Dodaj do ulubionych

inwestycja na Dąbrowie

IP: *.lodz.dialog.net.pl 12.04.06, 22:27
może któś wie ,co buduje się tuż obok krańcowki tramwajowej na Dąbrowie
wzdłuż torów kolejowych z Chojen na Widzew ?Byłem tam ostatnio i jest tam
prowadzona całkiem duza budowa
Obserwuj wątek
    • Gość: Slavekk Re: inwestycja na Dąbrowie IP: *.pai.net.pl 17.04.06, 19:03
      Pewnie Nadzór Budowlany wie i informacja o braku tablicy informacyjnej budowy
      byłaby dla niego interesująca...;-)
      • Gość: tetetka5 Re: inwestycja na Dąbrowie IP: *.lodz.dialog.net.pl 17.04.06, 19:34
        niestety nie zauważylem tablicy informacyjnej i stąd moje pytanie
    • yarro Re: inwestycja na Dąbrowie 17.04.06, 23:14
      A to nie to: tinyurl.com/ztstq ?
      • geograf Re: inwestycja na Dąbrowie 17.04.06, 23:23
        Z ulicy Strzemińskiego, Standego a nawet z Parku Podolskiemu jest dosyć daleko do krańcówki i torów kolejowych...

Sama inwestycja- ciekawa i nawet ładna...
        • yarro Re: inwestycja na Dąbrowie 17.04.06, 23:40
          Kierowałem się tym, że to jednak zbliżona okolica. O innych inwestycjach w
          tamtej okolicy nie wiem...
          • Gość: Slavekk Re: inwestycja na Dąbrowie IP: 212.191.172.* 18.04.06, 08:26
            Gdziesik w tym rejonie był projektowany Kaufland, ale czy to jeszcze
            aktualne....?
    • Gość: tetetka5 Re: inwestycja na Dąbrowie IP: *.lodz.dialog.net.pl 18.04.06, 20:41
      inwestycja o której piszę ,jest zlokalizowana na południe od ulicy Dąbrowskiego
      w kierunku Ślaskiej i wygląda raczej na budowę jakiejś firmy a nie budynków
      mieszkalnych czy sklepu wiekopowierzchniowego
    • Gość: ktoś kto wie Re: inwestycja na Dąbrowie IP: *.lodz.agora.pl 18.04.06, 21:05
      tablica informacyjna znajduje się przy wjeździe na budowę z Instytutu Techniki
      Cieplnej przy ul. Dąbrowskiego 113. Powstaje tam fabryka firmy Mecalit GmbH z
      siedzibą przy ul. Romana 40/42. Docelowo zatrudni 200 osób.
      pozdrawiam Forumowiczów
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka