Dodaj do ulubionych

Gimnazjum nr 32

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 20:49
To Gimanzjum, niewiem dlaczego, cieszy sie popularnością. Może w środku wydaje
sie przyjemnie, ale to tylko pozory. Na przerwach trzeba uważać żeby nie
połamać się, bo sie ciągle biją. Jezeli ktos chce studiowac nauki ścisłe to
odradzam to gimnazjum. Fizyka, Chemia, Informatyka, Matematyka i praktycznie
wszystkie lekcje oprócz lekcji języka Polskiego są prowadzone źle. Program
jest fatalny.
Jesli jest ktos humanistą no to niech sobie idzie do tego gimnazjum. Ale
ostrzegałem że nie mozna tam się nauczyć.

P.S. Cenna uwaga:
Jeśli nie chce sie być mocno poobijanym trzeba mówic że Widzew żądzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: Brudek Re: Gimnazjum nr 32 IP: *.kappa.com.pl 03.03.06, 10:07
      aleeeeeeeeeeeeee nudy w tej szkole
    • Gość: wazka Re: Gimnazjum nr 32 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 12:06
      To gimnazjum wcale nie jest takie popularne. Rzadko pojawia się gdziekolwiek i
      przychodzą do niego raczej osoby z okolicy.
      I nie wszystkie przedmioty ścisłe są wykładane źle. O ile fizyka fatkycznie
      wykładana jest kiepsko (wręcz fatalnie), a na informatyce można sobie pograć w
      pasjans, o tyle chemia wykładana jest bardzo dobrze, a matematyka zależy od
      nauczyciela.
      Poza tym idąc do gimnazjum nie wszyscy myślą już o studiach. Moim zdaniem
      lepiej skupić się na liceum (prawda, że do dobrego liceum łatwiej będzie się
      dostać, będąc w dobrym gimnazjum, ale "dla chcącego nic trudnego". Wystarczy
      się postarać, szczególnie, że omawiane gimnazjum aż takie tragiczne nie jest).

Ogólnie o gimnazjum - średnie. Zwykła szkoła rejonowa, nie wyróżniająca się
      niczym szczególnym. Spotka się tu zarówno uczniów dobrych, jak i zwykłe
      chuligaństwo. Mimo wszystko nie polecam.
    • Gość: nauczyciel Re: Gimnazjum nr 32 IP: *.mynow.co.uk 03.03.06, 12:44
      To Gimnazjum jest jak więzienie. Nauczyciele są oki, gorzej z dyrekcją. Nie
      wspomnę już o wywiązywaniu sie z obowiązków Pani Dyrektor, i księgowych. Ale
      nie to jest ważne dla uczniów. Kochana młodzieży jeśli chcecie mieć miłą
      atmosferę w szkole to nie w tej, dzięki dyrekcji.

• Gość: Michał Re: Gimnazjum nr 32 IP: *.lodz.dialog.net.pl 16.03.06, 13:43
      Ta szkoła nie jest wesoła.
      • bogumil.n Re: Gimnazjum nr 32 19.03.06, 13:50
        szkoła byłaby w miare ok gdyby nie jej zakała .strzeżcie sie matematyczki rawickiej.uczy beznadziejnie, jest niesprawiedliwa i wredna.ma swoich pupilków i oni moga spac spokojne.reszcie musi udowodnic ze sa beznadziejni i przewaznie jej sie to udaje.mimo wielu staran nie idzie sie z na dogadac , co innego mówi rodzicom(dla nich jest miła)a zupełnie inaczej traktuje uczniów-zachowuje sie chamsko i jest mściwa.najgorsza w klasach matematycznych.najfajniejsze sa polonistki-uczą super i naprawde skutecznie.kto nie umie dobrze pisac -tu sie nauczy, polubicie tez gramatykę.jest zajefajne koło teatralne i czesto chodzimy do teatru-nasze ukochane panie, które je prowadza sa naprawde super.jak chcecie tu przyjsc .killerem w naszej szkole jest chemiczka-ale jest sprawiedliwa i nauczy cie przedmiotu nawet jak nie masz zdolnosci do scisłych.kiedys był tu super historyk ale niestety juz emeryt.w porzo jest wf i angielski.informatyka bywa rzadko.spoko niemiec.nauczyciele w sumie sa fajni oprócz tej zakały rawickiej.wszystkie jej klasy maja z nia problemy.ona nie lubi nawet tych co lubia matme.przy niej wielu znienawidziło ten przedmiot.jak wybierasz nasza szkołe to stawiaj warunek-bez wrednej rawickiej.ja juz koncze tu edukacje.gdyby nie korki z matmy byłoby kiepsko a ona jest przekonana ze dobre wyniki na tescie to jej zasługa.wszyscy, ktorzy chca isc do dobrego liceum douczaja sie-tylko nikt nie przyznaje bo gnebiłaby go jeszcze bardziej.nie wiem dlaczego dyrekcja udaje ze nie widzi problemu z ta matma-przeciez wszyscy sie skarżą(ci co maja troche odwagi i nie boją sie matmy robia to oficjalnie, reszta ze strachu tylko miedzy soba)mam nadzieje ze nie bedzie was uczyc.
    • Gość: Kate Re: Gimnazjum nr 32 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 17:20
      spędziłam w tej szkole trzy lata które wspominam z łezką w oku, może nie jest to
      gimnazjum elitarne, ale atmosfera jaes super, nauczyciele w wiekszości są
      przyjażni i zależy im na uczniach. Uczę się teraz w liceum i daje sobie spoko
      radę (bez korepetycji!!!)Pozdro dla gimnazjum 32
      • Gość: Lelewela <lol2> Re: Gimnazjum nr 32 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.06, 21:19
        ta szkoła jest cool full wypas n-le spoko klimacik zajefajny. a tak na powaznie to szkoda mi bedzie ja opuscic nawet nie chce o tym myslec!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: dobra dusza Re: Gimnazjum nr 32 IP: *.22.rev.vline.pl 22.03.06, 17:46
          a mi wcale nie będzie żal jak opuszczę tą "wspaniałą" szkołę... wręcz nie mogę
          się już doczekać jak z niej odejdę... po trzech latach mam jej serdecznie dość!
          mało jest osób normalnych. reszta to albo wielkie gwiazdorstwo albo zwykłe
          szumowiny. dla osób chcących czegoś się nauczyć to gimnazjum będzie złym
          wyborem. owszem nauczycie się czegoś, ale nie liczcie na dużo. godne uwagi są
          lekcje: polskiego, historii, chemii, niemieckiego (mimo, iż klasy z rozszerzonym
          językiem nie są takie gut...) i matematyki (ale nie u Rawickiej). informatyka
          pozostawia wiele do życzenia a komputery to chyba z epoki kamienia łupanego...
          jak nie lodowcowej. co do zajęć pozaszkolnych. to co NAPRAWDĘ tu się odbywa to:
          SKS-y, kółka teatralne i wiele, wiele zajęć pozalekcyjnych z różnych przedmiotów
          ścisłych, na które przychodzi dużo uczniów. ale nie z powodu, że to ciekawe...
          tylko, że na lekcji nie wszystko połapali. inaczej mówiąc: te zajęcia odbywają
          się niby korki. pani od matmy specjalnie dla nas siedzi jeszcze ok. 4 godzin!!!
          a gazetka szkolna to już niestety przeszłość... ale co ja tam będę pisała?

NIE PRZYCHODZCIE DO TEJ SZKOŁY! bo pożałujecie swojego wyboru. serio!
    • Gość: Absolwentka Szkoła jest super! IP: *.toya.net.pl 03.12.13, 22:42
      Właśnie skończyłam tę szkołę i dostałam się do świetnego liceum. Poprzednie komentarze odnoszą się do zupełnie innego okresu tej placówki, dlatego chciałam tu zamieścić najświeższe informacje :D Pani Rawicka uczyła mnie tylko rok (wiem że wiele osób nie dawało sobie rady z matmą, ale dla mnie te lekcje były kształcące), teraz na jej miejsce przyszła wspaniała nauczycielka, która nie dość że dobrze uczy, jest dla wszystkich miła i stara się pomagać jak może. Gimnazjum wspominam z łezką w oku. Atmosfera była świetna, taka rodzinna. Oczywiście nie wszyscy nauczyciele są idealni, ale chyba w żadnej szkole tak nie ma? Nie przypominam sobie żadnych tzw. bójek w szkole.. wszyscy się w niej znają i są dla siebie serdeczni :D Poziom nie jest za wysoki to fakt, ale jeżeli ktoś chce to się nauczy :d POLECAM TĘ SZKOŁĘ!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka