med_max 20.11.02, 20:25 Ja: Jacek! Słyszałeś, że Lynch zamierza stworzyć w Łodzi ogromną wytwórnię filmów? Jacek: Ale chyba Meg Ryan nie zgra w "Plebanii"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
geograf Re: Jacek 20.11.02, 20:33 a szkoda... może Julie (Żulie) Roberts da namówić się na mały epidos w "M jak miłość"?? jak myślicie??:-) Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: Jacek 20.11.02, 20:35 Albo taki Arnie Schwarzenegger w "13 posterunku" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Jacek 20.11.02, 20:37 ja to bym widział Arniego-bez-szyi-i-z-oklapniętymi-mięśniami-po-sterydach w epizodzie podrywczym "Klanu" z nasza ulubioną wokalistką Kają Paschalską... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
med_max Re: Jacek 21.11.02, 20:40 Jacek: "O ile zawsze lejemy wodę, za tydzień lejemy wosk. A wosk, jak rybka lubi pływać..." Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: Jacek 21.11.02, 20:49 Tia, a Tom Cruise zagra Andy Leppera we wzruszającej kontynuacji "Przeminęło z Wiatrem" u boku AngelinyJolie która zagra Danutę Hojarską. Ojca Dyrektora zagra Bruce Willis, a Denzel Washington będzie Aleksandrem Kwaśniewskim. Na rolę posła Janowskiego szykowany jest Jim Carey, a Tomasza Lisa, gwiazdę telewizji wykreuje Joe Pesci. Fabuła opiera się na aktualnych wydarzeniom w kraju i na świecie, a zakończyć się ma wielką "tragedią" czyli wysadzeniem sejmu przez B.Willisa i tłum staruszek-statystek (szansa dla emerytów). Happy- end jednak będzie, gdyż z niezalegalizowanego związku głównych bohaterów urodzi się syn (prawdopodobnie rolę tę otrzyma Wiktor Zborowski) który dokona wcielenia Niemiec, Rosji, Ukrainy, Białorusi do Unii Polskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Jacek 21.11.02, 21:39 p8, tu padają nieśmiałe propozycje obsady, a Ty już pełne scenariusze piszesz. Dobrze, że ta wytwórnia powstanie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
med_max Re: Jacek 22.11.02, 16:59 Jacek: "Na chwilę przerwę pracę i popatrzę w te piękne orzechowe oczy. A Ty M.* tak nie stój, tylko rusz te swoje gonarthrotyczne* kolana i po leć po szampana..." *M.- lat 23:) ** gonarthrosis- zmiany zwyrodnieniowe stawów kolanowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dos Mollendos Re: Jacek IP: 212.191.74.* 22.11.02, 17:45 A czy jesteście pewni, że to prawdziwy David Lynch? Może ktoś tylko gra tu jego rolę?... A my wszyscy gramy u niego w nowym w nowym filmie p.t. "Miasteczko Hollyłódź"? I mamy szanse na Oscary za role drugoplanowe gromadki nawiedzonych scenarzystów? Odpowiedz Link Zgłoś
med_max Re: Co Wy... 22.11.02, 18:12 princepolo napisał: > BREDZICIE?!? > Nic nie Qmam!!! Zagadka: Czym sie różni żaba od Prince_polo? Ona kuma! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dos Mollendos O q maniu IP: 212.191.74.* 26.11.02, 19:04 med_max napisał: > Zagadka: > Czym sie różni żaba od Prince_polo? > Ona kuma! > Kuma Kumak. Jak jesiotr, co je. W przeciwieństwie do je-not-a. Ale o tym już było w WS-ie. Polecam ajmaka z wieczora. Kto nie zajrzy i nie zajarzy Ten je- leń. 10 je-leń, jak mówią anglicy. Pozdrawiam - HdM Odpowiedz Link Zgłoś
med_max Wybieramy się z Jackiem na narty 26.11.02, 18:55 Jacek: "W tym roku zjadę z Golgoty na krechę i tyłem" "Czuję sie niepewnie tylko do pierwszego baru na stoku" Odpowiedz Link Zgłoś
aard jackfield 27.11.02, 10:59 nie mylić z Jackpot and Cottonfield. Gratuluję pomysłu med_maxie. Dzięki jackowi i tobie mamy to naszego Garfielda po łódzkoforumowemu. Odpowiedz Link Zgłoś
med_max Jacek o literaturze 27.11.02, 18:31 Jacek: "Z literatury ostatnio najbardziej lubię literatki..." Odpowiedz Link Zgłoś
szprota1 Re: Jacek o literaturze 27.11.02, 18:37 Genialny facio! Mój kumpel o polonistce (ech, czasy XVLO...)"Ja z jej pytań rozumiem tylko swoje odpowiedzi". Odpowiedz Link Zgłoś
med_max Jacek o szkodliwosci palenia 28.11.02, 17:23 Jacek studiując napis na paczce papierosow "papierosy moga byc przyczyną....Minister Zdrowia...": "Co ten grubasek może wiedzieć o szkodliwości fajeczek..." Odpowiedz Link Zgłoś