Dodaj do ulubionych

Gimnazjum nr 26

IP: *.toya.net.pl 01.03.06, 15:40
Ta szkoła to dno
Zero poziomu
Nie ma chuliganństwa
Mało którzy nauczcciele są wymagający

Niepotrzebnie to gim uzanje sie za dobre :/
Obserwuj wątek
    • Gość: Kamil Re: Gimnazjum nr 26 IP: *.toya.net.pl 03.03.06, 19:09
      Jestem uczniem Gimnazjum Nr 26 w Łodzi o uważam, że moja szkoła jest spoko.
      Szkoła bierze udział w wielu konkursach np Projekt
      Informatyczno-matetyczno-geograficzny, Kangur, Lwiątko, Omnibus i inne. Nie ma u
      nas chuligaństwa. Mamy do dyspozycji ponad 20 kółek zainteresowań! Każdy coś
      dla Siebie wybierze.
      Polecam moją szkołę.
    • Gość: Lupus Re: Gimnazjum nr 26 IP: *.lodz.mm.pl 03.03.06, 19:29
      Skoro ta szkoła to dno czemu tak wielu ludzi przychodzi do niej z poza rejonu.
      Im mniej chuligaństwa tym lepiej. A propo nauczycieli to chyba nie znasz
      wszytkich tak dobrze jak ja. Podsumowując tej szkoły nie uznaje się za dobrą,
      ona po prostu jest dobra.
    • Gość: Paula Re: Gimnazjum nr 26 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 09:35
      Ja osobiście świetnie się w tej szkole czuję i uważam, że nauczyciele są na tyle
      wymagający, iż z nabytym materiałem spokojnie będę sobie mogła poradzić w dobrym
      liceum. A chyba własnie o to chodzi? Szkoła jest bezpieczna i przyjemna.
      Nauczyciele starają się żeby nasze zainteresowania się rozwijały, stąd tyle
      różnych kółek. A jak trafi się jakiś mniej wymagający nauczyciel to mówi się
      trudno. Wybaczcie ale nie ma idealnej szkoły, gdzie wszyscy belfrowie są kochani
      i świetnie uczą. A u nas tacy się znajdą ;)
      • Gość: Aga Re: Gimnazjum nr 26 IP: *.iwacom.net.pl 04.03.06, 11:39
        Olka masz racje nasza szkoła jest straszna...nikogo tu nie zabili, nikogo nie
        pobili, żaden uczeń nie pobił nauczyciele, żaden nauczyciel nie pobił ucznia...
        a wiec nuda, nie?? Chyba jasne jest, że nie wszyscy nauczyciele są strasznie
        wymagający, bo nigdy nie zdarzyło sie tak żeby wszyscy tacy byli. A
        poziom...poziom jest dobry.
    • Gość: Absolwentka Re: Gimnazjum nr 26 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 20:07
      To chyba nie do końca tak. Jestem absolwentką tego gimnazjum i moje
      wspomnienia są zupełnie inne, o przepraszam z jednym się zgadzam,
      chuligaństwa nie było. Wracając do oceny, to „dno” rozwinęło moje
      zainteresowania w zakresie matematyki i informatyki, co owocuje do tej pory w
      konkursach wcale nie „dennych”, w których zajmuję czołowe miejsca. Moje pasje,
      również teatralne kształtowali nauczyciele, których do tej pory, a minęły już
      trzy lata od ukończenia gimnazjum, mogę prosić o pomoc i otrzymać ją w bardzo
      miłej atmosferze. Jestem zadowolona, że ukończyłam taką szkołę. Mogę je polecić
      każdemu, kto chce osiągnąć zamierzony cel i tym, którzy go nie posiadają bo z
      pewnością gdy będą je kończyć naszkicują swoją przyszłość. W mojej ocenie jest
      to gimnazjum dobre.
    • Gość: piotr nauczyciel Re: Gimnazjum nr 26 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 21:06
      Oleczko droga. Pamiętaj, ze Bóg realizuje wszystkie życzenia, kiedy chce
      człowieka ukarać. :-) A tak na poważnie: zabolało mnie to, co napisałaś, bo
      uważam, że nie jest uczciwe, ani wobec nauczycieli, chociażby mnie, ani wobec
      tych uczniów, którzy chcą się uczyć i uczą się z dużym nakładem sił i środków w
      naszym gimnazjum. Oczywiście, że nie każdego przyciskają nauczyciele, ja także
      nie - zresztą nie godziłem się na bycie "klawiszem" w więzieniu o nazwie szkoła.
      Wkładam pracę w tych, którzy tego pragną. Wystarczy skinąć palcem w bucie i pyk
      - możesz pracować do woli. Znam takich wielu, a nasze gimnazjum im to umożliwia.
      Ja sam dwa razy w tygodniu ostatnio spotykam się z uczniami, którzy wcale nie
      musieliby przychodzić popołudniami i wysilać się, by sprostać moim wymaganiom.
      Robią to jednak, a ja staram się im dorównać w chęciach. Ciebie jednak nie
      spotkałem. Dziwne...
      • lodzianin18 Re: Gimnazjum nr 26 08.03.06, 15:56
        Jestem absolwentem tego gimnazjum i muszę przyznać, że wiążę z nim bardzo miłe
        wspomnienia. Szkoła jest bardzo zadbana, przyjazna, nie ma przemocy, panuje w
        niej miła atmosfera. Nauczyciele są sympatyczni i większość z nich potrafi
        dobrze nauczać (piszę większość, bo wiadomo, że nie ma kadry idealnej). Zależy
        na kogo się trafi, ale jednym słowem określając kadrę - świetna:) Szkoła bardzo
        dobrze przygotowuje do egzaminu gimnazjalnego, ale mimo wysokiego poziomu w
        szkole podejmuje się wiele działań. Ciągle się dzieje coś nowego. Z mojej klasy
        wszyscy dostali się tam, gdzie chcieli i sobie bardzo dobrze radzą w liceach.
        Polecam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka