Gość: truteń napisz jeszcze coś ciekawego :D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 09:33 Odpowiedz Link Zgłoś
cassani no ok. - mała korekta 23.02.06, 09:38 posłałem po pączki. tak sami z siebie nie przynieśli! :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Wezmę przykład :-) 23.02.06, 09:40 Ale zrobie eksperyment. Poprosze o kupienie czegos do jedzenia. Ide o zaklad ze nie bedzie to bulawa z serem. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: Wezmę przykład :-) 23.02.06, 09:45 koleżanka wruciła wkur..iona, bo stała w kolejce 30 min. ale i tak miała szczęście bo pani za nią poprosiła o 120 szt. Tak więc zjedz coś wcześniej! Odpowiedz Link Zgłoś
cassani a propos 23.02.06, 09:46 mój znajomy pracował w Polpain Dakri - duzej piekarni przemysłowej. mówi że pączki na tłusty czwartek zaczynali robić na początku stycznia :) Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: dzisiaj wszyscy przynieśli pączki! 23.02.06, 10:22 U mnie właśnie posłali stażystę. Będzie dietetycznie, zaledwie 30 sztuk. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani stażystę posłałeś? 23.02.06, 10:26 zeby Ci tylko potem impeachmentem nie grozili jak znajdą u niego ślady lukru na marynarce! Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: stażystę posłałeś? 23.02.06, 10:30 Ja jestem bardzo dobry dla stażystów, bo dzięki temu, że daję im do roboty to co powinienem zrobić sam, unikają oni nieprzyjemności od szefowej z powodu nic nierobienia. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: stażystę posłałeś? 23.02.06, 10:37 brite napisał: > Ja jestem bardzo dobry dla stażystów, bo dzięki temu, że daję im do roboty to c > o > powinienem zrobić sam, unikają oni nieprzyjemności od szefowej z powodu nic > nierobienia. poczekaj, poczekaj - niech sobie poskładam - stażysta posłany po pączki a Ty stażystom dajesz do roboty to co miałeś zrobić sam - czyli... czy ja dobrze całkuję??? Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: stażystę posłałeś? 23.02.06, 11:36 > poczekaj, poczekaj Nigdzie nie pędzę, nie śpieszy mi się - praca nie zając, sama się robi ;-) > czy ja dobrze całkuję??? Musiałbym sprawdzić w tablicach matematycznych. A tak serio, to stażyści mają ze mną dobre życie, nie naprzykrzam im się za bardzo. No, chyba że się o to bardzo proszą. Odpowiedz Link Zgłoś
zmudziaczek Re: dzisiaj wszyscy przynieśli pączki! 23.02.06, 10:47 A u mnie szefowa przyniosła pączki, ale mnie nie poczęstowała :( Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie Re: dzisiaj wszyscy przynieśli pączki! 23.02.06, 11:40 a ja nie zasmakuję dziś pączka firmowego, bo mam dzień wolny ;p Odpowiedz Link Zgłoś