Dodaj do ulubionych

TUSK jak Rowan Atkinson?

IP: *.toya.net.pl 15.03.06, 11:10
Nie sądzicie , że zachowanie pana Tuska coraz bardziej przypomina zachowanie
Rowana Atkinsona w znanym serialu komediowym?
Obserwuj wątek
    • Gość: full Re: TUSK jak Rowan Atkinson? IP: 212.160.172.* 15.03.06, 11:14
      Nie, nie uważam. Uważam, że moglismy mieć niezłego prezydenta. Mogliśmy miec
      niezły rząd, no ale wybraliście...
      • cassani Re: TUSK jak Rowan Atkinson? 15.03.06, 11:22
        głosowałem na PO, ale po popisie z głosowaniem PO reka w ręke z LPRem za
        becikowym niszczącym budzet nie jestem juz pewien czy stworzyliby oni dobry
        rząd...
        • Gość: Mark Re: TUSK jak Rowan Atkinson? IP: *.racsa.co.cr 15.03.06, 11:26
          PO głosowała przeciwko becikowemu czy za? Ginkofar będzie dla ciebie najlepszym
          specyfikiem.
          • mmk9 Re: TUSK jak Rowan Atkinson? 15.03.06, 13:14
            A ty już zażyłeś ? Tak, tak, Partia mądrych ludzi glosowała razem z oszolomami
            za becikowym dla wszystkich i to podwyższonym. Zrobila to na złość PiSowi
            oczywiście, nie ojczyźnie, a że przy okazji nadszarpnęła budżet, to przecież
            dla wyższych celów.
          • cassani Re: TUSK jak Rowan Atkinson? 15.03.06, 13:22
            PO głosowała za i to podwyższonym, dla wszystkich ginkofar-fanie
            • Gość: Mark Re: TUSK jak Rowan Atkinson? IP: *.racsa.co.cr 15.03.06, 13:30
              Więc kto rozpieprzył budżet becikowym? Tylko PiS?
              • cassani Re: TUSK jak Rowan Atkinson? 15.03.06, 14:09
                PiS chciał becikowe - ale tylko dla biedniejszych - poniżej bodajże 504 zł
                dochodu na głowę. LPR z PO dołożyli becikowe dla wszystkich - niezależnie od
                dochodu. tak to jakoś było.
                i teraz kto płaci - ja płacę, Pan płaci, społeczeństwo...
                • 11.11am Re: TUSK jak Rowan Atkinson? 15.03.06, 19:35
                  Ty cassani płacisz?
                  A z czego i ile?
    • Gość: OTTON Re: TUSK jak Rowan Atkinson? IP: *.toya.net.pl 15.03.06, 11:31
      To fakt, za granicą dzięki Tuskowi i jego sojusznikom piszą o Polsce coraz
      gorzej.
      • Gość: Mark Re: TUSK jak Rowan Atkinson? IP: *.racsa.co.cr 15.03.06, 11:36
        on ma w d_pie Polske, dla niego liczy się tylko władza, obraził się na cały
        świat bo nie został "pierwszym"
      • protz Re: TUSK jak Rowan Atkinson? 15.03.06, 12:14

Chyba kpisz, kogo za granicą interesuje Tusk.

Jesli juz cos piszą to o naszym super rządzie i super prezydencie.
      • moheras Wiadomo wszystkiemuy winna PO 16.03.06, 12:43
        i Tusk.
    • Gość: Wyborca Re: TUSK jak Rowan Atkinson? IP: 213.77.87.* 15.03.06, 11:31
      Sądzimy !! Tusk to pajac i lepiej byłoby dla PO, gdyby spuścili faceta z wodą
      klozetową. Po swoich obecnych występach Tusk nie ma u mnie żadnej szansy -
      nawet jako operator powierzhni płaskich. Już wcześniej widać było, że to bufon,
      ale okazuje się, że to wielki szkodnik, dlatego - jak we wstępie.
      • Gość: mdm Re: TUSK jak Rowan Atkinson? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 11:38
        Tak? Bo wygarnął prawdę!! a PO nie pozwoliło PiSowi wodzić sie za nos? Ci
        ludzie mają trochę honoru!! Bracia ksero zioną nienawiscią do wszystkiego co
        się porusza a nie jest im przychylne!!! Tak jest juz od szkoły podstawowej!!
        A pajace z Samoobrony i LPR ciągle kopani sa w d... i wnoski wyciągnijcie sami
        • Gość: Nie jestem autorem Re: TUSK jak Rowan Atkinson? IP: *.toya.net.pl 15.03.06, 11:44
          Tusk się wkurza bo PiS nie pozwolił PO wodzić się za nos? Ludzie PiS-u mają
          dużo honoru , a Tusk zionie nienawiścią do wszystkiego co nie jest Mu
          przychylne. I to od szkoły podstawowej. A nawet dwa pokolenia wcześniej.
          • Gość: Che, che, che. Re: TUSK jak Rowan Atkinson? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 00:33
            Racja. Ma to po dziadku. (Ups, pardon, sorry.)
    • Gość: Michał M. Re: TUSK jak Rowan Atkinson? IP: 83.14.197.* 15.03.06, 12:47
      Sądzimy. Ale uważamy, że Atkinson ma więcej talentu... pewnie kandydatem na
      prezia też byłby lepszym.
      • protz Re: TUSK jak Rowan Atkinson? 15.03.06, 13:10

No ale chyba Gosiewskiego, Dorna i Jarka nie pobije nikt w komizmie.
        • Gość: qmpel monaru Re: TUSK jak Rowan Atkinson? IP: *.toya.net.pl 15.03.06, 13:19
          protz napisała:

>
          > No ale chyba Gosiewskiego, Dorna i Jarka nie pobije nikt w komizmie.
          >

Jak to nie.
          a ROKITA?
          • protz Re: TUSK jak Rowan Atkinson? 16.03.06, 09:13
            wiesz co... a własciwie, nie chce mi sie.
        • Gość: Che, che, che. Re: TUSK jak Rowan Atkinson? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 00:34
          Nie doceniasz Niesioła.
        • Gość: Michał M. Re: TUSK jak Rowan Atkinson? IP: *.u.lodz.pl 16.03.06, 11:57
          To co robi Dorn to komizm? Ta współczesna sztuka... zupełnie jej nie rozumiem.
          Dawniej mówiło się na to "chamstwo" :-)
    • brite Re: TUSK jak Rowan Atkinson? 15.03.06, 13:04
      Rowan ma lepszą mimikę.
      • Gość: PWSFTviT Re: TUSK jak Jaś Fasola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 13:17
        Rowan tylko udaje, a Donaldowi oczy niedługo naprawdę wyskoczą ze złości
      • cassani Re: TUSK jak Rowan Atkinson? 15.03.06, 13:22
        Roman?
    • Gość: Taka jest prawda Re: TUSK jak Rowan Atkinson? IP: *.toya.net.pl 15.03.06, 14:37
      Tylko się obrażają.
      Nic PO konstruktywnego nie potrafi zrobić.
      • cassani jak to? 15.03.06, 16:21
        most zrobili!
        • Gość: Che, che, che. Re: jak to? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 00:36
          W dodatku pod Wisłą.
      • 0bywatel Re: TUSK jak Rowan Atkinson? 15.03.06, 16:22
        Gość portalu: Taka jest prawda napisał(a):

> Tylko się obrażają.
        > Nic PO konstruktywnego nie potrafi zrobić.

A ktoś w tym kraju potrafi?
        • Gość: tereza Re: TUSK jak Rowan Atkinson? IP: *.toya.net.pl 16.03.06, 16:45
          > - Jaka jest różnica między Jarosławem, a Lechem Kaczyńskimi?
          > - Jarosław jest jak zwykły banan. Lech, to Chiquita!
          • Gość: *WojteX^ Re: TUSK jak Rowan Atkinson? IP: 62.93.41.* 16.03.06, 17:07
            moim zdaniem Tusk (tak jak to któryś z polityków z jego strony nazwał obecny rząd)zachwouje się jak matołek... pozatym ja doszedłem dlaczego jedni uważają za lpeszego Tuska a inni Kaczyńskiego....moze to nie nowość dla nie których ale masa lludzi tego niewie....ja wiem i z tego skorzystam i powiem że Tusk rzeczywiście jest jak Jaś fasola...oboje to matołki :P
    • Gość: gosć Re: TUSK jak Rowan Atkinson? IP: *.pkobp.pl 16.03.06, 17:06
      Niestety..Jaś Fasola ma wiecej klasy od Tuska. Okazuje sie że Tuskowi brak
      klasy. To co pokazał w oststnim przemówieniu świadczy o tym, ze jeszcze teraz
      nie umie pogodzić sie z przegraną w wyborach. Żałuję, ze głosowałem na niego w
      1-szej turze. I nie żałuję, że nie głosowałem na niego w 2, mimo że Kaczyński
      nie był moim kandydatem..
      A ten teatr: spory PO i PiS niestety świadczą o słabosci prawicy..szkoda..
      Cugowski fajnie to skomentował w paru wypowiedziach w wywiadzie w Dużym
      Formacie.
    • pan.agrafek Re: TUSK jak Rowan Atkinson? 16.03.06, 17:09
      A ja uważam, że Tusk może jeszcze kiedyś zostać prezydentem...
      Miasta Sandomierz.
    • Gość: maciek_ Re: Kaczor jak Benny Hill IP: *.toya.net.pl 16.03.06, 18:33
      Roman jak Policjant z Allo Allo, Andrew jak Manuel z Fawlty Towers
    • Gość: na'pięty Re: TUSK jak Rowan Atkinson? IP: *.forweb.pl 16.03.06, 18:49
      tusk.org

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka