Dodaj do ulubionych

Widzew w internecie: Kamera pokaże prawie wszystko

IP: *.toya.net.pl 09.03.06, 18:38
Oficjlana strona Widzewa jest wrecz super! Wszysko jest na bieżąco,
wszystiiego można sie dowiedzieć i dotego te nowoasci techniczne, POPROSTU
SUPER. JEDNA Z LEPSZYCH STRON OFI W POLSCE I NA SWIECIE!!
Nie mowie juz o ofi łksu..........tam nic nie ma a o jakiegos newsa trzeba
sie prosic, kazdy przyzna mi chyba racje.
Pozdrawiam Widzew
Obserwuj wątek
    • Gość: j Re: Widzew w internecie: Kamera pokaże prawie wsz IP: *.toya.net.pl 09.03.06, 19:45
      WOW. Europa po raz kolejny na Widzewie. :)
      • lanka Re: Widzew w internecie: Kamera pokaże prawie wsz 09.03.06, 20:16
        fajnie, tak trzymać
    • Gość: ŁKS_Ksawerów Re: Widzew w internecie: Kamera pokaże prawie wsz IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 09.03.06, 22:46
      Nasza strona jest gorsza dlatego że jako potomkowie zydowskich załozycieli klubu
      staramy się żyć oszczędnie tak jak jest w Torze napisane!
      a podmiejskie goje niech się od nas odczepią!
      Ksawerów 100% ŁKS
      • Gość: icek widzewa icek z widzewa szalom IP: *.chello.pl 10.03.06, 00:07
        nie to nasza jest gorsza bo na zamiast czatow mamy goraca linie z rabinem
        bonkiem i rabinem od koszernej kielbasy a kamera caly czas pokazuje synagoge a
        w galerii ultras jest galeria obrzezanych siusiakow w czerwonych szmatach:((((
        teraz chociaz mozemy popijac kielbase koszernym piwem. niestety nie mozemy jesc
        swini, to rabin kielbasa robi to z psow ale trudno musimy pokutowac i ciagnac
        to swoje zafajdane zycie:((( szalom
        • Gość: 1909 Re: icek z widzewa szalom IP: *.biol.uni.lodz.pl 10.03.06, 11:47
          1908 nikogo nie interesują Twoje żydowskie ceremoniały więc nie przynudzaj na
          tym forum:-/
      • Gość: ZGR WIDZEW Re: Widzew w internecie: Kamera pokaże prawie wsz IP: 62.233.224.* 10.03.06, 13:25
        JESTES RODOWITY JAK CHOLERA GŁUPECZKU MYSL CZASEM
    • Gość: hjy Brawo, tak trzymac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 22:50
    • Gość: BULDOG ;-) Widzew w kosmosie IP: *.toya.net.pl 09.03.06, 23:04
      Gość portalu: KqK napisał(a):
      > SUPER. JEDNA Z LEPSZYCH STRON OFI W POLSCE I NA SWIECIE!! I W KOSMOSIE... ja
      pier.....e To już bałwochwalstwo w najczystszej formie panie KUKU
      P.S. cytat z gazety (dzięki czatom kibice będą mogli porozmawiać z
      piłkarzami, trenerami i działaczami ) takie "Bajery" na stronie internetowej
      mamy już od kilku lat. A swoją drogą szkoda że kibice mogą rozmawiać z
      piłkarzami tylko dzięki czatom
    • Gość: 1908 Re: Widzew w internecie: Kamera pokaże prawie wsz IP: *.chello.pl 10.03.06, 00:10
      ej ku.. a te kamery macie tez w kiblach, zebyscie sobie mogli w internecie
      siusiaki ogladac? zalamuje mnie ta gazeta swoim poziomem coraz bardziej. no
      poprostu news dnia a zmarlej olimpijce z Lodzi ani slowa...
      • Gość: wiedzew Re: Widzew w internecie: Kamera pokaże prawie wsz IP: *.toya.net.pl 10.03.06, 02:23
        I jak zwylke bazarowe smiecie nam zazdroszcza czegos i musza tu szczekac:\
        • Gość: 1908 Re: Widzew w internecie: Kamera pokaże prawie wsz IP: *.chello.pl 10.03.06, 13:02
          te wiedzew podmiejski swiniopasie w dupie mam wasze kamerki w kiblach, za to
          zywotnio interesuje mnie to o czym pisze gazeta i jej pseudoobiektywizm
          • Gość: 1911 Re: Widzew w internecie: Kamera pokaże prawie wsz IP: *.toya.net.pl 11.03.06, 07:01
            1908 wiem że jesteś pedałem i że lubisz mieć w swojej dupie rózne rzeczy ale
            naprawdę dla nas pozostałych uzytkowników forum jest to obrzydliwe
            gmeraj sobie w tyłku sam śpiewając swój pedalski hymn a nas o tym nie informuj
            :-/
    • Gość: rts do bazarowiczów! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 04:53
      Aż miło czytać wasze szczekanie "jabole koszerne" Zawsze było widać wasze
      kompleksy.W WIDZEWKU coś fajnego a wy już ujadacie - i to mi się podoba!Po was
      najbardziej widać kiedy u nas jest coś naprawdę ok. Obyście tak szczekali na
      koniec ligi,czego sobie i wszystkim Widzewiakom życze!!!!!!Pozdrawiam cały
      Widzew!!!!!
      • Gość: scdx Re: do bazarowiczów! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.06, 08:26
        Amen
      • Gość: matti2005 Pierwszy czat z Chuckiem Norrisem IP: *.zdnet.com.pl 10.03.06, 10:51
        Gość portalu: rts napisał(a):W WIDZEWKU coś fajnego a wy już ujadacie
        Ej rts bez obrazy, jeżeli to prawda co piszą w tej gazecie (bo niestety nie do końca wierzę w to co dziennikarze wypisują) to jesteście niezłe wieśniaki. Kamera jest ok, no ale jeśli czymś fajnym ma być czat to wybacz, ale nawet na rumuńskich serwerach już czatują
        • Gość: fris Re: Pierwszy czat z Chuckiem Norrisem IP: *.marton.net.pl / 80.48.60.* 10.03.06, 14:20
          to po co wogole czytasz gazety i wchodzisz jesli nie wierzysz?? brak Ci zajecia
          to sie wez za robote dzieciaku. zal wam tylek sciska:D zabawne jest to ze
          wiecej tu elkaesiakow.. kompleksiarze. tylko RTS!!!!!!!
          • Gość: matti2005 Re: Pierwszy czat z Chuckiem Norrisem IP: *.zdnet.com.pl 10.03.06, 15:36
            Czytam żeby wiedzieć,pozwala mi to na wyrobienie sobie o czymś opinii a tobie też to radzę
            • Gość: FRIS Re: Pierwszy czat z Chuckiem Norrisem IP: *.marton.net.pl / 80.48.60.* 10.03.06, 19:37
              gosciu tez czytam zeby wiedziec. roznica miedzy nami jest taka ze ty czytasz
              zeby wiedziec choc i tak nie wierzysz w to co czytasz..<hahaha> jakis absurd no
              ale to Twoj wybor.. moge Ci tylko pogratulowac:) sluszne pobejscie do sprawy
              oby tak dalej:) jeszcze tylko jedno pytanko - wszyscy bazarowi maja taki tok
              myslenia jak Ty?? tylko WIDZEW RTS!!
              • Gość: 1908 Re: Pierwszy czat z Chuckiem Norrisem IP: *.chello.pl 10.03.06, 20:44
                8000 osob w internecie ale na prezentacji zespolu w m1 (rotfl) bylo jakies 400
                kibicow. wieksze zainteresowanie ma papier do podcierania dupy BUHAHAHA.
                bazarowy to jest klub, ktory sobie promocje robie w sklepie, barany. wiesniaki
                mogli przy robieniu zakupow w wielkomiejskim sklepie obejrzec sobie druzyne,
                ktorej kibicuja:DD. swietny pomysl HAHA
                • Gość: Widzewiak Re: Pierwszy czat z Chuckiem Norrisem IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.03.06, 00:07
                  weż daleki rozbieg, rozpędź się i p...nij z całej siły głową w ścianę. Może
                  pomoże, chociaż osobiście wątpię...
                • Gość: fris Re: Pierwszy czat z Chuckiem Norrisem IP: *.marton.net.pl / 80.48.60.* 11.03.06, 00:55
                  bazarowy kozaku to jest Twoj klub i cobys nie pisal nic tego nie zmieni:D
                  ciekawe skad wiesz ilu bylo kibicow na prezentacji czytasz tak jak Twoj ziomek
                  czytasz a nie wierzysz<hahaha> klub zrobil promocje w skepie bo LOTTO ma swoj
                  sklep w lodzi i sie z klubem utozsamia.. reasumujac <wasz klub i wasz sponsor
                  techniczny nadaje sie do podcierania dupy a wasza zazdrosc przechodzi wszelkie
                  granice, czy sie wam to podoba czy nie WIDZEW BYL,JEST I BEDZIE WIELKI. a i
                  najwazniejsze.. spojrzyj na historie polskiej pilki bo jakby nie patrzec to
                  widze tam tylko delikatny epizod waszego bazarowego klubiku na ktory przychodzi
                  max 4 tysie ludzi:P jestescie a jakby was nie bylo<hahaha>
                  • Gość: BULDOG ;-) Re: Pierwszy czat z Chuckiem Norrisem IP: *.toya.net.pl 12.03.06, 01:05
                    Z tego co piszesz fris wynika że masz problem czytania ze zrozumieniem. A
                    skoro wierzysz we wszystko co jest napisane to gratulacje. Sądze że jesteś
                    pewien że " Za siedmioma górami stoi domek baby jagi i jest cały z
                    piernika".....itd...itd. A także wierzysz w to co pisał o was TomaszewskiJan(
                    jeszcze raz gratuluję)
                    P.S i spróbuj wypisywać mniej inwektyw
                    • Gość: fris Re: Pierwszy czat z Chuckiem Norrisem IP: *.marton.net.pl / 80.48.60.* 12.03.06, 14:19
                      oj i tak Cie do niczego nie przekonam:P mi wydaje sie ze to Ty masz problem
                      czytamia ze zrozumieniem.. nie napisalem nic o tym ze wierze we wszystko wiec
                      nie dopowiadaj sobie:] wierze w to co widze i co wiem w odroznieniu do was..
                      jesli jestes taki madry powiedz mi czemu tu wiecej elkaesiakow? macie kompleksy
                      czy za wszelka cene chcecie negowac wszystko co zwiazane z Widzewem?? zazdrosc
                      oj zazdrosc:P
                • Gość: dziennikarz Re: Pierwszy czat z Chuckiem Norrisem IP: *.toya.net.pl 11.03.06, 07:03
                  byłeś ? widziałeś?
                  na tym spotkaniu było więcej osób niż na spotkaniu piłkarzy klubu którego
                  założycielami byli zydzi...
                  akurat miałem możliwość byc na obydwu więc wiem co mówię
                  • Gość: bałuty Re: Pierwszy czat z Chuckiem Norrisem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 03:52
                    hahaha dziennikarz ale liczysz z klientami M1 ktorzy akurat robili zakupy??
                    chlopie no litosci- troche obiektywizmu i pokory :) ŁKS!
                    • Gość: dziennikarz Re: Pierwszy czat z Chuckiem Norrisem IP: *.toya.net.pl 12.03.06, 09:04
                      byłes, widziałeś?
                      po co się wypowiadasz na temat o którym nie masz zielonego pojęcia???
                      • Gość: 1908 do dziennikarza IP: *.chello.pl 12.03.06, 19:46
                        widzewiak.pl

Czwartek, 9.03.2006 07:03

Trochę lipnie ta prezentacja wyszła!
                        No i bazarowi mają z nas polewkę!
                        U nich w poniedziałek na ich prezentacji było 2 tyś. kibiców.
                        Biorąc pod uwagę, że nasza prezentacja połaczona była z przedstawieniem nowego
                        sponsora i nowych strojów, to jakoś marnie przy nich wypadliśmy!
                        Ktoś chyba coś zawalił (info, miejsce, organizacja)!

Autor: mały (niezalogowany)

www.widzewlodz.pl

rokko
                        08.03.2006 - godzina 23.18
                        No ćóż, prezentacja zrobiona na chybcika i taki też miała poziom. Widocznie
                        nasse naczalstwo pozazdrościło prezentacji sąsiadom zza miedzy i też w
                        kwadraciku przy słowie "prezentacja" mogą postawić ptaszka. Co by nie mówić, w
                        ełkaesie zrobili to profesjonalnie (może dlatego że mają odpowiedni obiekt -
                        halę - do takiej imprezy). I po prostu przygotowali się do takiej imprezy

www.widzew.lodz.pl
                        09-03-2006 13:06

Autor : regon

Może nalezałoby nieco stonować ten przymiotnik "olbrzymie" na "znaczne" bo
                        jesli okoł 500 osób to olbrzymie to 2 tys u sąsiadów jak okreslić chyba tylko "
                        niewyobrazalne".Poza tym niestety brak infrastruktury daje o sobie znać po raz
                        kolejny i nie ostatni.Po prostu nie dysponujemy odpowiednim zapleczem własnym

i tyle w tym temacie
                        • Gość: BULDOG ;-) Re: do dziennikarza IP: *.toya.net.pl 12.03.06, 23:32
                          No nie 1908 to już powaliłeś mnie swoim przygotowaniem nie sądziłem że w
                          gazetach tak rozdmuchali ich prezentację
                          P.S FRIS czy dalej wierzysz w to co czytasz?? myślę że się powinieneś przerzucić
                          na forum dla złamanych serc albo dla majsterkowiczów. hihihi
                        • Gość: dziennikarz Re: do dziennikarza IP: *.toya.net.pl 13.03.06, 00:21
                          "Autor: mały (niezalogowany)"
                          ja jednak wole opinię swoją a nie jakiegos anonimu z i-netu....
                          przyznasz ze anonim to nie jest dobre żródło
                          :-))))))))))
                          a pozatym BYŁEM FIZYCZNIE z racji moich obowiązków na tych 2 spotkaniach więc
                          wiem co mówię...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka