Gość: fijoł IP: 212.160.191.* 16.02.06, 16:41 No to całe siły do poszukiwań, prędko, bo wam złodziej uciekną i po premii. Szukać, szukać. Szkoda, że jak "zwykłym mieszkańcą" cos ginie to nie ma takiego poruszenia wśród błękitków. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: martyna Re: Okradli komendanta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 17:03 smieszne.jak okradli mojego chlopaka sprzed gazowni,i zglosil to na policje,to tydzien pozniej dostal pismo,ze z powodu niewykrycia sprawcy sprawe umozono...i znow,sa rowni i rowniejsi.... Odpowiedz Link Zgłoś
toja3003 też bym chciał żeby za 16.02.06, 17:12 moim ukradzionym lusterkiem czy radyjkiem biegała policja, o całym samochodzie nie wspominając, bo i z tym kiepsko. Gdzie jest prawo i sprawiedliwość w tym kraju ja się pytam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gm Re: Okradli komendanta IP: 82.160.128.* 16.02.06, 19:46 na wstępie pokazali kto tu rządzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matre Re: Okradli komendanta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 20:37 Mercedes (nowy?), C5 - nie ma to jak być biednym policjantem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XX Re: Okradli komendanta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 20:46 nie policjantem, ale Komendantem 5 tysięcznej jednostki baranie... Rozumiem, że wg Ciebie powinien jeździć maluchem... bo mercedesa może mieć w tym głupim społeczeństwie tylko złodziej albo biznesmen (dla mnie to prawie to samo... ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Re: Okradli komendanta IP: *.tvsat364.lodz.pl 16.02.06, 21:35 > złodziej albo biznesmen > (dla mnie to prawie to samo... ) Wypraszam sobie takie porównania Biznesmen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matre Re: Okradli komendanta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 22:34 Oj XX, nie denerwuj się tak! Wszystkim życzę dobrze, i komendantom i policjantom i biznesmenom... No może tylko nie złodziejom. Zdziwiły mnie te samochody, bo akurat czytając artykuł słuchałem w radiu o jakiejść niegdysiejszej aferze w szczecińskiej policji, gdzie akurat szefostwo pewnej jednostki brało na boku ile wlezie, a później jakiś psycholog tłumaczył całą sytuację tym, że "gdyby Ci szefowie zarabialiby lepiej, to by nie brali". I tak sobie pomyślałem, że nasi nie wezmą, bo już dobrze zarabiają. Im i Tobie życzę wszystkiego najlepszego. (I niczego w tych zdaniach nie sugeruję - zwróciłem tylko uwagę na fakt, że nie można generalizować, że taka w policji bieda) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomik62 Re: Okradli komendanta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 20:39 Niech się cieszy,że tylko skubnęli radio i lusterka.Fionie Kostrzewie gwizdnęli citroena i do dzisiaj kamień w wodę.Może to znaczy ,że jacy komendanci takie bezpieczeństwo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ebn Oj jak mi przykro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 21:18 Mam nadzieje,ze za 30 dni dostanie pan standardowe pisemko o umorzeniu sledztwa, poczuje sie jak szary obywatel i zacznie cos robic poza wierceniem sie na stolku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maly Re: Okradli komendanta IP: *.net-partner.pl 16.02.06, 22:08 zupełnie nie rozumiem tych głupkowatych wypowiedzi, miejsce tych złodzieji jest tam gdzie powinni byc, a że to przytrafiło sie akurat Panu Komendantowi to poprostu pech. osobiście znam Pana Komendanta i uważam że jezeli damy mu wszyscy szanse i troszke czasu to Ten człowiek wiele naprawi w tym miescie.bo to co tu sie dzieje to juz jest naprawde przechodzi wszystko.a Wyborcza niech sie lepiej zajmie swoimi redaktorami którzy pisza bzdury i chhca wywołać wielkie sensacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiSss na kaczkę Re: Okradli komendanta IP: *.toya.net.pl 17.02.06, 01:32 Proponuje bazlitosnie scigac tego przestepce, za kradziez policyjnego radyjka grozi 1 rok wiezienia za 1 lusterko kolejny roczek. Oddzialy specjalne sciagaja juz z calego kraju, aby odnalezc lusterka, w ktorych pan komendant z taka luboscia sie przeglada :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisia Re: Okradli komendanta IP: *.lodz.dialog.net.pl 17.02.06, 07:56 chyba o złośkliwy Kaczor z kreskówek Disneya zrobił ten numer! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daro Re: Okradli komendanta IP: *.kis.p.lodz.pl 17.02.06, 09:03 Uwazaj ze slowem kaczor :P to moze byc niedlugo karalne :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: Okradli komendanta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 08:33 gdzie byla ochrona obiektu?, co robil dyrektor hotelu? czy on tez tam parkuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na dno Jeżeli komendantów okradają to ten kraj idzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 09:15 na dno . Pewnie to zemsta wyrzuconych z Policji esbeków . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcguirre Re: Okradli komendanta IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 17.02.06, 10:24 Ciekawe czy "operacyjnie" poszukiwali lusterka, kołpaki i migacze z mojego samochodu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeusek_lodz I bardzo dobrze IP: *.toya.net.pl 17.02.06, 16:21 I bardzo dobrze zrobili, pokazali mu kto tu rzadzi. Szkoda ze nie zabrali calego i nie rozebrali na czesci. Dobrze mu tak... teraz przynajmniej ma motywacje do zwalczania wlaman/kradziezy samochodowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechu Re: Pytanie Mirka Lato! IP: 212.191.172.* 17.02.06, 17:07 A mirek Lato zapytał, czy to będzie dla łódzkiej policji Ferdynand Wspaniały, czy Ferdynand Kiepski? Oto jest pytanie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANKA TARNOWSKIE GÓ Re: Okradli komendanta IP: *.strong / *.strong-pc.com 18.02.06, 19:49 NIE MOGĘ CZYTAĆ TYCH WASZYCH OPINI PEŁNO W NICH NIENAWIŚCI I PODTEKSTÓW.JA OSOBIŚCIE TWIERDZĘ ŻE POWINNIŚCIE IŚC DO LICHENIA NA KOLANACH ZA TO ŻE DOSATALIŚCIE TAKIEGO WSPANIAŁEGO KOMENDANTA.JESTEM ZDANIA ŻE TO JEDEN Z LEPSZYCH KOMENDANTÓW W TYM KRAJU,I NIE MÓWIUĘ TEGO OD TAK BO MAM PRZYJEMNOŚC ZNAĆ JEGO SYNA I WIEM JAKI TO CZŁOWIEK.A PO DRUGIE TO POLICJA UTRZYMYWANA JEST Z NASZYCH PODATKÓW,A JAK JEDEN Z DRUGIM ICH NIE PŁACI TO MAMY TAKĄ POLICJĘ NA JAKĄ NAS STAĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro no prosię pana komendanta oj oj jakiez to niescens IP: *.tvsat364.lodz.pl 21.02.06, 12:39 cje pana spotkalo ...niedobre te dzieciaki spod hoteliku be be...rusz pan dupsko na gielde elektroniczną albo samochodową to radyiko i lustereczka będą na pana czekać za pare groszy wykupki... Odpowiedz Link Zgłoś