Gość: joozeef IP: *.toya.net.pl 08.04.06, 01:03 Ludziom to już palma bije Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maria Re: Palmy sięgną nieba IP: *.wa.bigpond.net.au 08.04.06, 05:07 A mnie sie zdaje, ze to doskonaly konkurs. Mlodziez sie bawi i spedza dobrze czas. Co w tym zlego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Palmy sięgną nieba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 01:21 to w tym złego że to coś na styl kolejnego bożego narodzenia cocacoli ludzie głupieją i liczy się tylko to kto zrobi najwieksze wyda najwiecej kupi najlepsze ludzie masowo beczą po papieżu a czy ktoś jest w stanie podać przykład tego o czym mówił??! i najważniejsze teraz jest by sprzedać jaknajwiecej psełdo pamiątek bo jest na to koniunktóra takie polskie chrześcijaństwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joozeef Re: Palmy sięgną nieba IP: *.toya.net.pl 09.04.06, 01:42 Zgadzam się. A czy zauważyliście co się działo w rocznicę śmierci papieża przed katedrą? Myślałem, że jestem na odpuście. Chorągiewki z herbem Polski (?), obwarzanki, brakowało waty cukrowej i piszczałek. Ja rozumię, że trzeba zarobić, no ale są jakieś granice. Komu zależało, to znicz wcześniej kupił, a nie "przy okazji, od niechcenia". Powinni jeszcze sprzedawać różne gadżety z wizerunkiem Papieża, zrobić z niego markę produktów. Ot, moherowy katolicyzm według Rydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: Palmy sięgną nieba 09.04.06, 01:42 na rondzie w Wawie już sięgnęła :] a swoją drogą gruntową nie rondem: niebo to zdaje się zaczyna się na wysokości 0+x m nad poziomem gruntu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Palmy sięgną nieba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 12:42 Bojski to ja!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś