Gość: olka IP: *.toya.net.pl 01.03.06, 15:40 Ta szkoła to dno Zero poziomu Nie ma chuliganństwa Mało którzy nauczcciele są wymagający Niepotrzebnie to gim uzanje sie za dobre :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kamil Re: Gimnazjum nr 26 IP: *.toya.net.pl 03.03.06, 19:09 Jestem uczniem Gimnazjum Nr 26 w Łodzi o uważam, że moja szkoła jest spoko. Szkoła bierze udział w wielu konkursach np Projekt Informatyczno-matetyczno-geograficzny, Kangur, Lwiątko, Omnibus i inne. Nie ma u nas chuligaństwa. Mamy do dyspozycji ponad 20 kółek zainteresowań! Każdy coś dla Siebie wybierze. Polecam moją szkołę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lupus Re: Gimnazjum nr 26 IP: *.lodz.mm.pl 03.03.06, 19:29 Skoro ta szkoła to dno czemu tak wielu ludzi przychodzi do niej z poza rejonu. Im mniej chuligaństwa tym lepiej. A propo nauczycieli to chyba nie znasz wszytkich tak dobrze jak ja. Podsumowując tej szkoły nie uznaje się za dobrą, ona po prostu jest dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: Gimnazjum nr 26 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 09:35 Ja osobiście świetnie się w tej szkole czuję i uważam, że nauczyciele są na tyle wymagający, iż z nabytym materiałem spokojnie będę sobie mogła poradzić w dobrym liceum. A chyba własnie o to chodzi? Szkoła jest bezpieczna i przyjemna. Nauczyciele starają się żeby nasze zainteresowania się rozwijały, stąd tyle różnych kółek. A jak trafi się jakiś mniej wymagający nauczyciel to mówi się trudno. Wybaczcie ale nie ma idealnej szkoły, gdzie wszyscy belfrowie są kochani i świetnie uczą. A u nas tacy się znajdą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Gimnazjum nr 26 IP: *.iwacom.net.pl 04.03.06, 11:39 Olka masz racje nasza szkoła jest straszna...nikogo tu nie zabili, nikogo nie pobili, żaden uczeń nie pobił nauczyciele, żaden nauczyciel nie pobił ucznia... a wiec nuda, nie?? Chyba jasne jest, że nie wszyscy nauczyciele są strasznie wymagający, bo nigdy nie zdarzyło sie tak żeby wszyscy tacy byli. A poziom...poziom jest dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Absolwentka Re: Gimnazjum nr 26 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 20:07 To chyba nie do końca tak. Jestem absolwentką tego gimnazjum i moje wspomnienia są zupełnie inne, o przepraszam z jednym się zgadzam, chuligaństwa nie było. Wracając do oceny, to „dno” rozwinęło moje zainteresowania w zakresie matematyki i informatyki, co owocuje do tej pory w konkursach wcale nie „dennych”, w których zajmuję czołowe miejsca. Moje pasje, również teatralne kształtowali nauczyciele, których do tej pory, a minęły już trzy lata od ukończenia gimnazjum, mogę prosić o pomoc i otrzymać ją w bardzo miłej atmosferze. Jestem zadowolona, że ukończyłam taką szkołę. Mogę je polecić każdemu, kto chce osiągnąć zamierzony cel i tym, którzy go nie posiadają bo z pewnością gdy będą je kończyć naszkicują swoją przyszłość. W mojej ocenie jest to gimnazjum dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr nauczyciel Re: Gimnazjum nr 26 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 21:06 Oleczko droga. Pamiętaj, ze Bóg realizuje wszystkie życzenia, kiedy chce człowieka ukarać. :-) A tak na poważnie: zabolało mnie to, co napisałaś, bo uważam, że nie jest uczciwe, ani wobec nauczycieli, chociażby mnie, ani wobec tych uczniów, którzy chcą się uczyć i uczą się z dużym nakładem sił i środków w naszym gimnazjum. Oczywiście, że nie każdego przyciskają nauczyciele, ja także nie - zresztą nie godziłem się na bycie "klawiszem" w więzieniu o nazwie szkoła. Wkładam pracę w tych, którzy tego pragną. Wystarczy skinąć palcem w bucie i pyk - możesz pracować do woli. Znam takich wielu, a nasze gimnazjum im to umożliwia. Ja sam dwa razy w tygodniu ostatnio spotykam się z uczniami, którzy wcale nie musieliby przychodzić popołudniami i wysilać się, by sprostać moim wymaganiom. Robią to jednak, a ja staram się im dorównać w chęciach. Ciebie jednak nie spotkałem. Dziwne... Odpowiedz Link Zgłoś
lodzianin18 Re: Gimnazjum nr 26 08.03.06, 15:56 Jestem absolwentem tego gimnazjum i muszę przyznać, że wiążę z nim bardzo miłe wspomnienia. Szkoła jest bardzo zadbana, przyjazna, nie ma przemocy, panuje w niej miła atmosfera. Nauczyciele są sympatyczni i większość z nich potrafi dobrze nauczać (piszę większość, bo wiadomo, że nie ma kadry idealnej). Zależy na kogo się trafi, ale jednym słowem określając kadrę - świetna:) Szkoła bardzo dobrze przygotowuje do egzaminu gimnazjalnego, ale mimo wysokiego poziomu w szkole podejmuje się wiele działań. Ciągle się dzieje coś nowego. Z mojej klasy wszyscy dostali się tam, gdzie chcieli i sobie bardzo dobrze radzą w liceach. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś