Gość: RTK_1908 IP: *.lodz.dialog.net.pl 20.02.06, 20:27 Nowe stroje daja rade ;] Teraz tylko jeden cel - Awans do 1 ligi DO BOJU ŁKS !!! MARSZ MARSZ DO BOJU MARSZ !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tomi [...] IP: 195.205.240.* 20.02.06, 21:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Millwal FC Re: Nowe stroje piłkarzy ŁKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 21:32 To umbro chyba z lumpeksu albo model oldchoolowy z 1974 roku-powyciągane koszule, spodenki do kolan-chłopaki z bazaru w pełnej krasie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RafiDBWA Re: Nowe stroje piłkarzy ŁKS IP: *.toya.net.pl 20.02.06, 21:59 i już koszerny znowu kompleksy się odzywają ?? zobacz wasze stroje(a mi to ) lotto lol :) Do nas na mecz do nas na zakupy :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WEST HAM UNITED Re: Nowe stroje piłkarzy ŁKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 14:54 WRACAJCIE DO EKSTRAKLASY. NIECH WRACA TEZ WIDZEW, SLASK, LECHIA, I BEDZIEMY MIEC CO WEEKEND WIELKIE MECZE W NASZEJ EKSTRAKLASIE...POZDRAWIAM, POZNANIAK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy A gdzie gwiazda dawida??? IP: *.toya.net.pl 20.02.06, 22:08 zapominacie o swoich korzeniach??? i gdzie łódka? jak widać rodowitymi jesteście tylko z nazwy. to tylko puste hasło, pusty frazes... ŁKS Ciemna Masa Miasta.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilar [...] IP: *.lodz.dialog.net.pl 20.02.06, 22:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: A gdzie gwiazda dawida??? IP: *.toya.net.pl 20.02.06, 22:36 kibicuję ŁKSowi więc jestem :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bialy [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 22:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
thomaspawel Re: A gdzie gwiazda dawida??? 21.02.06, 00:58 NCC jak jakiś nowy detergent? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CityofLodz [...] IP: green.d* / *.mofnet.gov.pl 21.02.06, 08:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
thomaspawel Re: A gdzie gwiazda dawida??? 21.02.06, 10:15 Cityoflodz? Na jeden detergent znalazłeś 3 głupkowate inwektywy... Masz ten poziom nie ma co... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I BEDZIE CZYSTO [...] IP: 62.233.224.* 21.02.06, 10:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 [...] IP: 87.207.252.* 21.02.06, 13:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bumba Re: A gdzie gwiazda dawida??? IP: *.man.lodz.pl / *.man.lodz.pl 21.02.06, 11:24 przecieżto ŁKS założyli Żydzi, wiec proszę w tą historię nie mieszać Widzewa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: A gdzie gwiazda dawida??? IP: *.forweb.pl 21.02.06, 09:34 Twoj klub z pewnoscia w tym sezonie w koncu bedzie miec ta upragniona dla was gwiazde. TYLKO ŁÓDŹ TYLKO ŁKS! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS Re: A gdzie gwiazda dawida??? IP: *.man.lodz.pl / *.man.lodz.pl 21.02.06, 11:25 Twój i mój zarazem :-) Smuci mnie że nasi włodarze zapomnieli o naszym pochodzeniu :-( My kibice nie zapomnieliśmy i odszukaliśmy ich na cmentarzu żydowskim. I wkurza mnie że Goszczu zarejestrował SSA ŁKS w Głownie! ŁKS to łódzki klub a nie klub z Głowna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin Gdyby głupota umiała latać... IP: *.lze.lodz.pl 21.02.06, 07:20 na widzewie zamiast krzesełek były by grzędy! Widzew - jeszcze mniejsi, jeszcze śmieszniejsi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rufi Re: Nowe stroje piłkarzy ŁKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 07:37 lipne te szmaty na sobie mają to chyba najtańsze i stare modele w kolekcji no ale coż tanie wina-tani klub :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: Nowe stroje piłkarzy ŁKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 09:49 jacy wy widzewiacy jestescie durni.co was obchodza nasze stroje?u was padaka sparingi w dupe liga tez bedzie w dupe.sami pijecie te tanie wina ktore robi Goszczu wiec utrzymujecie nasz klub. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rufi Re: Nowe stroje piłkarzy ŁKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 10:17 w przeciwieństwie do ciebie r stać mnie na lepsze trunki i na bilet na mecz Widzewa bo u was kłótnia na ten temat była no ale cóż pij dalej tą siarę niech ci mózg wypala tylko WIDZEW !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: Nowe stroje piłkarzy ŁKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 12:10 rufi ja jestem przeciwnikiem trunkow tobie mozgojad zjadl juz resztke mozgu.wal sie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymon [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 10:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antytymon [...] IP: green.d* / *.mofnet.gov.pl 21.02.06, 10:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: Nowe stroje piłkarzy ŁKS IP: 87.207.252.* 21.02.06, 13:18 img92.imageshack.us/my.php?image=widzew2dc.png uwazasz, ze bodzio tak wyglada? bo ja nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqryq Re: Nowe stroje piłkarzy ŁKS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 11:06 R T S ŁÓDZKI WIDZEW !!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PYRA TYLKO DUZE MIASTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 14:56 WRACAJCIE DO EKSTRAKLASY. NIECH WRACA TEZ WIDZEW, SLASK, LECHIA. WTEDY CO WEEKEND BEDZIEMY MIEC WIELKIE MECZE, PELNE STADIONY. A WIOCHY NIECH WRACAJA DO 2 I 3 LIGI. POZDROWIENIA Z POZNANIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: TYLKO DUZE MIASTA IP: 87.207.252.* 21.02.06, 16:17 ale widzew to wiocha. nie widac tego juz na forum? a w 1. lidze bedziecie musieli ich jeszcze wachac, bo sie nie myja i smierdza. a poza tym oni tak zobacza awans jak swinia niebo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PYRA Re: TYLKO DUZE MIASTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 16:34 ALE LEPSZE SA DERBY ŁODZI PRZY PRAWIE 20 TYS. LUDZI NIZ MECZE JAKIEJS ODRY WODZISLAW CZY GORNIKA LECZNA I IM PODOBNYCH DRUZYN. MOZEMY SIE NIE LUBIC I NA SIEBIE PLUC, ALE LEPSZE DLA POLSKIEJ PILKI BEDZIE JAK BEDA TAKIE KLUBY JAK WASZE. WTEDY NASZA LIGA BEDZIE BARDZIEJ ATRAKCYJNA. POZDRO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MillwalL FC Re: TYLKO DUZE MIASTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 17:01 A mnie to lotto:)Tylko Łódzki Widzew Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: TYLKO DUZE MIASTA IP: 87.207.252.* 21.02.06, 21:46 widzewowi z poj. swojego kurnika akurat blizej do odry wodzislaw niz 20 tys. prawdziwe derby tylko na al. unii gdzie nie ograniczamy podmiejskich, ze moze ich wejsc tylko tysiac pincet. nie maja mozliwosci zorganizowania derbow, niech nie organizuja i gnija w 2. lidze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: TYLKO DUZE MIASTA IP: *.man.lodz.pl / *.man.lodz.pl 22.02.06, 13:57 masz pewnie i rację :-P z tym że na Widzew chodzi ponad 8000 kibiców podczas gdy na ŁKS tylko 1800 w przedbiegach :-) więc dlatego teraz będziecie grać na boisku Energetyka a Stadion na al. Unii zostanie zaorany.... zresztą początek tego procesu już widać, narazie zaczęli od boisk bocznych ale do głównego niedługo się też dobiorą... Ktoś w magistracie poszedł wreszcie po rozum do głowy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: TYLKO DUZE MIASTA IP: *.chello.pl 22.02.06, 18:31 z ciebie taki znawca jak z widzewa klub bez dlugow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdumiony Re: SSA ŁKS - Stal Głowno 1:2 IP: *.toya.net.pl 22.02.06, 22:02 a jednak czasami potrafisz coś napisać nie obrzucając kogoś stekiem wyzwisk... a może to ktoś się podszywa pod 1908 kibica ŁKSu? może to ten 1909??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CityofLodz Re: SSA ŁKS - Stal Głowno 1:2 IP: green.d* / *.mofnet.gov.pl 23.02.06, 09:00 Oj, tępaku, tępaku...a co to jest Kral? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ano NCC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 02:25 NCC to największy szwedzki koncern budowlany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdegustowany Re: TYLKO DUZE MIASTA IP: *.toya.net.pl 21.02.06, 21:10 Ile ty masz lat? trzynascie? pewnie góra czternascie... no nakarm nas jeszcze jakims swoim błyskotliwym tekstem.... te 1908 to pewnie ilość twoich komórek mózgowych. masz ich osiem więcej niż kura dzięki czemu pewnie niesrasz na podwórku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: TYLKO DUZE MIASTA IP: 87.207.252.* 21.02.06, 21:40 8 wiecej niz kura to i tak jakies 15 wiecej od ciebie. ktos ci dal klawiature do lapy i jej nie pogryzles? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS ŁÓDŹ Re: TYLKO DUZE MIASTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 00:53 te znawca, pokaz no mi 3 chociaz 3 mecze na ktorych u was bylo 8 tysiecy. Propaganda zywcem z infocentrum wzieta...w tym jestescie najlepsi. W maju dostaniecie po swoich parchatych dupskach i ŁKS przejedzie po was jak walec. TYLKO ŁKS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stal Rzeszow Te stroje to jak Ich troje IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 23.02.06, 02:24 te stroje zrobia furore , juz widzialem kilku resoviakow w podrobach hahahha a tak prywatnie po co wam bucom 1 liga . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ertessiak Re: Te stroje to jak Ich troje IP: green.d* / *.mofnet.gov.pl 23.02.06, 09:02 prywatnie to chętnie bym twą pupkę przeorał ziomku ze stali:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slut Re: Nowe stroje piłkarzy ŁKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 13:46 goszczu to rowny gosc kiedys gralem w stali glowno i pracowalem w gosso ale za cholere nie rozumie dlaczego akurat bazarowe moski[moze ma rodzine w izraelu]i prosze nie kojazyc glowna z lks bo u nas nie ma osob chodzacych w myckach i pejsach.podmiejski widzewiak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 slut podoba mi sie twoj nick :D IP: *.chello.pl 24.02.06, 14:00 juz wolalbym byc moskiem i chodzic w mycce niz byc slut z glowna za dictionary.com: slut ( P ) Pronunciation Key (slt) n. A woman considered sexually promiscuous. A woman prostitute. A slovenly woman; a slattern. czyli w wolnym tlumaczeniu: ku.. slut czyli meska ku.. z glowna. slut wiele mowiacy nick o kibicach z glowna (oczywyscie tych nie moskach i nie chodzacych w pejsach hehe) jak i o kibicach widzewa w ogole :-DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slut Re: slut podoba mi sie twoj nick :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 16:50 jesli mosku ci sie podobam to wypnij swoje brudne pupsko [dalej sie domysl p... geju] chlopcze z marginesu zreszta jak wiekszosc bazarowcow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: slut podoba mi sie twoj nick :D IP: *.chello.pl 24.02.06, 16:58 po glebszym zastanowieniu dalej stwierdzam, ze wolalbym miec brudne pupsko i byc chlopczem z marginesu niz byc slutem z gowna ups przepraszam glowna:))) co do wypinania, to twoj nick akurat mowi wszystko:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slut Re: slut podoba mi sie twoj nick :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 18:07 i tu cie mam [twoj brudna dupa] dalsze prowokowanie cie nie ma sensu jestes plytki[ bez obrazy]aha.. zapomnialem umyj sie misiu bo czuc az w gownie przepraszam glownie.twoj slut Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: slut podoba mi sie twoj nick :D IP: *.chello.pl 24.02.06, 19:40 stary ja jestem plytki ale ty ciagle jestes slut!!! hehehe ej i zaden moj, zapisz sie do monaru, moze sie toba zajma:DDD slut - doslownie pi.. nie kibic:DD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slut Re: slut podoba mi sie twoj nick :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 00:39 wole byc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slut Re: slut podoba mi sie twoj nick :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 00:48 wole byc slut niz bazarowy mosiek z al unii2 [twoj stary to kotansk? jesli tak to chlipne darmowej zupki] twoj kochany slut.ps postaraj sie inteligenciku Odpowiedz Link Zgłoś