markiza_de_kotlet_mielony 14.12.02, 11:06 Jak mi się jakiś przypomni:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adamco Re: POWIEM WAM KAWAŁ... 14.12.02, 11:16 Ty chyba masz jakis problem.... Ehhh ta "nowa jakosc" :-( Odpowiedz Link Zgłoś
markiza_de_kotlet_mielony Re: POWIEM WAM KAWAŁ... 14.12.02, 19:24 Nic mi się na razie nie przypomniało:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: POWIEM WAM KAWAŁ... 15.12.02, 16:27 markiza_de_kotlet_mielony napisała: > Nic mi się na razie nie przypomniało:)) Ciagle czekam ;-))) lav Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: de Kotlet mielony Re: POWIEM WAM KAWAŁ... IP: *.fenix.osiedle.pl 16.12.02, 15:40 Może ten... Idzie sobie ślepy i leci ptaszek...i myśli sobie "a nasram(nie da się użyć innego wyrazu, albo da, ale to bedzie sztucznie brzmiało)na niego", Ale ślepy jakoś tak akurat skręcił i ptaszek w niego nie trafił... Teraz leci cała chmara ptaszków i też sobie myślą "A nasramy na niego.." Ale znowu slepy jakoś tak szedł ,że żaden nie trafił... I jaki z tego wniosek? Ślepy g... widzi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mateo31 Re: POWIEM WAM KAWAŁ... 16.12.02, 15:43 Ja wiem Ja wiem Morał jest taki że ślepy gówno widzi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: de Kotlet mielony jEszcze taki... IP: *.fenix.osiedle.pl 16.12.02, 15:58 Leci Amerykanin samolotem rosyjskich linii lotniczych. Podchodzi do niego stewardesa i pyta: - Życzy pan sobie obiad? - A jaki jest wybór? - Tak lub nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: de Kotlet Ja to znałam wcześniej...moze Wy nie ?! IP: 217.98.105.* 17.12.02, 19:26 Rozmawia dwóch mnichów, młody ze starszym: - Mistrzu, wybacz, że pytam, ale co by się stało, gdyby mnich przepisujący księgi się pomylił i jakieś zdanie przepisał błędnie? - Nie, to niemożliwe, nikt się nie myli. - No, ale jakby się ktoś pomylił, to co by się stało? - Mówię ci, że nikt się nie myli. Znasz tekst Biblii na pamięć. Przyniosę ci jedną z pierwszych kopii i zobaczysz, że nic a nic nie odbiega od tej, z której i ty się uczyłeś... Stary mnich poszedł po ów tekst i nie ma go godzinę, dwie, trzy... W końcu młody mnich poszedł szukać mistrza. Znalazł go w bibliotece, płaczącego nad dwoma tekstami Biblii - nowszym i starszym, najbliższym oryginałowi - Mistrzu, co się stało!? - W pierwszym tekście jest napisane: będziesz żył w celi, bracie; a w kolejnych kopiach: będziesz żył w celibacie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: de Kotlet mielony TEN JEST DOBRY :))) IP: 217.98.105.* 17.12.02, 21:50 Blondynka modli sie do Pana Boga : Pania Boze spraw abym byla jeszcze wieksza idiotka niz jestem ! Na to Pan Bóg : Niestety kochana , mezczyzny to ja z Ciebie nie zrobię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: de Kotlet mielony Re: TEN JEST DOBRY :))) IP: 217.98.105.* 18.12.02, 17:22 Siedzi w knajpie dwóch pijaków: - Widzisz tę dziewczynę, tam w kącie? - Niezła sztuka! - Nie, tamta z lewej z papierosem w ustach. - Oj, widzę. Ta jest wyjątkowo szpetna. - Jak ci powiem, że mi się bardzo podoba, to mi już więcej nie lej!!! Odpowiedz Link Zgłoś