okrutny_kamikadze 20.04.06, 12:16 Przecież Łódź to miasto biednych ludzi. Nie mają pracy, nie mają pieniędzy. Po co robić kolejne ogromne centrum handlowe? Kto te wszystkie towary wykupi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cassani Re: Kto będzie kupował w Manufakturze? 20.04.06, 12:27 gdzie jesteś? pisz szybko! przyjade żebyś się nie powiesił z rozpaczy! Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix jakich biednych ? 20.04.06, 12:48 a co robią tłumy w Galerii i innych świątyniach mamony ? ja n.p. chętnie się tam przejdę, usiądę na rynku wypiję latte, poobceniam panny w skali od 1 do 10... Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: jakich biednych ? 20.04.06, 12:51 no i kto jest właścicielem tych wszystkich samochodów na ulicach? Odpowiedz Link Zgłoś
pan.samochodzik Re: jakich biednych ? 20.04.06, 12:52 excentrix napisał: > a co robią tłumy w Galerii i innych świątyniach mamony ?> Tylko chodzą, bo kupujących można policzyć na palcach jednej ręki (wyłączając oczywiście Tesco, Biedronkę i kiosk). Odpowiedz Link Zgłoś
cassani tak 20.04.06, 13:05 tak, jednej ręki. dziennie 5 osób kupuje w Galerii. ładnie policzyłeś. właściciele sklepów się świetnie z tego utrzymują, ludzie przy kasach to makiety, a firmowe reklamówki wypchane papierami rozdają przy wejściu żeby spacerowicze bogato wyglądali. Odpowiedz Link Zgłoś
profes79 Re: tak 20.04.06, 13:16 Cassani, ja wiem, że Tobie ironia kojarzy się wyłącznie z Aronią, ale spróbój czasem nie odczytywać wszystkiego dosłownie :) Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: tak 20.04.06, 13:20 nie odczytywałem dosłownie, ale absurdalności stwierdzenia że w Galerii łodzian stac tylko na zakupy w Biedronce nie mogłem zakłócić jakims poważniejszym komentarzem. ufff, wybrnąłem :) Odpowiedz Link Zgłoś
profes79 Re: tak 20.04.06, 14:00 Ale tak właśnie jest! Większość odwiedzających Galerię trafia bądź do TEsco bądź do innych dużych sklepów (Empik, Media) natomiast w tych mniejszych klientów jak na lekarstwo. Trudno to nazwać absurdem... Odpowiedz Link Zgłoś
paskalll do casa 20.04.06, 14:53 To było dobre, na temat, z polotem i błyskotliwe. Do zaobaczenia na zakupach w MUNU-RZE Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: do casa 20.04.06, 15:12 ja tam będę na bank. wszak mam bliziunio! a ponadto nie wyobrażam sobie żeby moja małżonka na powitanie nie postanowiła puścić tam troszke kasy. musze byc i kontrolować! :) Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: do casa 20.04.06, 15:15 Chodzę na zakupy do Galerii Łódzkiej, będę robiła zakupy w Manufakturze. Odpowiedz Link Zgłoś
mat25 Re: Kto będzie kupował w Manufakturze? 20.04.06, 12:46 Ja będę kupował (od czasu do czasu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cudny Przyjezdni. IP: *.toya.net.pl 20.04.06, 13:06 Z Antoniewa, Rzgowa, Bukowca... Bedonia, Rokicin, Strykowa... Odpowiedz Link Zgłoś
lodzermensch1 Re: Kto będzie kupował w Manufakturze? 20.04.06, 14:26 Gdyby inwestor nie widział chętnych na zakupy w Manufakturze to by nie inwestował 200 mln € w ten interes. Aż chce się teraz zacytować "kapitalizm ma mordę wilka";) Odpowiedz Link Zgłoś
paskalll Re: Kto będzie kupował w Manufakturze? 20.04.06, 14:56 W kazdym społeczeństwie, są ludzie którzy kupują w buticach i w sieci Aldi np. I ci z Aldi zazwyczaj biadolą na różnych forach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Kto będzie kupował w Manufakturze? IP: *.interserwer.pl 20.04.06, 15:19 A u nas biadolą ci, którzy kupują w Biedronkach :) Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Re: Kto będzie kupował w Manufakturze? 20.04.06, 20:21 Gość portalu: bosman napisał(a): > A u nas biadolą ci, którzy kupują w Biedronkach :) Ja kupuję czipsy w Biedronce i nie biadolę. Odpowiedz Link Zgłoś
jolbla Szwedzi :) 20.04.06, 15:18 miasta.gazeta.pl/lodz/1,35136,3292974.html Ja ewentualnie w Leroy Merlin Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Leroy Merlin? 20.04.06, 15:21 to będzie tam ta raperska księgarnia internetowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lotoffun Re: Kto będzie kupował w Manufakturze? IP: *.toya.net.pl 21.04.06, 17:54 Ty będziesz tam robił zakupy!! :P Odpowiedz Link Zgłoś