adamw 10.04.06, 11:40 Ech, lista bankomatow tutaj np. : www.mbank.com.pl/oferta/karty/bankomaty/ mnóstwo "pipidówek" a dla Sieradzan najbliższy w Kaliszu bądź Pabianicach. Czyli przyjemnosc skorzystania z bankomatu... 4-6 zł:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
farbenheit Re: Bankomaty sieci euronet:( 10.04.06, 11:56 Pewnie masz mbank...no to wspolczuje :) Ja tez mialem mbank ale przeszedlem do Inteligo poniewaz u nich wyplaty z bankomatow PKO SA sa za free - a w Sieradzu są trzy :) Ale mam dobra wiadomosc - powstanie na pawilonie Bartek bankomat Lukas Banku - a on bedzie nalezal do euronetu, ale niestety nie odpowiem Ci kiedy dokladnie. Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 Re: Bankomaty Pekao SA 10.04.06, 12:04 w Sieradzu są cztery: -w budynku TP SA przy zielonym ryneczku -w wejsciu do Banku w titanicu -na Bohaterow Wrzesnia przy poczcie -na DH Warta od strony Kosciuszki Odpowiedz Link Zgłoś
esie Re: Bankomaty sieci euronet:( 10.04.06, 12:15 Inteligo to PKO BP SA. Natomiast to co zodiak napisał to Pekao SA. Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 Re: Bankomaty sieci euronet:( 10.04.06, 12:19 Faktycznie - zle odczytalem nazwę banku PKO (BP) SA / Pekao SA Odpowiedz Link Zgłoś
adamw Re: Bankomaty sieci euronet:( 12.04.06, 13:38 o dobrze sie sklada, mam takze konto w Lukasie:) Inna rzecz ze mały mailbombing nie byłby od rzeczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Bankomaty sieci euronet:( 10.04.06, 13:23 Tak to jest, ja mam obudwa konta i w Mbanku i w Inteligo. Inteligo dlatego z e mam konto studenckie wlasnie tam, moje iperwsze pierwsze konto. A Mbank bo jest wygodny i byl zanim pojawilo sie inteligo, a przydaje sie do transakcji w internecie. Mbank jest dobry albo dla tych ktorzy korzystaja ze sklepow internetowych (chociaz ten argument juz wlasciwie przestaje funkcjonowac od kiedy pozostale banki stworzyly inetrnetowe rachunki) no i dla ludzi wlasnie z wiekszych miast, ktorzy maja dostep do bankomatow euronetu. A tak swoja droga to Mbank chyba jest tez tanszy w eksploatacji bo za prowadzenie rachunku nic sie nie placi a za np PKO inteligo chyba placi? tzn ja place 2,5 grrrrr te podwyzki ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: Bankomaty sieci euronet:( 10.04.06, 14:00 Inteligo jest platne w momencie gdy saldo na koncie jest mniejsze niz 100 zl :) Ale podoba mi sie duuuzo lepsza obsluga Inteligo ( subiektywne zdanie ) oraz kilka praktycznych rzeczy jak potwierdzenie wplyniecia kasy SMSem, sterowanie kontem przez telefon itp :) Ale mBank tez mam - sluzy mi tylko i wylacznie do przelewow. Wada mBanku są oplaty za karte no i mala liczba bankomatow :/ Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Bankomaty sieci euronet:( 10.04.06, 21:36 kiedys napisalam - zgodnie z ich prosba o propozycje - maila z propozycja otwarcia bankomatu w Sieradzu sieci euronet. i nawet nie odpisali "pocaluj nas ebusia w dupe" Odpowiedz Link Zgłoś
esie Re: Bankomaty sieci euronet:( 10.04.06, 21:54 ebusia daj namiary to może zorganizujemy jakiś mail-bombing z sugestią lokalizacji bankomatu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Bankomaty sieci euronet:( 10.04.06, 22:02 poczekaj :) w necie znalexc nie moge, moze na poczcie bede miala archiwalne maile jeszcze bo to troche dawno bylo :) Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: Bankomaty sieci euronet:( 10.04.06, 22:05 Tez cos kiedys wysylalem o ten bankomat ale to dawno bylo to raz a dwa ze ja chyba normalny list wyslalem...Ale pamiec juz mnie zawodzi :/ Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Bankomaty sieci euronet:( 10.04.06, 22:16 ok, znalazlamna stronie: www.mbank.com.pl/przewodnik/pytania/faq.html?5,1#84 na samym dole jest link, ktory nie dziala:D a kiedys dzialal firma krzak :> Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Bankomaty sieci euronet:( 11.04.06, 09:53 a mi sie bardziej podoba serwis mbanku, jest latwiejszy i wiecej mozna zrobic przez internet a za karte nie placi sie, przynajmniej ja nie placilam,jedna polamalam i nie placilam za duplikat. No i w mbanku tez mozna sterowac kontem przez telefon tylko wtedy juz sie placi. Odpowiedz Link Zgłoś
arturs87 Re: a? 12.04.06, 17:31 No właśnie wcześniej był tam bankomat kredyt banku a dzisiaj wywiercili dziure i zakladali nowy. Jaki? Odpowiedz Link Zgłoś
arturs87 Re: a? 12.04.06, 17:38 Już mam - Cash4U. Ta sama sieć jest też w szpitalu Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: Bankomaty sieci euronet:( 10.04.06, 13:58 adamw napisał: > Ech, lista bankomatow tutaj np. : > www.mbank.com.pl/oferta/karty/bankomaty/ > mnóstwo "pipidówek" a dla Sieradzan najbliższy w Kaliszu bądź Pabianicach. > Czyli przyjemnosc skorzystania z bankomatu... 4-6 zł:( No to powiem tak ;) Nie jest tak źle ;) Kiedyś bankomat był z Zduńskiej .... ale zlikwidowali, a by ktoś pomyślał, że w takiej metropolii jest to niemożliwe ? A jednak - jak widac w Zd-Woli nie jest tak wspaniale i rózowo, jak niektórzy sądzą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maddox84 Re: Bankomaty sieci euronet:( 10.04.06, 22:09 Zapraszamy do Piotrkowa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: Bankomaty sieci euronet:( 10.04.06, 22:56 maddox84 napisał: > Zapraszamy do Piotrkowa ;) No tak maddox ;) wyszło na Twoje ;) Ciut daleko do wielkomiejskiego Piotrkowa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maddox84 Re: Bankomaty sieci euronet:( 10.04.06, 23:09 Dobra skonczmy juz to przekomarzanie.. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
piogro76 Re: Bankomaty sieci euronet:( 05.06.06, 11:12 2 bankomaty Mbanku w Sieradzu!!!! Nareszcie 1. Szpital Armii Krajowej7 2 Kaufland POW www.mbank.com.pl/oferta/karty/bankomaty/lista.html? wyplata=tak&wplata=tak&city=315&dalej.x=65&dalej.y=15 Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Bankomaty sieci euronet:( 05.06.06, 11:15 Ekstra! Nareszcie. DO tej pory srodki mialam zablokowane w mbanku jak bylam w sdz bo nie bylo gdzie wyplacic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Bankomaty sieci euronet:( 05.06.06, 16:09 piogro76 napisał: > 2 bankomaty Mbanku w Sieradzu!!!! Nareszcie > 1. Szpital Armii Krajowej7 > 2 Kaufland POW > www.mbank.com.pl/oferta/karty/bankomaty/lista.html? > wyplata=tak&wplata=tak&city=315&dalej.x=65&dalej.y=15 super ekstra bombastycznie!! ide do tego zrypanego pko wypowiedziec umowe, a co :D Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Bankomaty sieci euronet:( 05.06.06, 16:11 ej a czy to cashforyou to nei dziala tak, ze moge podczas zakupow wyjac kase? ze to nie taki tradycyjny bankomat?? tak mi sie cos kojarzy.. tylko jakby to w szpitalu dzialalo.... hmmmm ide poszperac w googlach :) Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Bankomaty sieci euronet:))) 05.06.06, 16:12 ok, to jednak tradycyjny bankomat :D sorry za zamieszanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Bedzie trzeci :) 05.06.06, 17:20 Bankomat Lukas Banku pojawi sie na DH Bartek jeszcze w wakacje i bedzie on nalezal ( tak jak wiekszosc bankomatow tego banku ) do sieci Euronet :) Odpowiedz Link Zgłoś
piogro76 Re: Bedzie trzeci :) 05.06.06, 19:48 Jak nie było to nie było a teraz jaki wysyp! Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Bedzie trzeci :) 07.08.06, 18:43 farbenheit napisał: > Bankomat Lukas Banku pojawi sie na DH Bartek jeszcze w wakacje i bedzie on > nalezal ( tak jak wiekszosc bankomatow tego banku ) do sieci Euronet :) i co z tym bankomatem? :) bo kasa is need, a nie chce sie ebusi zapitalac do szpitala czy kauflandu :D Odpowiedz Link Zgłoś
garrett76 Re: Bedzie trzeci :) 20.09.06, 09:29 DH BArtek...ciekawe w którym miejscu- ostatnio z pewną nadzieją okrążyłem kilka razy ów DH niestety, jakoś bankomat umknąl uwadze mej....Chyba, że jest stosownia zamaskowany wewnątrz. Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Bankomaty sieci euronet:( 09.06.06, 20:04 a te bankomaty juz dzialaja? bo ja mam potrzebe many, a tylko na tym koncie mi forsunia zostala :D Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Bankomaty sieci euronet:( 09.06.06, 20:06 hmmm w kauflandzie nie zauwazylam napisu mbank ani euronet:/ Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Bankomaty sieci euronet:( 09.06.06, 20:07 bo te bankomaty (w poznaniu widzialam:) ) to one sie nazywaja po swojemu, a na ich stronie i str mbanku widnieje jak byk/wół ze ni wspolpracuja :) a skoro widzialas bankomat, znaczy ze jest i najprawdopodobniej dziala:D Odpowiedz Link Zgłoś
garrett76 Re: Bankomaty euronet:( + sumy które wypłacają 21.06.06, 14:38 ostatnio sporo szumu wokół kosztów prowadzenia rachunków, kosztów przelewów etc. Ale dośc istotnym wydaje mi się jeszcze jeden problem- otóz wspomniane bankomaty Euronetu najdrobniejszy nominał jaki wypłacają to...50 zł. Bez komentarza:/ Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Bankomaty euronet:( + sumy które wypłacają 21.06.06, 15:16 a to w sumie tez racja;/ Mnie dobija jeszcze w PKO BP ze niemozna wyplacic 30 zl ani 10 zl. jedynie 20, 40 i potem to juz co dziesiec. Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: Bankomaty euronet:( + sumy które wypłacają 21.06.06, 15:45 Nooo...to jest ta lipa, ze nie mozna ale to chyba dlatego, ze tam nie ma banknotow 10 zl tylko 20, 50 i 100 zl. A co do Euronetu to tez sie o tym przekonalem na dworcu PKP w Krakowie :/ Bo oczywiscie w kasie nie mozna bylo kartą za bilet zaplacic bo terminal byl ''uszkodzony''. A ja jestem swiecie przekonany, ze ''uszkodzona'' byla kasjerka, ktora poprostu nie potrafila tego wymyslu technologicznego obslugiwac :/ I bylem zmuszony korzystac z Euronetu, potzebne mi bylo 20 zl a tu bum - minimum 50 :/ Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Bankomaty euronet:( + sumy które wypłacają 06.09.06, 19:48 garrett76 napisał: > ostatnio sporo szumu wokół kosztów prowadzenia rachunków, kosztów przelewów etc > . > Ale dośc istotnym wydaje mi się jeszcze jeden problem- otóz wspomniane > bankomaty Euronetu najdrobniejszy nominał jaki wypłacają to...50 zł. > Bez komentarza:/ najdrobniejszy to nie, dzisiaj pojawilo mi sie na ekranie 20 pln, 40 pln, 60pln.. itd a potrzebowalam 50pln i mi nie dalo :)) bo to nie wielokrotnosc 20 lol co? :D ale nie przyszlo mi do glowy, aby sprawdzic, czy 20 by wyplacilo. a nawet jakby mi przyszlo, to co z tego, jak mi 50 bylo potrzebne? a im wiecej bym wyjela, tym wiecej "przetracila" :D Odpowiedz Link Zgłoś