Dodaj do ulubionych

Śmierć za lusterko....

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 23:25
ctrl+c z pl.samochody:

Wlasnie jechalismy z ziomkiem 98 na widzew gdy mijalismy statoil wyjezdzal
tylem TIR ktory zawadzil o lusterko autobusu i je urwal. Kierowca wpadl w
panike i zaczal go gonic swoim starym autobusem nie zwazajac na przystanki i
wyciskajac z niego wszystko. Dojechalismy do ronda inwalidow i trzeba bylo
sie zatrzymac za rondem kierowca 98 zagrodzil droge tirowi po czym wysiadl.
Zaczeli na siebie flugac po czym kierowca TIRa zaczal ruszac, kierowca
autobusu probujac go zatrzymac stanal przed tirem probujac mu zatarasowac
droge, a TEN JAK BY NIGDY NIC POJECHAL SOBIE DO PRZODU RUSZAJAC PO WOLI
MIAZDZAC KIEROWCE 98. Fuck mozg wylecial wszystkie flaki to bylo okropne...
Ludzka glupota nie zna granic do tej pory mi nie dobrze.. :(
Do teraz jest tam pelno policji i pogotowia nie zycze nikomu czegos takiego
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Śmierć za lusterko.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 23:33
      Ty mówisz powaznie??taka sytułaca miała miejsce?wierzyc mi sie w to nie chce.ja
      mieszkam tuz przy radzie inwalidów
    • aaagata30 Re: Śmierć za lusterko.... 11.04.06, 23:36
      to kurcze emocje, łoł, tez mi niedobrze, a ja myślałam,że mam problemy
    • Gość: o kureweczka Re: Śmierć za lusterko.... IP: *.retsat1.com.pl 11.04.06, 23:55
      wiadomosci.wp.pl/kat,1342,wid,8264937,wiadomosc.html
      • Gość: anem_wdz Re: Śmierć za lusterko.... IP: *.lnet.pl 12.04.06, 00:27
        właśnie tamtędy przechodziłem.. nieciekawy widok, karawan dopiero zabierał tego
        kierowce. Wielka plama krwii na ulicy.. strasznie to wyglądało. co gorsze zginął
        za głupie lusterko :(
    • huann Re: Śmierć za lusterko.... 12.04.06, 00:37
      ja dziś przypadkiem utrąciłem lusterko panom policjantom z radiowozu, ale tak,
      że ani się nie potłukło, ani nie odpadło - tylko wygięło maksymalnie z głośnym
      trzaskiem.
      panowie mnie spisali i pojechali.
      jak myślicie, co może mi grozić?
      • Gość: Antykrasnal Re: Śmierć za lusterko.... IP: *.toya.net.pl 12.04.06, 09:38
        Zależy czym utrąciłeś.
        Jeśli młotkiem - możesz mieć kłopoty.
        Jeśli głową - możesz mieć poważniejsze kłopoty.
        • huann Re: Śmierć za lusterko.... 12.04.06, 23:11
          a pojazdem napędzanym mięśniami?
          • barracuda7110 Re: Śmierć za lusterko.... 13.04.06, 20:53
            Lektyką?
            • huann Re: Śmierć za lusterko.... 13.04.06, 22:05
              rydwanem :>
    • hubar Re: Śmierć za lusterko.... 12.04.06, 01:51
      Widziałem... :-(
      www.radiolodz.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=3122&Itemid=1
    • Gość: maks Natura sama wymierzyła karę za głupotę IP: *.retsat1.com.pl 12.04.06, 06:10
      Co to w ogóle jest, że ten bałwan ruszył w pościg autobuse z pasażerami!!!???
      To się dopiero w głowie nie powinno mieścić! Kogo w tym MPK zatrudniają?

Zginął człowiek - przykre, ale z własnej głupoty i na własne życzenie poniekąd.

Jet tu jeszcze jeden aspekt - zapewne gonił za tamtym, żeby samemu nie płacić za
      lusterko, ale na miłość Boską, ile jesteśmy w stanie zapłacić za swoje zdrowie
      (o zdrowiu pasażerów i ew. inych ofiar pędzącego autobusu nie myślał zapewne)?
      • krzyskup Re: Natura sama wymierzyła karę za głupotę 12.04.06, 07:18
        wiem o tej sprawie tyle, co inni, ale tez wydaje mi się, że chodzilo o
        niepokrywanie kosztu lusterka. tylko wydaje mi sie, ze bedac w ogromnych
        klopotach finansowych wiekszosc ludzi walczylaby nawet o tych
        kilkanascie/-dziesiat zlotych. wim, ze nie warto, ale jednak w pewnych
        sytuacjach nie mysli sie o wlasnym bezpieczenstwie.

pzdr,
        krzyskup
        • pawel-strzalka Re: Natura sama wymierzyła karę za głupotę 12.04.06, 07:43
          Kilkanaście złotych za lusterko... A jaka byłaby kara dla kierowcy, gdyby nie
          zginął, za zasuwanie nie swoim autobusem, z pasazerami, omijając przystanki?
          • krzyskup Re: Natura sama wymierzyła karę za głupotę 12.04.06, 09:29
            widzisz, sa sytuacje, w ktorych nawet kilkanascie (a moim zdaniem takie
            lusterko to juz kilkadziesiat) zlotych stanowi powazny problem. A i tak nikt z
            nas nie wie, jak to bylo anprawde i dlaczego kierowca na ten poscig sie
            zdecydowal.

pzdr,
            krzyskup
            • cassani Re: Natura sama wymierzyła karę za głupotę 12.04.06, 10:55
              krzyskup napisał:

> widzisz, sa sytuacje, w ktorych nawet kilkanascie (a moim zdaniem takie
              > lusterko to juz kilkadziesiat) zlotych stanowi powazny problem. A i tak nikt
              z
              > nas nie wie, jak to bylo anprawde i dlaczego kierowca na ten poscig sie
              > zdecydowal.

Myślę że to prosty zbieg okoliczności i ludzkiej głupoty i nieustępliwości. Po
              prostu gość dostał ku..cy ze odpuści tego lusterka, co zresztą większości się
              zdarza, niestety trafił na drugiego równie rozechwianego emcjonalnie w tym
              momencie i tragedia. A w innych okolicznosciach mogliby sie rozejśc po prostu.
        • Gość: bosman Re: Natura sama wymierzyła karę za głupotę IP: *.intersoft.pl 12.04.06, 08:24
          To, ze on nie myslal o wlasnym bezpieczenstwie to najmniejsze piwo, ale ze nie
          myslal o bezpieczenstwie pasazerow! Za to (gdyby zyl) nalezaloby mu sie
          dyscyplinarne zwolnienie z pracy. Jak mozna autobusem z pasazerami organizowac
          poscig po ulicach miasta?! Morderca oczywiscie jest kierowca TIRa ale kierowca
          autobusu zginal przez wlasna pazernosc na kase.
      • yavorius Re: Natura sama wymierzyła karę za głupotę 12.04.06, 08:30
        Gość portalu: maks napisał(a):
        > Zginął człowiek - przykre, ale z własnej głupoty i na własne życzenie
        > poniekąd.

Niestety, to prawda ;(
        • Gość: Malwa Re: Natura sama wymierzyła karę za głupotę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 16:11
          Ja tego faceta rozumiem.Za to lusterko kazali by mu najprawdopodobniej placić z
          własnej kieszeni.Może poprostu nie miał pieniędzy,wkurzył się a w nerwach
          człowiek robii rózne głupie i nielogiczne rzeczy.Pamiętam jak kiedyś pewien
          mięśniak wyrwał mi torebkę z ręki zaczełam odruchowo pościg w jego kierunku do
          dziś nierozumiem co chciałam tym osiągnąć facet prawie dwa metry wzrostu wagowo
          dwa razy taki jak ja.To sa poprostu emocje czasami trudno je opanować.Uważam ze
          to wina kierowcy tira powinien się zatrzymać i wyjaśnić sprawe do końca.
          • Gość: rotfl Re: Natura sama wymierzyła karę za głupotę IP: *.retsat1.com.pl 12.04.06, 18:46
            Tak tak, ty pobiegłaś, ale nei brałaś odpowiedzialności za innych ludzi. Ten
            dureń z mpk naraził na zdrowie tych, których przewoził (a o tym, ze rajd takim
            autbosuem mógł byś niebezpieczny także i dla innych uczestników ruchu nikomu
            inteligentnemu chyba nie trzeba przypominać)
            • Gość: MAlwa Re: Natura sama wymierzyła karę za głupotę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 18:49
              Ani raidu ani trupa by nie było gdyby kierowca tiru zachowal się
              odpowiedzialnie(zatrzymał się i wyjaśnił sytułacje)
    • Gość: szu Re: Śmierć za lusterko.... IP: *.escore / *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.06, 07:53
      Widziałem to usterko ono nie było na 100% urwane, mogł autobusowi ten tir jedynie przekrecic to lusterko ale nie popsuć napewno.
    • Gość: ps Re: Śmierć za lusterko.... IP: *.escore / *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.06, 07:59
      Nie wiem czy kazdy z was wie jak wyglada stanowisko kierujacego tirem z srodka, to jest jak na 1wszym pietrze, jak stanal mu przed maska to mozna nie zauwazyc.
      • Gość: Pan Tofelek Re: Śmierć za lusterko.... IP: *.toya.net.pl 12.04.06, 09:41
        Gość portalu: ps napisał(a):

>jak stanal mu przed maska to mozna nie zauwazyc

No tak, jeśli mu stanął przed maską to jest wytłumaczenie , że nie mógł się
        pohamować.
        • Gość: szu Re: Śmierć za lusterko.... IP: *.escore / *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.06, 10:31
          no stanął mu centralnie przed maską! nie metr nie dwa metry ale przed maska centralnie sie rzucil na maske z boku wiec kierowca tira nie mial szans go zauwazyc.
    • cassani z początku myślałem że ktoś pisze 12.04.06, 10:08
      na Salvadora. a to jednak prawda i się wydarzyło. o fuck!
      • Gość: beholder Re: z początku myślałem że ktoś pisze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 11:13
        Warto zapytac jakie konsekwencje grozily kierowcy ze strony MPK za powrot do
        zajezdni uszkodzonym autobusem.
        • yavorius no jakie? 12.04.06, 11:20
          Narażenie na niebezpieczeństwo pasażerów i śmierć pod kołami TIR-a to lepsze
          rozwiązanie?
          • Gość: nikto a co z pasażerami?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 11:45
            A co z pasażerami, osoba odpowiedzialan za ich bezpieczeństwo, bez oglądania
            się na nich prowadzi prywatny pościg autobusem, nie zatzrymuje sie na
            przystankach, pędzi ulicmi miasta. Co to ma być???? Wyobrażam sobie co czuli ci
            ludzie w środku, jeśli tam były osoby starsze i dzieci to .... brak mi słow.
        • Gość: zorro ah ta amfetamina jakie ona robi spustoszenie w IP: *.tvsat364.lodz.pl 12.04.06, 11:21
          mózgach ludzkich...
        • cassani nie przesadzaj 12.04.06, 11:45
          Gość portalu: beholder napisał(a):

> Warto zapytac jakie konsekwencje grozily kierowcy ze strony MPK za powrot do
          > zajezdni uszkodzonym autobusem.

bez przesady, zaraz napiszesz że szykowali mu krzesło elektryczne w MPK. Po
          prostu obydwóch panów zawiodły nerwy, to wszystko.
          • Gość: zorro jade sobie raz do warszawki a poboczem biegnie sob IP: *.tvsat364.lodz.pl 12.04.06, 12:07
            sobie mały kundelek kierowca tira jak go zauważył to hop na pobocze i psiaka
            biednego niewinnego przejechał tą swoją kilkunasto tonową bryką...ludzie ci to
            zawodowi mordercy w molochach na kilkunastu kołach już wyobrażam sobie ilu
            takich typów gna po naszych drogach co dnia...
            • yavorius Re: jade sobie raz do warszawki a poboczem biegni 12.04.06, 12:10
              Bo to kierowca z Warszawki był!

Ja też dzisiaj kopłem jednego psa pod nadjeżdżający skład metra!
              • Gość: asasa Re: jade sobie raz do warszawki a poboczem biegni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.06, 12:28
                pachnie kolejnym furiatem z bajki pt "kierowca łódzkiego MPK", ominał przystanek
                i ruszył w pogoń za tirem... od stacji benzynowej ? czyli pewno od statoil pod
                stadionem widzewa, a policja i wsio stalo za rondem inwalidow ... niezly poscig
                - to z kilometr albo ze dwa spokojnie - widziałem wsio w momencie pakowania
                gościa w folie koło 23ej ... ehhh bezsensowna akcja ... ciekawe czy pasażerów
                wypuścił czy może narażł ich życie tak bezsensownie jak swoje ?
              • orientman Re: jade sobie raz do warszawki a poboczem biegni 12.04.06, 13:34
                no to jutro w Metro pewno opisza :)
            • cassani około 3-4 tygodnie temu był artykuł w Newsweeku 12.04.06, 12:32
              o kierowcach TIRów. pijaństwo, narkotyki, dziwki. Do tego bezradna policja bo
              tirowcy przekazują sobie informacje o miejscach gdzie stoją. Polecam artykuł
    • Gość: bosman Badania? IP: *.interserwer.pl 12.04.06, 13:45
      Czy MPK prowadzi okresowe badania psychologiczne swoich kierowców?
      • Gość: zorro Re: Badania?jakie badania chłopina się zdenerwował IP: *.tvsat364.lodz.pl 12.04.06, 14:09
        bo jak by wrócił do zajezdni bez lusterka to na święta premi by nie dostał...to
        chciał chłopina spisać tego trepa ze słowacji i sporządzić oświadczenie a ten
        poprostu chciał zwiać i w nerwach go przejechał...
        • Gość: bosman Re: Badania?jakie badania chłopina się zdenerwowa IP: *.interserwer.pl 12.04.06, 14:22
          A jakby sie tak zdenerwowal na jakiegos pasazera? Badania psychologiczne
          kierowcow i motorniczych MPK sa konieczne.
          A premii to on i tak juz nie dostanie...
          • yavorius Re: Badania?jakie badania chłopina się zdenerwowa 12.04.06, 14:23
            Gość portalu: bosman napisał(a):
            > A premii to on i tak juz nie dostanie...

Po pensji pewnie też mu polecą...
            • orientman Re: Badania?jakie badania chłopina się zdenerwowa 12.04.06, 14:31
              yavorius napisał:

> Gość portalu: bosman napisał(a):
              > > A premii to on i tak juz nie dostanie...
              >
              > Po pensji pewnie też mu polecą...

i jak nic kosztami rodzine obciaza..
        • Gość: Malwa Re: Badania?jakie badania chłopina się zdenerwowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 18:59
          Dokładnie Zorro!Masz rację.A wy wszyscy powariowaliście.Z ofiary robicie
          winnego a natemat "wspaniałej" postawy tirowca ani słowa!
    • cassani znowu będzie 12.04.06, 14:32
      to w tej Łódzi....
      • Gość: lavinka z nielogu Re: znowu będzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.06, 17:19
        To przerażające, nawet dla mnie... to się nazywa wrost współczynnika wqrwienia
        narodu... skoro busiarz przejmuje się lusterkiem? A moze to leży głębiej , w
        podświadomości? Pytanie czy substytutem oberwanego lustyerka nie jest
        kastracja? A może odwrotnie to było już dziesiąte lusterko w tym miesiącu?

lav
        • Gość: P. Re: znowu będzie IP: *.lodz.msk.pl 12.04.06, 17:40
          Gość portalu: lavinka z nielogu napisał(a):

> To przerażające, nawet dla mnie... to się nazywa wrost współczynnika
          wqrwienia
          > narodu... skoro busiarz przejmuje się lusterkiem? A moze to leży głębiej , w
          > podświadomości?

To jest walka o byt. Lusterko do autobusu kosztuje kilkaset złotych, przy
          chorych układach w łódzkim MPK gdyby nie wskazał sprawcy najprawdopodobniej
          potrąciliby mu koszty naprawy z pensji. Facet zginął próbując bronić utrzymania
          dla swojej rodziny...
          • lavinka jeszcze jedno Ale 12.04.06, 17:42
            Ale żeby rzucać się pod koła? Nie mógł spisać numerów rejestracyjnych tego TIRa?
            Kurczę, coś czuję że szykują się kolejne strajki okupacyjne... czyli niech żyje
            kapitalizm i demokracja(czyli każdy kradnie jak może).. ;-)))

lav
            • michal.ch Re: jeszcze jedno Ale 12.04.06, 20:26
              > Ale żeby rzucać się pod koła? Nie mógł spisać numerów rejestracyjnych tego TIRa
              > ?

No przecież wysiadł z notesem, żeby go spisać od czoła, ale widocznie nie
              spodobało się to drugiemu driverowi.
        • Gość: Malwa Re: znowu będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 18:32
          To ewidentna wina kierowcy tira.Mysle ,że nigy już nie zaśnie spokojnie.Gdyby
          się zatrzymał porozmawiał jak człowiek zadeklarował zwrócenie kosztów naprawy
          za to przeklęte lusterko(tak powinien zachować się pożądny mężczyzna) wtedy ten
          człowiek by żył.
          Kierowce autobusu poprostu poniosło!!!Zastanówcie się kogo atakujecie kto tu
          jest tak naprawde winien tej beznadziejnej śmierci?Oczywiście że ten co
          prowadził tira! Zniszczył autobus i jakby nigdy nic pojechał dalej.No
          sorry......ale mnie też takie zachowanie wyprowadziłoby z równowagii.
          • Gość: Malwa Re: znowu będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 18:37
            Osobiście nieznosze tirowców.Zakompleksieni idioci którzy w wielkim aucie czują
            się dowartościowani.Zanim komuś powierzą taką maszyne powinni najpierw robic
            jakieś badanie psychologiczne.Może wtedy nie byłoby takich przykrych sytułacji.
            • Gość: CO????? Re: znowu będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 18:47
              Ja nie wiem jaką trzeba mieć psychike rozwaloną aby wdawać się w poscig z
              pasarzerami tylko dlatego,że ktos mi znszczył lusteresczko w samochodzie.
              • Gość: Malwa Re: znowu będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 18:54
                Nie wiesz co to jest uczucie niemocy bezsilności złości.Czułeś się kiedyś
                skrzywdzony?Nie miałeś wtedy ochoty udowodnić swojej racji domagać się
                odszkodowania ukarania sprawcy?Spróbujcie wczuć się może w stan psychiczny tego
                nieżyjącego już męzczyzny.Jesteśmy tylko ludźmi tu zadziałały emocje.I JESZCZE
                RAZ PODKReSLAM CZŁoWIEK BY ŻYŁ GDYBY NIE IGNORANCJA I BEZCZELNA POSTAWA
                TIROWCA.POWINNI GO ZAMKNAć za nieumyślne spowodowanie śmierci i odebrać
                prawojazy.
                • rozmowy_kontrolowane Re: znowu będzie 12.04.06, 19:01
                  Gość portalu: Malwa napisał(a):

> Nie wiesz co to jest uczucie niemocy bezsilności złości.Czułeś się kiedyś
                  > skrzywdzony?Nie miałeś wtedy ochoty udowodnić swojej racji domagać się
                  > odszkodowania ukarania sprawcy?Spróbujcie wczuć się może w stan psychiczny
                  tego
                  >
                  > nieżyjącego już męzczyzny.Jesteśmy tylko ludźmi tu zadziałały emocje.I
                  JESZCZE
                  > RAZ PODKReSLAM CZŁoWIEK BY ŻYŁ GDYBY NIE IGNORANCJA I BEZCZELNA POSTAWA
                  > TIROWCA.POWINNI GO ZAMKNAć za nieumyślne spowodowanie śmierci i odebrać
                  > prawojazy.

Na szczęście od wydawania wyroków są sądy.
                  Nie osądzaj, kto był winny, a kto nie- bo Ciebie tam nie było, nie jesteś ani
                  kierowcą tego TIRa, ani kierowcą autobusu.
                  • Gość: kierowca Re: znowu będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 19:06
                    Niestety masz racje,że od wydawania wyroków są sądy.Sam jestem kierowcą i
                    rozumiem kierowcę autobusu.Nic tak nie denerwuje jak ktoś ci stuknie auto i
                    pojedzie dalej a tu potem przez jakiegoś kretyna musisz naprawiać szkody z
                    własnej kieszeni.
                  • Gość: Malwa Re: znowu będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 19:20
                    Tak się składa,że mieszkam na widzewie wschodzie a ten kierowca codziennie
                    woził mnie do szkoły.wypadek obserwował mój chłopak.Jezeli inni maja prawo
                    krytykować nieżyjącego człowieka to tym bardziej ja mam prawo stanąć w jego
                    obronie i wyrazić swoje zdanie na temat prawdziwego sprawcy tej tragedii
                    Twoja ostatniw wypowiedZ jest jedynie beznadziejnym atakiem na moją osobe
                    (dlatego ze nie zgadzałam sie z tobą w kwestii psich kupek)I teraz niezależnie
                    od tego co napisze będziesz mieć odmienne zdanie odemnie.
                    • teresa104 Re: znowu będzie 12.04.06, 19:35
                      Mało prawdopodobne, żeby ten kierowca woził Cię codziennie do szkoły, bo
                      kierowcy nie są przypisani ani do konkretnych autobusów, ani do konkretnych
                      linii.
                      • Gość: BLONDYNA Re: znowu będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 19:36
                        O przepraszam mnie wozii taki jeden przystojniak codziennie do pracy):):):
                        • teresa104 Re: znowu będzie 12.04.06, 19:39
                          Jak długo? I czy wykorzystałaś okazję?:)
                      • krzyskup Re: znowu będzie 12.04.06, 21:12
                        Ale niektorych kierowców o wiele łatwiej spotkac na jednych lniach niż na
                        innych. Ot, taka uroda mpk. Nie wiem tylko, jak to jest ze zmianami - czy jak
                        ktoś ma popołudniową, to następna przypadnie mu poranna.

pzdr,
                        krzyskup
                      • Gość: MC Re: znowu będzie IP: 157.25.164.* 14.04.06, 11:29
                        > kierowcy nie są przypisani ani do konkretnych autobusów

Są.
                        • yavorius Re: znowu będzie 14.04.06, 11:32
                          Jednakowoż nie wszyscy.
                    • Gość: jowitkos Re: znowu będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 20:02
                      Nie martw się tirowiec odpowie przed sądem.Ja tam jestem zdania że on z pełna
                      premedytacja ruszył na tego biednego faceta aby go przetraszyć ten niestety nie
                      zdąrzył uciec.TIROWIEC DO PIRDLA!!!!!
                      • Gość: kIEROWCA Re: znowu będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 20:56
                        TAK TAK TEŻ JESTEM ZDANIA ŻE TO ON BYŁ NAJBARDZIEJ BEZMYSLNY CHCIAŁ TAMTEGO
                        PRZESTRASZYĆ SWOIM WIELKIM AUTKIEM I ZABIŁ CZŁOWIEKA.
                    • amrita Re: znowu będzie 12.04.06, 20:26
                      Malwina, masz rację!
                      Zgadzam się z Tobą w 100%!
                      chamskimi postami się nie przejmuj,
                      pozdrawiam,
                      a
                      • Gość: Malwa Re: znowu będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 20:34
                        Dzieki:)
                  • Gość: Malwa Re: znowu będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 19:21
                    Nawet nie potrafiłaś wyrazić swojego zdania.Wypowiedz ograniczyłaś jedynie do
                    atakau na moją osobe.Żenada...........
            • Gość: Artur Przezywacz Re: znowu będzie IP: 195.69.82.* 12.04.06, 19:16
              > Osobiście nieznosze tirowców.Zakompleksieni idioci którzy w wielkim aucie
              czują się dowartościowani.

Im krotszy penis tym wieksze auto. Dlatego Misztal ma Hummera i Maybacha
              • Gość: z. Re: znowu będzie IP: *.lodz.msk.pl 12.04.06, 19:21
                Sugerujesz że ma wklęsłego? ;)
                • Gość: Artur Przezywacz Re: znowu będzie IP: 195.69.82.* 13.04.06, 04:19
                  Ja nic nie sugeruje. Ja po prostu... sugeruje
                  • rozmowy_kontrolowane Re: znowu będzie 13.04.06, 04:49
                    Droga Malwo,
                    nie było mnie tam, nie znam szczegółów wypadku, dlatego nie oceniam, czyja była
                    wina i nie feruję wyroków. Niewykluczone, że w jakims temacie się z Tobą
                    zgadzam, ale tego jeszcze nie wiem.
                    Forum nie jest od tego, żeby kogokolwiek atakować i nie robię tego. Jedynie
                    studzę emocje i zwracam uwagę na to, że relację z wypadku znamy z mediów, a to
                    bywa zdradliwe.
                    I nie bierz wszystkiego tak bardzo do siebie. Wyluzuj.
                    Pozdrawiam.
              • Gość: kierowca Re: znowu będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 19:27
                Tez nienawidze tirowców na drogach!!!!Żądzą całym ruchem,myslą że im wszystko
                wolno!!!TO główni sprawcy większości wypadków drogowych.
    • zdanka1 Re: Śmierć za lusterko.... 12.04.06, 21:23
      potworne... moze ten facet w tirze go nei zuwazył, siedziałam kiedyś w szoferce
      tego bydlaka i jesli ktoś podejdzie pod samą maskę to go naprawde nie widac...
      To jest prawie wysokość pierwszego piętra.
      • Gość: KIEROWCA Re: Śmierć za lusterko.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 21:27
        "Zaczeli na siebie flugac po czym kierowca TIRa zaczal ruszac, kierowca
        autobusu probujac go zatrzymac stanal przed tirem probujac mu zatarasowac
        droge, a TEN JAK BY NIGDY NIC POJECHAL SOBIE DO PRZODU RUSZAJAC PO WOLI
        MIAZDZAC KIEROWCE "tO RELACJA ŚWIADKA.jEŻELI JEST PRAWDZIWA TO NIESTETY ALE
        MNIE TO TĘZ WYGLĄDA NA TO ZE TEN CHCIAL GO PRZESTRASZYĆ MYSLAL ZE TAMTEN ZDĄRZY
        ZWIĄC NIESTETY NIE ZDĄRZYŁ.........
        • Gość: współczujący Re: Śmierć za lusterko.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 21:47
          Kurde a wobrazcie sobie jaką tragedię przeżywa teraz kierowca tiru?
        • Gość: Paweł Re: Śmierć za lusterko.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 21:58
          No ta ktos napisał pod artykułem tak Jak zwykle to nie prawda

łodzianin 2006.04.12 15:59
          Jak zwykle to nie prawda co pisze prasa. Napisane jest tu że próbował odjechać
          i nie zdążył wyhamować tymczasem z relacji świadków TIR stał w miejscu i powoli
          ruszał gdy kierowca autobusu stanął przed nim chcąc wymusisz zatrzymanie
          pojazdu. TIR jechał powoli i mógł się zatrzymać ymczasem z zimną krwią
          przejechał zastępującego mu drogę kierowcę autobusu.
          gościa mogą oskarzyć nawet o morderstwo.Bo to nie był zwykły wypadek

• kulec Re: Śmierć za lusterko.... 12.04.06, 22:06
      mon Dieu.
      przejezdzalam wczoraj tamtedy. znaczy przez rondo.
      niebiesko bylo rzeczywiscie ale myslalam ze to jakas wieksza stluczka.
      uciekac stad trzeba...
      • Gość: daniel Re: Śmierć za lusterko.... IP: *.forweb.pl 12.04.06, 23:28
        szerokiej drogi
        • Gość: iks Re: Śmierć za lusterko.... IP: *.toya.net.pl 13.04.06, 01:16
          powiem teraz cos, co na tym forum jest niepopularne: to miasto jest niestety
          stresogenne i nieprzyjazne. balagan, bieda itd. poglebiaja frustracje. to co
          zrobil kierowca autobusu (wscieklosc i poscig) nie wzielo sie z powietrza. ilu z
          was zastanowilo sie, czy facet mial rodzine, dzieci, i czy byc moze juz kilka
          razy z rzedu miewal podobne sytuacje?. Zginal z rak jakiegos zakompleksionego
          kierowcy TIRa...
          tak wiec wszystkim zyczacym "szerokiej drogi" rowniez serdecznie dziekuje za
          goscine - po 20 latach poszukam sobie spokojniejszego miejsca, i to pomimo
          najszczerszych checi i bylo nie bylo zzycia sie juz z tym miastem.

• Gość: niepolak Re: Śmierć za lusterko.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 08:55
      Czemu odmieniacie TIR: kierowca tira AUTOBUS: kierowca autobusu
      Ktora forma jest poprawna?
      A moze kierowca Tiru lub kierowca autobusa?
      • rozmowy_kontrolowane Re: Śmierć za lusterko.... 13.04.06, 20:51
        Autobus to rzeczownik rodzaju męskiego- a ten w dopełniaczu i celowniku ma
        końcówkę -u.

www.pwn.pl/
        • kotbert A TIR 14.04.06, 11:38
          to nie rodzaj samochodu, tylko konwencja celna. To coś, co przejechało to był zapewne ciągnik z naczepą.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka