luna890 10.03.06, 14:48 możecie polecic sprawdzone juz biuro podrózy, niekoniecznie z S-dza. Planuje w tym roku wczasy w Bułgarii, w Sozopolu (podobno bajecznie). Ale wolałabym cos zarezerwować wczesniej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
farbenheit Re: biuro podróży 10.03.06, 15:19 Ale chodzi Ci o biuro z ktorym chcesz jechac czy o agenta u ktorego chcesz kupic wczasy? Odpowiedz Link Zgłoś
luna890 Re: biuro podróży 10.03.06, 15:22 chce jechac własnym samochodem, chodzi mi o rezerwacje w hotelu lub pensjonacie. Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: biuro podróży 10.03.06, 15:57 Slavia to tylko posrednik - sprzedaje oferty innych biur. Z typowych biur podrozy takim posrednim biurem czyli niewysoka cena + w miare jakosc polecam Selecturs :) Ja co prawda w Bulgarii nie bylem tylko w Egipcie i Tunezji ale podejrzewam ze Bulgarie tez mają Odpowiedz Link Zgłoś
babeczkaa Re: biuro podróży 10.03.06, 15:27 ja jakieś słyszałam jak ktoś z moich znajomych kupował wczasy w biurze Slavia (to jest w Bartku) podobno bardzo miła obsługa ale nie wiem czy się specjalizują w Bułgrii, pozdrawiam B. Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: biuro podróży 10.03.06, 17:08 Olimp bylam z nimi dwa razy w Vieste baaardzo mila opieka na miejscu, przewodnik, zaprzyjaznieni z biurem tubylcy, restauratorzy. Na miejscu jest rezydent z biura znajacy jezyk. Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: biuro podróży 10.03.06, 17:12 aaa oferta tego biura byla dostepna w rynku obok ksiegarni rozy Odpowiedz Link Zgłoś
luna890 Re: biuro podróży 10.03.06, 17:29 dzieki za podpowiedzi, bo to bedzie moj pierwszy wyjazd z biura podróży Odpowiedz Link Zgłoś
mexica Re: biuro podróży 10.03.06, 23:03 Ja jestem /byłą/ pracownicą Slavii - odeszłam pod koniec stycznia 2006. Slavia rzeczywiście jest przede wszystkim biurem agencyjnym ale właśnie dzięki temu ma bogatą ofertę wczasów i zawsze staramy/liśmy się dobrać ofertę wg potrzeb klienta jak najlepszą. Jestem pewna że /nie wiem jak nowa pracownica, ale szefowa na pewno pomoże :) polecam. Co do Selectours to oni niestety specjalizują się głównie w krajach afrykańskich - Egipt, Tunezja. Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: biuro podróży 11.03.06, 12:26 No wlasnie tak podejrzewalem bo katalogi nie obejmowaly ani Grecji ani Bulgarii...i tutaj chyba nie pomoge bo znam tylko biura ktore wlasnie tamten rejon obraly sobie za cel - i tylko jesli chodzi o polnocna Afryke to moge cos pomoc :/ Odpowiedz Link Zgłoś
tobag Re: biuro podróży 23.03.06, 22:43 Czy można w Slavii zamowić coś przez internet? Kiedyś korzystałem z tego biura a teraz z braku czasu wszystkiego szukam przez neta. Odpowiedz Link Zgłoś
mexica Re: biuro podróży 24.03.06, 12:25 niestety nie można.. z resztą zajrzyj na stronę......BEZ KOMENTARZA......... Odpowiedz Link Zgłoś
tobag Re: biuro podróży 27.03.06, 22:11 Faktycznie fajna stronka ale doceniam, że sie starają też zaniedbuję swoja stronę z braku czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
dawid-maniak Re: biuro podróży 30.04.06, 17:49 A ja pracuje w BP GULIWER, Al. Pokoju 7 (koło apteki) jeśli to nadal aktualne to chętnie pomogę znaleźć coś taniego i sprawdzonego Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: biuro podróży 01.05.06, 22:33 A ja nie - ale Cie poznam i to jeszcze w tym roku :D Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: biuro podróży 02.05.06, 12:14 Pewnie tez :D A tak powaznie - pewnie jesienia skorzystam z oferty biura wiec widze, ze juz mam wtyk :) Odpowiedz Link Zgłoś
tobag Re: biuro podróży 02.05.06, 13:31 Dawidzie miły! Czy masz w ofercie Disneyland pod Paryżem ale samolotem? Odpowiedz Link Zgłoś
dawid-maniak Re: biuro podróży 02.05.06, 13:54 www.lekier.pl/page1.php?dzial=includ/prks coś takiego na przykład, mam dzisiaj wolne, i więcej w czwartek Odpowiedz Link Zgłoś
tobag Re: biuro podróży 02.05.06, 16:17 No świetnie dzięki szukałem coś na ten majowy weekend i nie znalazlem pomyślę w wakacje. Odpowiedz Link Zgłoś