Gość: no name Re: Jutro 9 marca! IP: *.4web.pl 08.03.06, 12:30 Jak najbardziej - kolejne 80 zł endokrynologa:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no name Re: Jutro 9 marca! IP: *.4web.pl 08.03.06, 15:49 Noo, nie jest najgorzej:))))Po dwóch latach z państwową służbązdrowia to wręcz świetny:)))) Nie wmawiał mi, ze mi sie wydaja, ale dał skierowanie na badania:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Jutro 9 marca! IP: *.forweb.pl 08.03.06, 16:18 pytam bo włosy mi lecą(mam 25lat) jak liście na jesień i chyba wizyta u endokrynologa będzie konieczna:( gdzie przyjmuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no name Re: Jutro 9 marca! IP: *.4web.pl 08.03.06, 16:28 W Luxmedzie na Milionowej. Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Re: Jutro 9 marca! 08.03.06, 14:55 cassani napisał: > szykujecie coś extra? Słoik bigosu, ale to na 10. marca. A extra może być drugi słoik. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani bigosu? 08.03.06, 14:58 to jak w końcu - można czy nie można ? bo już nie wiem! Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Re: bigosu? 08.03.06, 15:00 cassani napisał: > bo już nie wiem! Ja też nie wiem i jest mi z tym dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
agunia_29 Re: Jutro 9 marca! 08.03.06, 15:22 Troche bez sensu jest ten post!! Chyba że zgadaliście się z jakiejś organizacji, że 9 marca jest jakiś szczególny. Rozumiem dzisiaj ale jutro nic nie ma. W jakim celu ktoś założył ten temat?? Odpowiedz Link Zgłoś
cassani ot - to! 08.03.06, 15:28 własnie w tym celu! PS. Jesteśmy z organizacji TNPŻÓMTDK-DKWDM Pełna nazwa organizacji: To Nie Prawda Że Dzień Ósmy Marca To Dzień Kobiet - Dzień Kobiet Wypada Dziewiątego Marca Nasza organizacja została zdelegalizowana i działamy z ukrycia! Odpowiedz Link Zgłoś
agunia_29 Re: ot - to! 08.03.06, 18:13 Kompletna bzdura!! Zajmijcie się jakąś pracą a nie pierdołami!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wij_drewniak Re: ot - to! 08.03.06, 18:21 Cassani w całym swym jestestwie jest ucieleśnieniem najwyższego sensu z wszystkich sensów i bezsensów. Jestestwo takie z definicji pierdół nie wygeneruje, bo nie może (z definicji)... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Re: ot - to! 08.03.06, 20:47 agunia_29 napisała: > Kompletna bzdura!! Zajmijcie się jakąś pracą a nie pierdołami!!!!!!!!!! Sama się zajmij pracą a nie siedź w Internecie - potem się każdy dziwi, że ludzie na ZDiT psy wieszają. Odpowiedz Link Zgłoś
agunia_29 Re: ot - to! 08.03.06, 21:31 A skąd ty taki pewien jesteś, że ja tam pracuje?? Mam kogoś kto tam pracuje, sama szukam pracy teraz. I tak się składa, że na internecie wisze w domu a nie w pracy. Skądś musze te oferty brać:-) Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Re: ot - to! 08.03.06, 21:56 agunia_29 napisała: > ... > sama szukam pracy teraz...I tak się składa, że na internecie wisze... Na FŁ nie ma ofert pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
agunia_29 Re: ot - to! 08.03.06, 22:07 Tak się składa, że robie różne rzeczy na internecie. Nie szukam pracy na Forum, nie czepiaj się słówek :-) Nie muszę się zresztą tłumaczyć. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Szczerze mówiąc 09.03.06, 14:24 to nie zatrudnilbym osoby, ktora uparcie twierdzi, ze 8 marca jest Dzien Kobiet, a 9 nie. To nie swiadzcy dobrze. Ale to moja opinia prywatna. A ja dzis z tej okazji ulepie balwana. Jak spadnie snieg. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cassani to nie było szczere. 09.03.06, 14:26 mnie nie przekonałeś. spróbuj jeszcze raz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy dziada Jestem świadkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 14:34 mówi prawdę jakem znajomy dziada. I niechaj mi serce pęknie jak klamię. Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Jestem świadkiem 09.03.06, 14:35 ja też znam dziada i też mi nie pęka! dzierżdziadziedzierż! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy zza rogu Jestem niejadkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 14:36 jak bum krzyk krzyk! Odpowiedz Link Zgłoś
cassani no niemal wierzę..... 09.03.06, 14:37 ......... jeszcze wierzę........troche mniej............teraz więcej.............................odbiło mi się........................na szczęście nie ulało...........................................wierzę.....................wierz ę!!!...............................wierzę! Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Uwierz, uwierz bardzo Cię proszę 09.03.06, 14:49 Nie przysparzaj mi wiecej problemow. Wlasnie moj znajomy z pracy chwycil sie za serce i padl na ziemie. Nie rozumim... Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Uwierz, uwierz bardzo Cię proszę 09.03.06, 14:51 ale ugodzon czy pogrzebion? dziad_borowy napisał: > Wlasnie moj znajomy z pracy chwycil sie za serce i padl na ziemie. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani powiedz znajomemu 09.03.06, 14:52 żeby nie obarczał swoją postawą (a dokładniej jej brakiem) naszego systemu zdrowotnego! Niech wstawa i pracuje! jak to załatwisz - uwierzę. szczerze mówię - wierzysz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ov51k fcale nie! IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 08.03.06, 20:10 kto ci niby tak powiedział? moze ten zdrajca kalendarz?? Odpowiedz Link Zgłoś