hubar 04.12.02, 00:41 Wszystkim Barbarom wszystkiego naj naj A górnikom węgla :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
princepolo HóBar-owi można wybaczyć... 04.12.02, 08:32 te orty! I tak jest lepiej, niż dawniej :))) Poza tym - miło z Jego strony, że zechciał nas powiadomić :P NIECH NAM ŻYJE (...GURNICZY STAN, ofkoos!) Odpowiedz Link Zgłoś
robin_fiut Re: Dziś BARBURKA 04.12.02, 10:36 A ja ci zycze, abys sie wreszcie nauczyl pisac po polsku. A poniewaz to jest niemozliwe, to choc tego, bys zapytal kogos co to jest slownik ortograficzny i przeszedl krotki kurs korzystania z niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Dziś BARBURKA IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.02, 11:47 To miłe,że ktoś na forum wspomniał:))) Z reguły jest tak,że 4 część wspomina jeszcze imieniny u Andrzeja a cała reszta myśli o Mikołaju:))) p.s. a to "u" ,mnie sie tak też podoba i jeszcze jedno tylko głupcy sie nie mylą .. Odpowiedz Link Zgłoś
mateo31 Re: Dziś BARBURKA 04.12.02, 12:07 A ja już byłem u jednej Barabary :-) na imieninkach. Ciast i słodyczy różnorakich pojadłem. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Dziś BARBURKA 04.12.02, 12:25 Wszystkim Basiom, Baskom, Bachom, Baszkom wszystkiego dobrego :) To bardzo ładne imię, a jakoś wyszło z mody. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: Dziś BARBURKA 04.12.02, 12:35 Ech, pamiętam jak w przedszkolu i w pierwszych klasach podstawówki obowiązkowo robiło się 4.XII górnicze czapki z brystolu pomalowanego na czarno i z pióropuszem z bibułki. To były czasy... ;-) Barbarom życzę wszystkiego najwspanialszego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: Dziś BARBURKA IP: 157.25.165.* 04.12.02, 13:20 gdzie jest ten bar? Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Dziś BARBURKA 04.12.02, 16:08 Wszystkim forowym (są takie!) i nie-forowym Basiom wszelkiej radości i pomyślności Zamek życzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
marezzia Re: Dziś BARBURKA 04.12.02, 20:52 ani ze mnie Barbara ani gornik ale dziekuje...:) ps. dolaczam sie do zyczen Odpowiedz Link Zgłoś
hanya Re: Dziś BARBURKA 04.12.02, 18:02 Moja Mama jest Barbórka, choć tak nie do końca ;-) Jej złożyłam życzenia już raniutko. A wszystkim Barbórkom życzę wszystkiego najpiękniejszego, co tylko może się zdarzyć w życiu :-) pozdrawiam, hanya Odpowiedz Link Zgłoś
micin Re: Dziś BARBURKA 04.12.02, 20:11 Dziękuję w imieniu swoim i innych Baś za pamięć:))) Odpowiedz Link Zgłoś
hanya Re: Dla Barbórki Micin :-) 04.12.02, 20:19 jeszcze raz wszystkiego naj, naj... :-)))) tak się śpieszyłam z tymi życzeniami ;-) że za szybko coś kliknęłam :-) pozdrawiam, hanya p.s. a dziś się właśnie zastanawiałam, jakie imię nosisz tak na co dzień i proszę już wiem... Odpowiedz Link Zgłoś