Dodaj do ulubionych

Misztal i jego Maybach...

02.03.06, 09:19
Podam receptę na zostanie właścicielem maybacha, Hummera, domu za 1,5 miliarda
i paru jeszcze kosztownych gadżetów:
Uciec przed wymiarem sprawiedliwości do USA. Ciezko tam pracować, przymierać
głodem i oszczedzać.
W krótkim czasie mozna w ten sposób zostać najbogatszym łodzianinem, posłem,
osobą godną zaufania. i bliskim koalicjantem Prawa i Sprawiedliwości.
O takie Polskie walczylimśmy:-)
lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/574966.html
Obserwuj wątek
    • Gość: zorro Re: Misztal i jego Maybach...piotruś co ty masz za IP: *.tvsat364.lodz.pl 02.03.06, 14:05
      krutkiego czy ci już nie staje,jak tak to ci pomoge z tym blondaskiem ...a na
      cholere ci tyle aut nidługo podwurka ci braknie...kup se stacje benzynową,to
      paliwko będzie za darmo i jakiś drobny przekręcik będzie można zrobić hahaha...
      • kpiarz Re: Misztal i jego Maybach...piotruś co ty masz z 02.03.06, 14:11
        Gość portalu: zorro napisał(a):
        > krutkiego
        > podwurka
        > kup se stacje benzynową

Ty sobie kup słownik ortograficzny.
        • Gość: zorro a ty móżdżku narodu zawsze musisz mi wytykać i psu IP: *.tvsat364.lodz.pl 02.03.06, 14:21
          psuć zabawe...jak chcesz wiedzieć misztal z mądrymi i wykształconymi nie
          rozmawia...bebe bobasku spadaj...
          • Gość: rs Re: a ty móżdżku narodu zawsze musisz mi wytykać IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 02.03.06, 14:50
            zamknij twarz bo cie poszczuje surowym miesem
            • Gość: zorro bardzo lubię tatara przy dobrej gorzale...no i w m IP: *.tvsat364.lodz.pl 02.03.06, 15:12
              maybachu za bańke hahaha...
          • Gość: konkret Re: a ty móżdżku narodu zawsze musisz mi wytykać IP: *.w81-49.abo.wanadoo.fr 02.03.06, 15:28
            Gość portalu: zorro napisał(a):
            >>...jak chcesz wiedzieć misztal z mądrymi i...<<
            tak po prawdzie to wypadaloby pisac o kims po nazwisku z duzej litery,a tak
            zeby bylo jeszcze fajniej to przeciez gowno was moze obchodzic co facet robi ze
            swoimi pieniedzmi,jesli jeszcze nie siedzi ani prokurator za nim nie chodzi to
            popatrzec i spadac na drzewo z malpami jajca liczyc,tyle na ten temat bobaski
            • Gość: zorro a co ty to chyba ten co od niego 10tyś za fotke wz IP: *.tvsat364.lodz.pl 02.03.06, 15:46
              wziął, czy jego koleś malewczuk,i tak maybachem na smutną z nim nie wiedziesz...
              • kapitan_kloss Maybach a sprawa polska... 02.03.06, 16:20
                Poseł Rzeczpospolitej Polskiej, a więc najwyższego organu ustawodawczego w
                kraju. Osoba pochodząca z powszechnych wyborów, która z tego powodu winna
                emanować patriotyzmem, wiedzą, doświadczeniem, kulturą osobistą i
                nieposzlakowana przeszłością bez cienia zażenowania, za to z dużą chełpliwością
                opowiada o kupnie samochodu w USA bo ten sposób pozwolił mu uniknąć płacenia
                podatków w kraju, którego jest obywatelem i reprezentantem.
                Czy tej osobie nikt nie uświadomił, że płacenie podatków jest formą patriotyzmu?
                że napedza gospodarkę niemiecką i amerykańską kupując produkt niemiecki, a
                płacąc podatki stanom zjednoczonym?
                Skąd budżet RP ma brać pieniądze na spełnianie żądań socjalnych wysuwanych przez
                Samoobronę RP, którego członkiem jest ob. Misztal?
                Czy ten kraj mając takich przedstawicieli zasłużył na niepodległość ?
                • Gość: hell Re: Maybach a sprawa polska... IP: *.23.rev.vline.pl 02.03.06, 17:59
                  >napedza gospodarkę niemiecką i amerykańską kupując produkt niemiecki, a
                  płacąc podatki stanom zjednoczonym?

To co miał kupic , poloneza?:DDD
                  • Gość: zorro Re: Maybach a sprawa polska...nie tak dawno w tele IP: *.tvsat364.lodz.pl 02.03.06, 18:43
                    wizji pan misztal deklarował się iż z pensji poselskiej zrezygnuje i że będzie
                    sponsorował dom dziecka w łodzi i co jakoś cisza za to maybach jest i bentlej i
                    ferari mu się marzy za rok...ciekaw jestem czy te 2 ostatnie firmy takiemu
                    prymitywnemu człekowi swoje auta sprzedadzą bo jak mi wiadomo są u nich zasady
                    że nie tylko jak masz pieniądze możesz nimi jeżdzić trzeba spełniać odpowiednie
                    kryteria aby je posiadać...wydaje mi się iż jak misztal kupił maybacha to ceny
                    tych samochodów powinny drastycznie spaść bo nie będzie to samochód dla elity
                    tylko dla dresiarzy z pruszkowa hahaha...oj oj kasia coś ty z tym chłopakiem
                    zrobiła taki był z niego w latach 80 pożądny chłopak a tak przy tobie się
                    zepsuł ale tak właśnie na człowieka działa zawiedziona miłość...
    • Gość: J.S. Re: Misztal i jego Maybach... IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 02.03.06, 17:31
      A jeszcze niedawno bezczelnie opowiadal, ze zamienil swoja spolke w z o.o.
      (niech mnie kto poprawi jesli sie myle) i ze dzieki temu przysluguje mu 9 tys.
      pensji, z czyich pieniedzy - wiadomo.

Generalnie pan Misztal co rusz chwali sie w mediach jak to mu sie udalo obejsc
      to i tamto.

OTAKE POLSKE!
      • Gość: Agent Re: Misztal i jego Maybach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 19:07
        Minimalna składka roczna za ubezpieczenie tego samochodu to ok. 50 000 zł zakładając, że ma pełne zniżki w OC i AC. Jeżeli ich nie miał to powyżej 100 000.
        • Gość: zorro agent słuchaj znając misztala i jego zamiłowanie d IP: *.tvsat364.lodz.pl 02.03.06, 19:13
          do przekrętów opłaca mu się jeżdzić bez ubezpieczenia bo przecież kara za brak
          oc to 3 tyś zł hahaha
          • kapitan_kloss Poseł a sprawa polska... 02.03.06, 19:23
            Z tego co mi się o uszy obiło to poseł Rzeczypospolitej Polskiej ma również
            obywatelstwo USA...
            To rozwiazuje jego problem z opłatami. Prawdopodobnie zarejestrował auto w
            stanach, tam też ubezpieczył, więc polskim firmom nie zapłaci ani grosza. To
            samo dotyczy należnych opłat celnych na rzecz polskiego państwa.
            • Gość: zorro kloss nie golaś go ze wszystkiego zostaw coś chłop IP: *.tvsat364.lodz.pl 02.03.06, 19:33
              akowi na droge hihihehe.bo nie będziemy mieli o kim pisać przecież misztal to
              taka ciekawa postać PIOTR MISZTAL SKANDALISTA ładny film o nim nakręce i pare
              groszy zarobie ...
              • kapitan_kloss no proszę, chyba miałem rację z tą rejestracją 02.03.06, 19:47
                Jest zasłonięta, ale wymiary na pewno nie odpowiadają polskim tablicom
                rejestracyjnym.
                img.interia.pl/motoryzacja/nimg/Posel_kupil_Maybacha_950611.JPG
                • kapitan_kloss Re: no proszę, chyba miałem rację z tą rejestracj 02.03.06, 19:56
                  kapitan_kloss napisała:

> Jest zasłonięta, ale wymiary na pewno nie odpowiadają polskim tablicom
                  > rejestracyjnym.
                  > <a
                  href="img.interia.pl/motoryzacja/nimg/Posel_kupil_Maybacha_950611.JPG"
                  target="_blank">img.interia.pl/motoryzacja/nimg/Posel_kupil_Maybacha_950611.JPG</a>
                  A może nie miałem, w zbliżeniu widać że to tabliczka z marką.
                  • kapitan_kloss Re: no proszę, chyba miałem rację z tą rejestracj 06.03.06, 17:26
                    Dziś na chodniku ul. Zachodniej widziałem zaparkowanego Maybacha z pewnoscia
                    nalezacego do posła ziemi lodzkiej.
                    Mial rejestracje ze stanow zjednoczonych.
    • cassani Re: Misztal i jego Maybach... 03.03.06, 08:30
      dom za półtora miliarda... no o chyba mamy w Łodzi najdroższy dom prywatny na
      świecie! 2 miejsce Mittal z rezydencją w Londynie - ale gdzie mu przy zalewdwie
      stu kilkudzisięciu milionach euro do naszego Misztala! - zresztą Misztal-Mital -
      niewielka różnica,
      • orientman Re: Misztal i jego Maybach... 03.03.06, 11:05
        cassani napisał:

> dom za półtora miliarda... no o chyba mamy w Łodzi najdroższy dom prywatny na
        > świecie!

no tyle na fakturach wyszlo? wyszlo.. skarbowy lyknal? lyknal.. no to w czym problem? ;)
      • dziad_borowy Sama furtka była za milion 03.03.06, 11:29
        A drewutnia za 12 baniek.
        Dzierżżżż!!!
        • Gość: zorro już nie długo wielki wyścig milicjanta sbeka i wie IP: *.tvsat364.lodz.pl 03.03.06, 11:40
          wielkiego króla biznesu i oszusta...zapraszamy wpłate za bilety prosze
          przekazywać na konta tych panów..a swoją drogą ciekawa krzyżówka z tego związku
          by wyszła...sbecko komunistyczno biznesowa władza ...niech żyje nowa
          partia ,niech zyje niech zyje ,a my dzieci nadal będziem głodne...
        • Gość: janulodz Re: Sama furtka była za milion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 11:44
          Półtora miliona Panowie. I nie ma o co kopii kruszyć. Pawelec ma droższą hacjendę. Willa Ptaka w Tuszyn Lesie kosztowała coś koło banki.
          pzdr.
          • dziad_borowy Nie, nie, tamci to mała miki przy Misztalu 03.03.06, 11:50
            Proponuje zajrzec do posta tytulowego heh
            Dzierżżż!!!
            • Gość: zorro chyba 1,5 bańki to ten jego kurnik z bloczków gips IP: *.tvsat364.lodz.pl 03.03.06, 12:15
              gipsowych i ziemią po 10 zł za metr to razem z tym maybachem i hamerem i tym
              blondaskiem co z nim mieszka jest tyle wart...ptaka posiadłość jest warta 4
              bańki a pawelca sama wila na sardyni warta jest 3bańki dolarów...przy ptaku i
              pawelcu to ten misztal to jest cienki bolek początkujący biznmesmen...
              • cassani tiaaaaa 03.03.06, 12:17
                od razu się lżej zrobiło - cienias.
                no to do roboty z powrotem!
                :)
                • Gość: zorro jeżeli chodzi o ptaka to same centrum handlowe IP: *.tvsat364.lodz.pl 03.03.06, 13:06
                  jest więcej warte niż cały majątek misztala a to dopiero kropla w morzu są
                  udziały w klubach piłkarskich rezydencje za granicą /kilka po pare milionów
                  euro/pokażny portfel akcji na giełdzie ,nie tylko w kraju,oraz zasobne konta
                  walutowe i złotówkowe w polsce i zagranicą no i co najważniejsze dał wielu
                  tysiącą ludzi w polsce prace a pan misztal co,poza chęcią dania w morde
                  pracownikom vivy to narazie nic sobą nie pokazał poza kupą żelastwa którą sobie
                  postawił na podwórku,bo nie wiem gdzie można takimi autami po polsce jeżdzić,no
                  ale to już jego problem...rutkoski ten cienias z bogatą przeszłością milicjanta
                  to jest godny przeciwnik dla misztala a nie ANTONI PTAK...a ja się nie chwaląc
                  razem ze wspólnikiem jestem właścićelem prawie najlepszej stadniny koni
                  rasowych w polsce i pare moich koników jest więcej wartych niż ten jego humer i
                  maybach ale za to nie mam problemów z rozwinięciem prędkości i dziurawymi
                  drogami a jaka przyjemność z jazdy w terenie jakie widoki pięknych gór
                  polskich ,samo zdrowie polecam wasz przyjaciel ZORRO.JEDZCIE OLIWKI BO MIĘSO
                  WAM SZKODZI NA MÓZG I POZYTYWNE MYŚLENIE...
    • Gość: pysio I czego zawistne gołodupce tak gardłujecie?! IP: *.toya.net.pl 03.03.06, 20:19
      Ruszcie łepetynami i weźcie się do roboty to może coś osiągniecie jak ten facet.
      Od samego zaglądania w cudzą kieszeń i obgadywania kasy wam nie przybędzie. Dalej pozostaniecie gołodupcami.
      • Gość: konkret Re: I czego zawistne gołodupce tak gardłujecie?! IP: *.w81-50.abo.wanadoo.fr 04.03.06, 12:11
        Gość portalu: pysio napisał(a):
        >>>......Od samego zaglądania w cudzą kieszeń i obgadywania kasy wam nie
        przybędzie. Dalej pozostaniecie gołodupcami....<<<
        wszelka madrosc przebija w Twej wypowiedzi ale to taka "polska cnota" patrzec
        co maja sasiedzi.Pozdrawiam

• Gość: Redakcja "mmm" Misztal w Rankingu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 17:54
      a jednak na niego głosują
      www.ranking.xx.pl
      • tome.k Pffff.... 06.03.06, 18:13

Szkoda, że nia ma tam rankingu na najgorszą stronę www...
    • maxxman Re: Misztal i jego Maybach... 04.03.06, 18:02
      Ciekawe, czy to jego autko jest bardziej odporane na dziury od naszych :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka