Gość: jamnik IP: *.smrw.lodz.pl 22.02.06, 19:12 a to szkoła dla prawdziwych idiotow :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rottweiler Re: Gimnazjum nr 9 IP: *.lodz-wschod1.sdi.tpnet.pl 23.02.06, 21:25 Skoro wypisujesz tak sformułowaną opinię to musisz być jednym z nich.... Ja konczyłam tą szkołę i wspominam ja dobrze, jesli sie chcesz uczycz to sie nauczysz, nie jest idealnie ale gdzie jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znawca Re: Gimnazjum nr 9 IP: *.mnc.pl 23.02.06, 21:52 Ja tam sądzę że ludzie z tej szkoły bez problemu mogą swobodnie robic zakupy w mediamarkt... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robaczek Re: Gimnazjum nr 9 IP: *.lodz.dialog.net.pl 16.03.06, 14:32 gazeta kłamie w tej szkole nie ma 4 pracowni informatycznych tylko 3 poza tym uczniowie są traktowani bardzo podmiotowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAA Re: Gimnazjum nr 9 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 15:55 CO TY GADASZ JEST TAM BARDZO FAJNIE A NIE JAKIES OBRAZAJACE RZECZY WYPISUJESZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesiek=) Re: Gimnazjum nr 9 IP: *.lodz.mm.pl 25.03.06, 17:17 szkoła przeciętna nauczyciele tacy sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uczennica Re: Gimnazjum nr 9 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 21:47 są 4 sale i szkoła moze do najładniejszych nie należy ale sa bardzo dobrzy nauczyciele i wogóle atmosfera jest niepowtarzalna nie wiem po co takie komentarze piszesz... Odpowiedz Link Zgłoś
myspace888 gimnazjum nr 9 sandro pertini 15.04.16, 15:29 Bardzo dobra kadra pedagogiczna . Nauczyciele z tytułami doktora (etyka,chemia),wcześniej wspomniana pani od polskiego po UJ , wysoki poziom nauczania i przekazywania wiedzy. To się rzadko zdarza w gimnazjum ,zwłaszcza w rejonowym.Polecam . Odpowiedz Link Zgłoś