p8 03.12.02, 20:21 Cobyście podarowali pierwszej osobie którą spotkacie na ulicy. W mikołajki właśnie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ixtlilto Re: Co dla bliźniego na Mikołajki??? 03.12.02, 20:27 Coś malutkiego. Malutki dzwoneczek lub aniołka na choinkę. Oczywiście zapakowane w sześcienne pudełeczko z kokardką na górze. Dawanie prezentów to fajna rzecz :) Odpowiedz Link Zgłoś
hanya Re: Co dla bliźniego na Mikołajki??? 03.12.02, 20:53 Zależy jaki to bliźni ;-) i ile czasu miałabym dla niego.... Chętnie podarowałabym komuś szczery uśmiech i np. zaprosiła na gorącą czekoladę i rozmowę. Albo dałabym jakąś ładną bombkę, by powiesił ją na swoim drzewku. Albo świeczkę, by jej światło pzypominało Mu, że ktoś o nim myśli. Oj, pomysłów mam dużo :-) pozdrawiam, hanya Odpowiedz Link Zgłoś
markiza_de_kotlet_mielony Re: Co dla bliźniego na Mikołajki??? 03.12.02, 21:04 Ja jakaś fajną świece, jescze bym przy tej osobie ja zapaliła i powiedziała: NIECH ROZŚWIETLI CI POCHMURNE DNI :))) Fajny pomysł, z tym daniem czegoś tak poprostu komuś z ulicy, spróbuję zastosować:))) Odpowiedz Link Zgłoś
markiza_de_kotlet_mielony Re: Co dla bliźniego na Mikołajki??? 03.12.02, 21:05 o kurcze świeca juz była... Odpowiedz Link Zgłoś
markiza_de_kotlet_mielony Re: Co dla bliźniego na Mikołajki??? 03.12.02, 21:06 To moze jakiś ciekawy kamień... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Co dla bliźniego na Mikołajki??? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.02, 21:38 śliniak Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Co dla bliźniego na Mikołajki??? 03.12.02, 21:51 hanya napisała: > Chętnie podarowałabym komuś szczery uśmiech i np. zaprosiła na gorącą czekoladę i rozmowę. Hanyu! Możesz sprawić wielu tą radość i przyjechać 2o-go Odpowiedz Link Zgłoś
hanya Re: Co dla bliźniego na Mikołajki??? 03.12.02, 21:57 hubar napisał: > Hanyu! Możesz sprawić wielu tą radość i przyjechać 2o-go Miła propozycja, aczkolwiek niewykonalna, a szkoda :-( A skąd ta pewność, że wielu się ucieszy ;-) pozdrawiam, hanya Odpowiedz Link Zgłoś
markiza_de_kotlet_mielony Re: Co dla bliźniego na Mikołajki??? 03.12.02, 22:01 Bo ludzie sie cieszą z byle czego:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hanya Re: Co dla bliźniego na Mikołajki??? 03.12.02, 22:03 markiza_de_kotlet_mielony napisała: > Bo ludzie sie cieszą z byle czego:)))) No dzięki za podsumowanie, ale byle czym to ja nie jestem :-) mimo wszelkich złudzeń. pozdrawiam, hanya do NICzego ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
markiza_de_kotlet_mielony ŻARTOWAŁAM :))) 03.12.02, 22:05 Z NICzym mi tu nie wyskakuj !!! Odpowiedz Link Zgłoś
hanya Re: ŻARTOWAŁAM :))) 03.12.02, 22:06 markiza_de_kotlet_mielony napisała: > Z NICzym mi tu nie wyskakuj !!! Bo co, przecież NIC się nie stało, dopiero sie stanie!!! pozdrawiam, hanya Odpowiedz Link Zgłoś
markiza_de_kotlet_mielony Re: ŻARTOWAŁAM :))) 03.12.02, 22:13 NIC się nigdy nie wydarzy, NICzego tu nie będzie... Przeczytałaś Fabule Rase ? (fragmenty) Odpowiedz Link Zgłoś
hanya Re: ŻARTOWAŁAM :))) 03.12.02, 22:58 markiza_de_kotlet_mielony napisała: > NIC się nigdy nie wydarzy, > NICzego tu nie będzie... Jasne, że tu NIC nie będzie bo to wątek o prezentach, zapomniałaś :-) > Przeczytałaś Fabule Rase ? (fragmenty) Jeszcze nie, ale kto wie ... pozdrawiam, hanya Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Co dla bliźniego na Mikołajki??? 03.12.02, 22:04 markiza_de_kotlet_mielony napisała: > Bo ludzie sie cieszą z byle czego:)))) --A wiesz co to "małe szczęścia"? Odpowiedz Link Zgłoś