Gość: ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 11:55 www.rmf.pl/fakty/?id=95844&temat=76 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JarekK Re: Lublinek w RMF.FM IP: *.softbank.pl 03.03.06, 12:02 Irytuje mnie argument o bliskości Warszawy, zwłaszcza w krakowskim medium. Można by przecież powiedzieć, że po co lotnisko w Balicach, skoro 70 km dalej są Pyrzowice, albo vice versa. I to z o wiele lepszą możliwością przejazdu między obydwoma lotniskami, niż między LCJ a WAW. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ingo Re: Lublinek w RMF.FM IP: 213.17.170.* 03.03.06, 12:32 Święta racja. Po co dwa lotniska w odległosci 70 km może trezba zlikwidowac Balice? Odpowiedz Link Zgłoś
moheras Widac ze to jakis inteligencik z krakowa pisal 03.03.06, 13:08 Z lodzi na okecie jest dalej niz z krakowa do pyrzowic i jakos nikt nie mowi o bliskosci pyrzowic. Niech sie wreszcie odstosunkuja ci co uwazaja lodz za jakas wioche. Co wtym dziwnego ze ruch w drugim co do wielkosci miescie rosnie anjszybciej. Bo to drugie co do wielkosci miasto od listopada ma lotnisko mogace przyjac i opdprawic normalny samolot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodzer Re: Lublinek w RMF.FM IP: 194.42.116.* 03.03.06, 15:19 Co Wy wypisujecie? RMF podał taką obiegową opinię i jej zaprzeczał. Czy każdy doczytał tylko do momentu o blisości stolcy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JarekK Re: Lublinek w RMF.FM IP: *.softbank.pl 03.03.06, 17:21 Dla mnie to wyglądało tak, że opinia o "zbytniej" bliskości Warszawy była tezą także RMFu. Może to moja niewłaściwa interpretacja, ale tak to odczytałem. I chyba wielu ludzi związanych emocjonalnie z LCJ-EPLL tak mogło to odczytać. Upieram się, że nie najlepiej to świadczy o redakcyjnym komentarzu radia. Pozdrowienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S&F Re: Lublinek w RMF.FM IP: *.toya.net.pl 03.03.06, 17:50 Miałem odczucie że w RMF byli za Lublinkiem. Emocjonalnie chyba większość z nas jest z nim związana, więc chyba Ty z góry nastawiłeś się na "nie" i dlatego tak odczytałeś tekst.Swoją drogą ja, jak i większość z nas również miewaliśmy takie nastawienie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zagłoba Re: Lublinek w RMF.FM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 08:17 Przesadzacie chyba, jak dla mnie wydźwięk jest zdecydowanie pro-Lublinkowy. Autor zadaje pytanie - czy bliskość stolycy aby nie dyskredytuje naszego lotniska, ale od razu udziela odpowiedzi - nie, poneważ jest to jaszybciej rozwijające się lotnisko w PL. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Lublinek w RMF.FM IP: *.toya.net.pl 04.03.06, 10:30 pewnie ze RMF był za lublinkiem. Kraków nie lubi sie z Warszawa hihii a Marcin Lorenc ktory przygotował ten materiał, jak najbardziej jest z łodzi i penie tak jak wiekszosc z nas chce rozwijajacego sie lotniska w naszym miescie i samolotow latajacych w roznych kierunkach. martwi mnie jednak Wizzair ktory mial podac informacje o ewentualnych lotach z łodzi a to nic ... zapowiadany nowy lot od czerwca z gdanska. oj nie ładnie nie ładnie. niestety to nei tylko wina wizzair'a ale i opieszałosc i niezdecydowanie naszych panów rzadzacych. jak widac chce im sie tylko latac na wschod (bez obrazy) i to za jakie pieniadze. minimalny bilet bedzie kosztował 1000 zł. to nie na kieszenie łodzian. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Lublinek w RMF.FM 08.03.06, 18:47 Ludzie, co Wy wypisujecie? Czy jedyna opcja to mówienie o Lublinku jedynie w jedyny słuszny sposób? Inne odstępstwa, choćby i pozytywne, są niedzwolone i naganne? Chłopak zroił fajny materiał, chwali rozwój lotniska, bo mimo że blisko stolycy to się super rozwija. A Wy psy na nim wieszacie bo śmiał wspomnieć o bliskości! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S&F Re: Lublinek w RMF.FM IP: *.toya.net.pl 08.03.06, 18:54 Oj chyba nie doczytałeś wszystkiego dokładnie. Ja odniosłem pozytywne wrażenie i tak to opisałem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Lublinek w RMF.FM 08.03.06, 23:19 Doczytałem, doczytałem. Chodzi mi o pierwsze wypowiedzi, przed Lodzerem. Odpowiedz Link Zgłoś