IP: 213.76.173.* / *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 12:56
Mam problem sercowy. Moja sytuacja wygląda tak: zakochałem się w dziewczynie,
która mieszka kilkaset kilometrów ode mnie. Znamy się raczej tylko z
widzenia. Ona czasem przyjeżdża tutaj na wakacje, czasami ja też tam do niej
jeżdżę, bo znam się z jej rodziną. Problem polega również na tym, że z tego
co wiem ona chyba ma chłopaka, a poza tym jest między nami spora różnica
wieku, gdyż ja mam 20 lat, a ona 15. Czy to ma sens? Czy może
powinienem o niej zapomnieć????
Obserwuj wątek
    • orientman Re: POMOCY! 24.03.06, 13:01
      daj sobie spokoj, chlopie..
      • Gość: 20latek Re: POMOCY! IP: 213.76.173.* / *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 13:03
        Może to rozwiń.
        • yavorius Re: POMOCY! 24.03.06, 13:08
          A co tu rozwijać?:)
          • orientman Re: POMOCY! 24.03.06, 13:10
            wlasnie :)
            • Gość: 20latek Re: POMOCY! IP: 213.76.173.* / *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 13:12
              Dobra, nie chcesz udzielać rady to nie... Bo takie 2 słowa to dla mnie żadna
              rada...
              • orientman Chlopie.. 24.03.06, 13:19
                ale jakiej rady ty chcesz..
                ma tam kolesia, tak? wiec ciebie kochac nie bedzie.
                ma 15 lat, tak? wiec prokurator jej w majtkach siedzi.
                mieszka kilkaset km od ciebie, tak? ma kolesia na miejscu i nie bedzie czekac, az ty laskawie wpadniesz
                dwa razy w miesiacu.
                w dodatku taki siksy, to sie zakochuja i odkochuja z prekoscia odrzutowca, wiec daj sobie spokoj..
                • Gość: 20latek Re: Chlopie.. IP: 213.76.173.* / *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 13:23
                  Dzięki za te rady, ale dlaczego tyle pogardy dla młodszej osoby w tym co
                  piszesz?? Bardzo mnie razi takie coś...
                  • orientman Re: Chlopie.. 24.03.06, 13:25
                    jakiej znowu pogardy?
                    • Gość: 20latek Re: Chlopie.. IP: 213.76.173.* / *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 13:26
                      Cytuję:
                      "takie siksy"
                      • yavorius Re: Chlopie.. 24.03.06, 13:27
                        Bo to jest siksa. Dziewczyny w tym wieku nie wiedzą, czego chcą :D
                        • orientman Re: Chlopie.. 24.03.06, 13:29
                          i potem im to zostaje ;)
                          • Gość: 20latek Re: Chlopie.. IP: 213.76.173.* / *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 13:31
                            Ludzie! Ale wy jej przecież nie znacie? Dlaczego obrażacie ją tylko z powodu
                            wieku? To jest chamskie.
                            • orientman Re: Chlopie.. 24.03.06, 13:34
                              hmm.. ty sie zachowujesz jakbys mial 15 lat, a nie 20. nigdy nie miales dziewczyny w liceum? nie miales
                              kolezanek w tym wieku? przypomnij sobie jak one sie zachowywaly, a potem sie zastanow nad tym, czy
                              chcesz sie wiazac z kims takim..
                              • Gość: 20latek Re: Chlopie.. IP: 213.76.173.* / *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 13:39
                                Miałem... I wyobraź sobie że mnie to nie przeszkadza... Mam znajomych w różnym
                                wieku i nikim nie gardzę tylko z tego powodu, że ma te kilka lat mniej.
                      • orientman LOL 24.03.06, 13:28
                        no co ja ci zrobie, ze tak naprawde jest?
                        mysla, ze jak im troszke cycki urosly i przestaja wygladac jak chlopcy, to zaraz sa kobietami, ba,
                        seksbombami w dodatku :)
                        • Gość: 20latek Re: LOL IP: 213.76.173.* / *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 13:30
                          No dobra, nie dogadamy się w tym temacie, bo strasznie uogólniasz.
                          • orientman Re: LOL 24.03.06, 13:33
                            no tak, twoja 15 jest nad wyraz dorosla i zachowuje sie jak 20, tak?
                            ochlon, napij sie zimnej wody i zastanow sie powaznie.
                            po tygodniu ci przejdzie i znajdziesz sobie jakas doswiadczona, najlepiej starsza od siebie, ktora ci wybije
                            nastolatki z glowy.
                            aha.. nastepny rzut na mozg bedziesz mial w okolicach 40 ;)
                            • Gość: 20latek Re: LOL IP: 213.76.173.* / *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 13:37
                              Po pierwsze masz chamsie podejście do osób młodszych od siebie (nienawidzę tego
                              bo spotykam się z tym często)
                              Po drugie masz beznadziejne podejście do miłości skoro myślisz, że można się
                              zakochać tylko w starszej od siebie dziewczynie

Zatem nie dogadamy się, bo twoje argumenty do mnie nie trafiają.
                              • orientman Re: LOL 24.03.06, 13:42
                                co innego przyjazn, a co innego milosc. to za duzo, zeby ryzykowac z, zakladam, niezbyt rozwinieta
                                emocjonalnie osoba, jaka, w wiekszosci przypadkow, jest taka 15.
                                szkoda twoich uczuc i nerwow na taki zwiazek.
                                • Gość: 20latek Re: LOL IP: 213.76.173.* / *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 13:43
                                  Nareszcie jakieś normalne argumenty. Dzięki.:)
                                  • orientman Re: LOL 24.03.06, 13:45
                                    no przeciez od samego poczatku mowilem, zebys dal sobie spokoj :)
                                    • Gość: 20latek Re: LOL IP: 213.76.173.* / *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 13:46
                                      Ale w nieco bardziej chamski sposób. Ale dobra skończmy tę dyskusję...
                                      • orientman Re: LOL 24.03.06, 13:47
                                        e tam chamski.. nazwijmy to dosadnymi slowami :)
                                        • Gość: 20latek Re: LOL IP: 213.76.173.* / *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 13:49
                                          Właśnie dotarło do mnie co o mnie myślisz, dzięki, cześć... Możesz na mnie
                                          donosić.
                • Gość: aga Re: Chlopie.. IP: *.toya.net.pl 27.03.06, 14:04
                  jak skończone 15 to juz nie siedzi ;))
                  • Gość: 20latek Re: Chlopie.. IP: 213.76.173.* / *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.06, 14:40
                    Właśnie!
    • histeryx po pierwsze... 24.03.06, 13:08
      ona nic nie wie, ze ja kochasz i zapewne uczucia twego nie odwzajemnia, po
      drugie ma chłopaka wiec pakujesz się w trójkąt, po trzecie mieszka bardzo
      daleko, więc i tak widywac jej często nie będziesz, po czwatre - to jeszcze
      dziecko sadząc po metryce...jak już sie angażujesz to sobie troszkę pomóż...
      bo na dziś to kiepski scenariusz sobie napisałes, ale cierpienie
      uszlachetnia... więc biegnij, forrest, biegnij
    • fauve Re: POMOCY! 24.03.06, 13:12
      Napisz do Kasi :)
      • Gość: 20latek Re: POMOCY! IP: 213.76.173.* / *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 13:13
        Do kogo???
    • diabla Re: POMOCY! 24.03.06, 13:17
      Powinieneś zapomnieć.
      Albo lepiej nie zapominaj.
      Albo lepiej nie, zapomnij.
      • Gość: 20latek Re: POMOCY! IP: 213.76.173.* / *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 13:23
        Nie ma to jak dobra rada...
    • big_news Daj sobie spokój! 24.03.06, 13:45
      Pomyśl: za 39 lat Ty będziesz rzutkim facetem w średnim wieku, a ona
      pomarszczoną 54-latką. Po co Ci takie próchno?
      • orientman Re: Daj sobie spokój! 24.03.06, 13:46
        e tam.. patrzac na jego sklonnosci, to za 39 lat bedzie sie rozbijal czerwonym kabrioletem w
        towarzystwie, co najmniej jednej, nastoletniej blondynki ;)
        • Gość: 20latek Re: Daj sobie spokój! IP: 213.76.173.* / *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 13:48
          Widzę, że znowu zaczynasz... Wiem, że jestem dla ciebie tylko śmierdzącym
          pedofilem, więc proszę donieś na mnie, poczujesz się lepiej.
          • orientman Re: Daj sobie spokój! 24.03.06, 13:53
            Ty masz gigantyczny problem. Problem braku poczucia humoru. Bez tego ciezko Ci bedzie utrzymac
            jakakolwiek kobiete przy sobie. No chyba, ze tak bez poczucia humoru..
            Zycze powodzenia w zyciu :)
            • Gość: 20latek Re: Daj sobie spokój! IP: 213.76.173.* / *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 13:54
              Mam poczucie humoru ale nie widzę powodu do wyśmiewania się z moich uczuć!
              • orientman Re: Daj sobie spokój! 24.03.06, 13:57
                tja.. brak poczucia humoru, brak dystansu do otaczajacej Cie rzeczywistosci i w dodatku nadmiar
                wrazliwosci na swoim punkcie.. ;)
                • Gość: 20latek Re: Daj sobie spokój! IP: 213.76.173.* / *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 14:00
                  Dobra zgadzam się z tobą. Zadowolony?
                  • orientman Re: Daj sobie spokój! 24.03.06, 14:01
                    ale jakos tak bez przekonania ;)
                    • Gość: 20latek Re: Daj sobie spokój! IP: 213.76.173.* / *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 14:01
                      Trudno...
      • Gość: 20latek Re: Daj sobie spokój! IP: 213.76.173.* / *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 13:47
        Całkiem śmieszny żart, ale nie o to mi tu chodzi...
        • big_news Re: Daj sobie spokój! 24.03.06, 13:57
          Jaki tam żart, to perspektywiczne myślenie;)
          A tak po prawdzie, to uważam, że założyłeś po prostu z lekka prowokujący wątek.
          Taki, który nie bardzo wciągnie dyskutantów. A może się mylę?
          • Gość: 20latek Re: Daj sobie spokój! IP: 213.76.173.* / *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 14:00
            Mylisz się i to bardzo.
            • big_news Re: Daj sobie spokój! 24.03.06, 14:03
              Wiesz co, już tu zauważono, że nie tryskasz nadmiarem poczucia humoru. Ja bym
              powiedział nawet, że jesteś ponurakiem. Jak na zakochanego, to zbyt czarno myślisz.
              • Gość: 20latek Re: Daj sobie spokój! IP: 213.76.173.* / *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 14:03
                Taki już niestety jestem
                • orientman Niczym Werter /no txt 24.03.06, 14:09

• big_news Re: Daj sobie spokój! 24.03.06, 14:18
                  Brachu! Kup w te pędy mandolinę albo inną bałałajkę. Spraw sobie dobre trapery.
                  Zaopatrz się w plecak i we wszystko co nieodzowne w trakcie długiej wędrówki.
                  Weź to wszystko i startuj do miejsca zamieszkania Twojej lubej. Koniecznie idź
                  tam na pieszo. A to po to, żebyś przyswoił sobię w stopniu dostatecznym
                  umiejętność gry na instrumencie. Potrzeba Ci będzie na to conajmniej roku czasu.
                  W sam raz tyle, żeby Twoja luba miała konieczne 16 lat (już Ty tam wiesz
                  dlaczego akurat tyle). Ruszaj więc w trasę, idź nie śpieszno, a jak już
                  dotrzesz na miejsce, to z właściwym wirtuozowi kunsztem wybrzdąkaj pod oknem
                  ukochanej jakiś tęskny romans. Ona wyjdzie na balkon, zamacha chusteczką...
                  dalej już wiadomo jak poleci. Szczęśliwej drogi. Już czas.
                  • Gość: 20latek Re: Daj sobie spokój! IP: 213.76.173.* / *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 16:50
                    :)
        • wij_drewniak Re: Daj sobie spokój! 24.03.06, 13:58
          Nie tylko żart jest śmieszny, ale cały wątek. :D
          • Gość: 20latek Re: Daj sobie spokój! IP: 213.76.173.* / *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 14:01
            Życzę zatem udanej zabawy i obyś nie był nigdy w podobnej sytuacji...
            • wij_drewniak Re: Daj sobie spokój! 24.03.06, 14:02
              Nigdy nie będę bo wolę troche starszych facetów niż dużo młodszych
              • Gość: 20latek Re: Daj sobie spokój! IP: 213.76.173.* / *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 14:03
                5 lat to tak strasznie dużo???????????????
                • wij_drewniak Re: Daj sobie spokój! 24.03.06, 14:03
                  Nie dużo jakbyś mial 25 a ona 20. Dużo, jeśli ona jest nieletnia!
                  • Gość: 20latek Re: Daj sobie spokój! IP: 213.76.173.* / *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 14:05
                    Przykro mi ale wolę dziewczyny trochę młodsze od siebie. To nie znaczy, że
                    jestem pedofilem, jak tu niektórzy sądzą.
                    • wij_drewniak Re: Daj sobie spokój! 24.03.06, 14:06
                      To oznacza, że jesteś człowiekiem niedojrzałym (skoro lubisz 15-stki) i potrzebujesz dziewczęcia równie niedojrzałego.
                      • Gość: 20latek Re: Daj sobie spokój! IP: 213.76.173.* / *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 16:51
                        No dobra, ale nie zamierzam się chlastać z tego powodu ani na siłę zakochiwać
                        się w kimś innym jak to mi niektórzy radzą...
    • brite Dobra rada: 24.03.06, 14:31
      Daruj sobie, idź na piwo z kolegami, rozejrzyj się wokoło, najdalej za dwa
      tygodnie będziesz się sam z siebie śmiał.
      • orientman Re: Dobra rada: 24.03.06, 14:32
        tak bez umartwiania sie?
        • brite Re: Dobra rada: 24.03.06, 14:41
          Umartwiać to on się będzie tak czy siak, bez mojej rady.
      • Gość: 20latek Re: Dobra rada: IP: 213.76.173.* / *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 16:51
        Oj, nie znasz sytuacji....
        • brite Re: Dobra rada: 24.03.06, 17:05
          > Oj, nie znasz sytuacji....

Zatem jakim prawem żądasz pomocy, skoro nie opisałeś sytuacji jak należy?

Ty z kolei nie słuchasz porad tych, co wiek 20 lat mają już dawno za sobą i
          wiedzą coś niecoś o różnych sytuacjach.

Wsiadaj na rower, bukiet tulipanów do bagażnika i zasuwaj. Może jeszcze o tobie
          nie zapomniała.
          • brite Re: Dobra rada: 24.03.06, 17:06
            Dżizas, wdałem się w sercowe porady, niech mnie ktoś w pecynę strzeli.
            • Gość: ona Re: Dobra rada: IP: *.retsat1.com.pl 24.03.06, 17:11
              moge ja ? ;).
              • brite Re: Dobra rada: 24.03.06, 17:17
                proszem upszemnie.
                • Gość: ona Re: Dobra rada: IP: *.retsat1.com.pl 24.03.06, 17:22
                  ok, nie martw sie, nie będzie mocno... :)
            • orientman <strzau> /nt 24.03.06, 17:15

• Gość: 20latek Re: <strzau> /nt IP: 213.76.173.* / *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 17:29
                Zboczyliście trochę z tematu.
                • Gość: ona Re: <strzau> /nt IP: *.retsat1.com.pl 24.03.06, 17:36
                  może dlatego,ze niektórym się on juz troche znudził. Zostało juz tu sporo
                  napisane wiec moze pora wyciągnąc wnioski?. Powodzenia i pozdrawiam.
                  • Gość: 20latek Re: <strzau> /nt IP: 213.76.173.* / *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 17:53
                    Dzięki.
                    Mnie ten "wątek" nie znudził się od ponad roku...
                    • Gość: ona Re: <strzau> /nt IP: *.retsat1.com.pl 24.03.06, 18:11
                      muszę Ci powiedzieć ,ze i tak było spore zainteresowanie Twoim tematem. Może to
                      lepiej, że takie rzeczy interesują nas bardziej niz np. to, co miał do
                      powiedzenia "tancerz". Jeszcze raz życze powodzenia i albo "wylecz" się z tej
                      miłości(bo bedziesz nieszczęśliwy czekając na nią w nieskończoność) albo naucz
                      się cierpliwości...Niestey prawdą jest to co juz moi poprzednicy napisali -
                      dziewczyny w tym wieku nie wiedzą jeszcze czego chcą, zmieniają facetów dosyć
                      często i zazwyczaj nie myslą o kimś na poważnie, dlatego zastanów się spokojnie
                      czy chcesz się w to angażować.
                      P.S. Czy ona w ogóle wie o Twoich uczuciach?
                      • Gość: 20latek Re: <strzau> /nt IP: 213.76.173.* / *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 19:11
                        oczywiście, że nic nie wie....
                        • Gość: ona Re: <strzau> /nt IP: *.retsat1.com.pl 24.03.06, 19:25
                          to moze warto by było przy najbliższej okazji dać jej do zrozumienia, ze jestes
                          nia zainteresowany. Myslę, że juz to powinno troche ruszyć sprawę z miejsca.
                          Zresztą, musisz być tez przygotowany na to ,ze ona w tym wieku będzie sie bała
                          zaangażować w związek ze starszym od siebie o 5 lat chłopakiem. I nie chodzi mi
                          tu o wiek , bo to akurat dla mnie nie ma takiego znaczenia , ale o podejście do
                          życia. Jesteście oboje na innych etapach swojego życia i wiele rzeczy może Was
                          przez to poróżnić.
                          • Gość: 20latek Re: <strzau> /nt IP: 213.76.173.* / *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 19:38
                            Dzięki, dałaś mi trochę do myślenia.
                            • Gość: ona Re: <strzau> /nt IP: *.retsat1.com.pl 24.03.06, 19:41
                              prosze, i polecam się na przyszłość :)
          • Gość: 20latek Re: Dobra rada: IP: 213.76.173.* / *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 18:05
            nic od nikogo nie żądam.
            • Gość: magda Re: Dobra rada: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 18:52
              Pewnie bede oryginalna, ale powiem, ze uogolnianie co do stopnia dojrzalosci
              nastolatek jest w tym miejscu bezpodstawne. Wszyscy skupili sie na tym, ze
              dziewczyna ma w glowie fioly zyciowe, a to jaka jest i czego Ty oczekujesz od
              zycia i od plci pieknej to wylacznie Twoja sprawa. Warto zastanowic sie nad
              informacjami, ktore podales. Mieszka daleko i bycmoze spotyka sie tam z kims.
              Moze warto byloby upewnic sie jakos (np. spytac kogos z jej znajomych lub
              rodziny) czy tp prawda czy tylko plotka. Nie zgodze sie z tym, ze jesli ktos
              mieszka w tym samym miescie, to latwiej go "upilnowac" - jesli zechce, i tak
              bedzie spotykac sie z inna osoba. Co do samej odleglosci, mialam kiedys
              chlopaka, ktory mieszkal 400 km ode mnie. Bylismy razem rok, ale dzis wiem, ze
              ten zwiazek po prostu nie mial racji bytu - zbyt rzadko sie spotyklismy, gdy
              mielismy jakis problem, dzielilismy sie nim z przyjciolmi, ktorzy byli na
              miejscu. A gdy sie wreszcie spotkalismy, trzeba bylo nadrobic okres niewidzenia
              sie, opowiedziec co sie dzialo i brakowalo w tym spontanicznosci. To nie bylo to
              - weekend nie zastapi Ci tego miesiaca czy dwoch rozlaki. Ale mimo, iz mialam
              wtedy 17 lat, nie uwazam bym byla niedojrzala siksa, ktora nie wie, czego chce
              od zycia. Wydaje mi sie tez, ze czlowiek przyciaga do siebie ludzi sobie
              podobnych - stad te wszystkie posty. Szkoda tylko, ze nikt nie odwrocil sytuacji
              - ja np. zawsze czulam sie dobrze w towarzystwie starszych chlopakow, poniewaz z
              takimi mialam o czym rozmawiac. Byc moze z Toba i Twoja dziewczyn jest podobnie,
              ale to wiesz tylko Ty. Na swoje pytania sam musisz sobie odpowiedziec - w koncu
              tylko Ty wiesz co jest dla Ciebie najlepsze.
              • Gość: 20latek Re: Dobra rada: IP: 213.76.173.* / *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 19:12
                bardzo dziękuję za tę miłą i wyczerpującą radę.
                co niektórzy powinni się od ciebie uczyć ...
              • orientman Re: Dobra rada: 24.03.06, 19:19
                zauwaz, ze to nie jest jego dziewczyna. ona nawet nie wie, ze koles sie w niej podkochuje.
                przyjezdza na wakacje i potem wraca do swojego faceta w innym miescie.
                dajesz im jakakolwiek szanse stworzenia zwiazku? bo ja to widze na max. 1%..
                • Gość: 20latek Re: Dobra rada: IP: 213.76.173.* / *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 19:22
                  Tu ci niestety przyznam rację. maximum 1%. Ale nie z powodu odległości, czy
                  nawet wieku i chłopaka...
                  • orientman Re: Dobra rada: 24.03.06, 19:34
                    jestes gejem? ;)
                    • Gość: 20latek Re: Dobra rada: IP: 213.76.173.* / *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 19:39
                      Teraz to już człowieku przegiąłeś....
                      Nie, chodzi mi o to, że jestem nieśmiały...
                      • orientman Re: Dobra rada: 24.03.06, 19:41
                        no to ja przesuwam przecinek..
                        0,01%
                        • Gość: 20latek Re: Dobra rada: IP: 213.76.173.* / *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.06, 00:16
                          Przesuń jeszcze raz ten przecinek...
                • Gość: magda Re: Dobra rada: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 19:27
                  Drogi orientmanie bez baterii do padajacego pilota. :)
                  Nie jestem wrozka i nie moge przewidziec jaki bedzie rozwoj sytuacji. Nie sadze
                  rowniez, by akurat moje argumenty przewazyly szale. Napisalam zreszta, ze sama
                  mam za soba doswiadczenie ze zwiazkiem na odleglosc i ze ten zwiazek nie
                  sprawdzil sie. U kazdego moze byc jednak inaczej - zalezy czego chlopak oczekuje
                  od znajomosci, ktora moglby zawrzec. Dobrze byloby, gdyby zrobil maly wywiad w
                  srodowisku dziewczyny i przede wszystkim powiedzial jej co czuje. Dalej wszystko
                  potoczy sie samo. A czy znajomosc przetrwa czy nie... Coz, nie sa jeszcze w
                  wieku do zamazpojscia czy ozenku - niech korzystaja z zycia i ucza sie go. :)
                  • orientman Re: Dobra rada: 24.03.06, 19:38
                    Droga magdo z bateriami :)
                    Zauwaz, ze facet sam pisze jakby w to nie wierzyl, a po drugie ma nastroj tak grobowy, ze szkoda gadac
                    :(
                    • Gość: 20latek Re: Dobra rada: IP: 213.76.173.* / *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 19:41
                      Nie powiem, że w to nie wierze...
                    • Gość: d: Re: Dobra rada: IP: *.toya.net.pl 25.03.06, 12:45
                      jak masz 15 lat to ci już prokurator w majtkach nie siedzi!
                      • orientman Re: Dobra rada: 25.03.06, 14:01
                        ciekawe.. kiedy zmienili? od afery 'slowikow'?
                        • Gość: 20latek Re: Dobra rada: IP: 213.76.173.* / *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.06, 14:40
                          Czy zaraz zaczniesz mnie porównywać z tym "słynnym" dyrygentem, albo z
                          psychologiem Andrzejem S.?
                          • orientman Re: Dobra rada: 25.03.06, 14:58
                            Chlopie, Ty masz jakis problem widze. I on siedzie w Twojej glowie, I guess.
                            Ty sam zaczales o pedofilii pisac. Nikt z nas. Wiec moze tutaj jest cos, z czym sobie nie mozesz poradzic?
                            Ja juz powiedzialem co mysle o mozliwosciach, nawet nie przezycia, ale stworzenie czegos na ksztalt
                            zwiazku i nie mam zamiaru sie powtarzac.
                            A jesli Ty sie boisz zarzutow o pedofilie, to juz nie moja sprawa..
                            • Gość: 20latek Re: Dobra rada: IP: 213.76.173.* / *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.06, 15:43
                              A ty byś się nie bał jakby na każdym kroku na forum ktoś cię tak wyzywał...
                              • orientman Re: Dobra rada: 25.03.06, 19:12
                                Tobie sie chyba fora pomylily..
                                • Gość: 20latek Re: Dobra rada: IP: 213.76.173.* / *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.06, 19:41
                                  Mówiłem o innych forach...
                                • Gość: ona Re: Dobra rada: IP: *.retsat1.com.pl 25.03.06, 19:59
                                  wiesz co, tak długo jak bedziesz mu odpisywał na posty tak długo podejrzewam on
                                  bedzie to ciagnął , wiec dla Twojego spokoju (skoro z moich rad ponoc wyciągnął
                                  juz wnioski ale z tego co widze - to średnio)po prostu mu nie odpisuj a moze mu
                                  sie znudzi :)
                                  Pozdrawiam
                                  • Gość: 20latek Re: Dobra rada: IP: 213.76.173.* / *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.06, 20:49
                                    Skoro podobają mu się kłótnie to ja chętnie służę.:)
                                  • orientman Re: Dobra rada: 26.03.06, 13:49
                                    ze zacytuje: "madra wypowiedz" ;)
                                    • Gość: 20latek Re: Dobra rada: IP: 213.76.173.* / *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.06, 14:38
                                      hehehe
                      • Gość: 20latek Re: Dobra rada: IP: 213.76.173.* / *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.06, 14:39
                        Racja, ale orientmanowi nie przetłumaczysz. To strasznie ciężki przypadek.
                        Koleś myśli, że wszystko wie najlepiej.
                  • Gość: 20latek Re: Dobra rada: IP: 213.76.173.* / *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 19:40
                    Bardzo mądra wypowiedź.
    • Gość: :) Re: POMOCY! IP: 213.76.173.* / *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.06, 17:56
      :)
    • Gość: 20latek Re: POMOCY! IP: 213.76.173.* / *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.06, 10:50
      Już nic nie piszecie?
    • Gość: 20latek Re: POMOCY! IP: 213.76.173.* / *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.06, 16:14
      Minęło już 100 wpisów.:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka