Gość: tetetka5 IP: *.lodz.dialog.net.pl 12.04.06, 22:27 może któś wie ,co buduje się tuż obok krańcowki tramwajowej na Dąbrowie wzdłuż torów kolejowych z Chojen na Widzew ?Byłem tam ostatnio i jest tam prowadzona całkiem duza budowa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Slavekk Re: inwestycja na Dąbrowie IP: *.pai.net.pl 17.04.06, 19:03 Pewnie Nadzór Budowlany wie i informacja o braku tablicy informacyjnej budowy byłaby dla niego interesująca...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tetetka5 Re: inwestycja na Dąbrowie IP: *.lodz.dialog.net.pl 17.04.06, 19:34 niestety nie zauważylem tablicy informacyjnej i stąd moje pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: inwestycja na Dąbrowie 17.04.06, 23:14 A to nie to: tinyurl.com/ztstq ? Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: inwestycja na Dąbrowie 17.04.06, 23:23 Z ulicy Strzemińskiego, Standego a nawet z Parku Podolskiemu jest dosyć daleko do krańcówki i torów kolejowych... Sama inwestycja- ciekawa i nawet ładna... Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: inwestycja na Dąbrowie 17.04.06, 23:40 Kierowałem się tym, że to jednak zbliżona okolica. O innych inwestycjach w tamtej okolicy nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slavekk Re: inwestycja na Dąbrowie IP: 212.191.172.* 18.04.06, 08:26 Gdziesik w tym rejonie był projektowany Kaufland, ale czy to jeszcze aktualne....? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tetetka5 Re: inwestycja na Dąbrowie IP: *.lodz.dialog.net.pl 18.04.06, 20:41 inwestycja o której piszę ,jest zlokalizowana na południe od ulicy Dąbrowskiego w kierunku Ślaskiej i wygląda raczej na budowę jakiejś firmy a nie budynków mieszkalnych czy sklepu wiekopowierzchniowego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś kto wie Re: inwestycja na Dąbrowie IP: *.lodz.agora.pl 18.04.06, 21:05 tablica informacyjna znajduje się przy wjeździe na budowę z Instytutu Techniki Cieplnej przy ul. Dąbrowskiego 113. Powstaje tam fabryka firmy Mecalit GmbH z siedzibą przy ul. Romana 40/42. Docelowo zatrudni 200 osób. pozdrawiam Forumowiczów Odpowiedz Link Zgłoś