wpuścić do Pilicy? Jakżesz pięknie to się skomponuje z tym mostem czteropylonowym ! Pozdro arkus Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: mam pomysł!!!!!!!!!!!!!! 10.02.06, 10:52 Gość portalu: arkus napisał(a): > Może jakiś zamek? Aha no i jeśli zamek to poproszę nad jakąś rzeką. Zamek jest i mieszka nad Łódką nieomalże :) (qrde, gdybym wynajął to mieszkanie na Czeremoskiej, miałbym rzekę na podwórku! Tyle, że po śnieżycy bym chyba do siebie nie dojechał!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STUDI Re: mam pomysł!!!!!!!!!!!!!! IP: *.prokom.pl 10.02.06, 12:07 Fajna okolica..... blisko do Arturówka, Łagiewnik czy terenwów parku krajobrazowego ..... Tyle że dojazd KM do centrum jest fatalny :-(. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: mam pomysł!!!!!!!!!!!!!! 10.02.06, 08:17 Najpierw załatajcie dziury na łódzkich drogach Odpowiedz Link Zgłoś
ukalo BP, NMSP 10.02.06, 08:50 yavorius napisał: > Najpierw załatajcie dziury na łódzkich drogach Te dziury to zalążek metra, a nad nimi zrobimy most wiszący. O! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jypli Re: BP, NMSP IP: *.widzew.net / *.widzew.net 10.02.06, 10:22 a do okoła fosę! :) O! To jest myśl! Odpowiedz Link Zgłoś
snakemaycry Re: BP, NMSP 10.02.06, 14:54 To w końcu jak bo ja się pogubiłem. Będzie metro, nad nim fosa udajaca rzeke, w środku zamek, a nad tym most, tak ? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Architekt Re: BP, NMSP IP: *.ericsson.net 10.02.06, 17:27 Most bedzie nad lotniskiem, ktore zbuduje sie wyburzajac budynki przy ul. Wchodniej - bedzie stamtad dobre polaczenie metrem z centrum Lodzi. Zamek powstanie na Piotrkowskiej po wyburzeniu Saspolu, fose da sie wzdluz Pietryny. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janu Re: mam pomysł!!!!!!!!!!!!!! IP: *.lodz.dialog.net.pl 10.02.06, 17:29 Myślę, ze niezła byłaby kolej wielkich prędkości na trasie ŁTR. Taka, gdzie tramwaje mknęłyby 300 km/h ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikarusojelcz Re: mam pomysł!!!!!!!!!!!!!! IP: *.palacmlodziezy.lodz.pl 13.02.06, 17:32 A ja jestem motorniczym samego siebie. Odpowiedz Link Zgłoś