Dodaj do ulubionych

Łukasz Madej przeprasza za swoje zachowanie

21.04.06, 10:38
Może spółdzielnia się zawiązała przeciwko trenerowi, który ma zasady i się do
ich stosuje. Wygląda na taki związek, gdyż przecież nie odnoszą porażek i
zwykle takie są objawy cichego buntu. Ponoć Dragan znów miał telefon, czy
może się szykuje zamiana?
Obserwuj wątek
    • Gość: kibic ŁKSu Łukasz wierzymy w Ciebie i resztę!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 10:48
      pokaż że jestes prawdziwy Ełkaesiak i poprowadz nasz kochany ŁKS do I ligi. Dla
      nas. Dla kibicow.
    • Gość: bałuciarze Re: Łukasz Madej przeprasza za swoje zachowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 10:52
      i po co siejesz ferment??? Zadnej zmiany nie bedzie, Wojno niech sie skupi na
      meczu w Bydgoszczy bo to jedno z serii spotkan o byc albo nie byc w OE.

ŁKS!!
    • Gość: kibic z Łodzi Do Pana Łukasz Madeja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 11:09
      Jestem kibicem Widzewa,ale chciałem napisac Panu swoja opinię na w/w temat.
      Kibic zniesie nawet i sromotną porazke swojej druzyny,ale nie zniesie tego,ze
      nie ma walki!Ile ma Pan na swoim koncie fauli i zółtych kartek w tej
      rundzie?Rozumiem presje,ale wtedy nogi sa sztywne przy rozegraniu piłki a nie
      podczas odbiorów kiedy piłka może przejśc,ale juz zawodnik nie!a jak jest?Ma Pan
      czyste sumienie?A to,ze spiewa Pan z kibicami(małolatami) je...ć RTS...jest
      załosne i nie wiem czy jest Pan gł...pi czy jeszcze tak dziecinny?Niech Pan
      pamieta,ze szanuja najgorszego wroga szanuje Pan siebie.Podam przykład naszego
      Zibiego Bońka.Wielki piłkarz,ale czy słyszał jakis dziennikarz czy kibic jakies
      obrazliwe słowa z jego ust pod adresem Legii badz Łks?ale on sie szanuje jak i
      innych kibiców.
      Proponuje zrobic sobie rachunek sumienia bo prawdziwi i normalni kibice z Łodzi
      czy to Łks czy Widzewa chca ogladac pierwszoligowe Derby Łodzi!
      Pozdrawiam.
      • Gość: młody zgadzam się z przedmówcą... IP: *.pai.net.pl 21.04.06, 15:11
        cały profesjonalizm prysł gdy zaczął do kibiców krzyczeć j... rts i niech nie
        gada że mieliśmy zbiorową halucynację czy jakieś omamy słuchowe!!

bo pewnie tego że nie przykłada się do gry i jest kompletnie bezproduktywny też
        nie ma?
        • Gość: ŁKS Re: zgadzam się z przedmówcą... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 18:05
          Tak to prawda że krzyczał Jeba... RTS. Podmiejscy sie unoszą i że niby nie przyjmuja przeprosin. A taka jest prawda że Grzelak też nas nie szanuje. Jak grał u nas to krzyczał "klubem Łodzi jest.... ŁKS. Jak od was odejdzie to też będzie krzyczał Jeba...RTS.
          Jestem jeszcze ciekaw ilu wychowanków ma Widzew. I ilu z nich osiągnęło cokolwiek.
          • Gość: majch Re: zgadzam się z przedmówcą... IP: 81.210.39.* 21.04.06, 18:34
            wpis powyzej jest tak smieszny ze az trudno go komentowac :)
          • Gość: młody Re: zgadzam się z przedmówcą... IP: *.pai.net.pl 22.04.06, 16:17
            uważam że skoro tak krzyczał to winien za to odpowiedzieć...np. wywaleniem do
            rezerw!!

ale na przyznanie się do tego gwiaździnie takiej jak Madej...zabrakło po prostu
            jaj!!

bo krzycząc coś takiego pokazał ze rozumu już dawno nie ma..

ps. jako kibic ŁKSu napisze tak...to "podmiejscy"wsadź sobie tak głęboko w
            d...aby ciebie rok cały bolało bo takimi tekstami uwłaczasz nam...kbicom
            ŁKSu...jesteś takim samym prymitywem stosując takie hasła jak ci co piszą:
            pejsiki, bazarowcy itp. itd.!!
      • Gość: max Re: Do Pana Łukasz Madeja IP: *.toya.net.pl 21.04.06, 15:16
        Grzelaka szanujecie a jebie ŁKS w zasadzie co mecz...
      • Gość: historyk Boniek nielepszy, też wyzwał sędziego od BUCA IP: *.zdnet.com.pl 21.04.06, 16:40
        Ja to pamiętam i inni pewnie też, na boisku chciał wyprosić sędziego ze stadionu i tak mu się wymsknęło "spier...j bucu"
    • Gość: rwt Re: Łukasz Madej przeprasza za swoje zachowanie IP: *.astral.lodz.pl 21.04.06, 11:47
      Jacy kibice tacy piłkarze...
      • Gość: Kuba ŁKS Re: Łukasz Madej przeprasza za swoje zachowanie IP: *.p.lodz.pl 24.04.06, 14:32
        Oooo proszę jaki ładny wpis "na poziomie"...
        Ale kolega to chyba ze wsi Widzew pochodzi, no to się nie dziwię.
    • Gość: RTS Fan Re: Mam gdzieś jego przeprosiny IP: *.man.lodz.pl / *.man.lodz.pl 21.04.06, 12:13
      Ja tam przeprosin nie przyjmuję. A zobaczymy czy j&^%ć RTS zakrzyknie mi to
      dziecko w twarz, jak stanę przed nim. Wtedy podyskutujemy, w końcu trzeba być
      odpowiedzialnym za to co się robi i mówi. A odpowiedzialność na piłkarzu jest
      ogromna bo to głównie młodzi ludzie przychodzą na stadion i stąd póżniej się
      bierze na stadionach agresja do której zachęcają takie głupki jak Madej.
      • Gość: 1908 Re: Mam gdzieś jego przeprosiny IP: *.chello.pl 21.04.06, 13:05
        masz chyba klopoty ze zrozumieniem czytanego tekstu. nie rozumiem dlaczego
        madej mialby cie przepraszac. byles na tym meczu?
        • Gość: RTS Fan Re: Mam gdzieś jego przeprosiny IP: *.man.lodz.pl / *.man.lodz.pl 21.04.06, 13:47
          to zdaje się że jednak ty nie do końca rozumiesz co ktoś pisze, ale to już nie
          mój problem

a madejowi jak tylko go zobaczę zadam pytanie o co chodziło z tym j$#@ć RTS
          • Gość: MillwalL FC Re: Mam gdzieś jego przeprosiny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 14:01
            Madej, żyjesz w tym mieście, łazisz po ulicach...
            • Gość: 1908 Re: Mam gdzieś jego przeprosiny IP: *.chello.pl 21.04.06, 14:41
              ej widzewscy analfabeci. czy mi sie wydaje czy on zaprzecza, ze krzyczal jebac
              widzew?
              • Gość: rwt Re: Mam gdzieś jego przeprosiny IP: *.astral.lodz.pl 21.04.06, 15:03
                Oczywiście, że zaprzecza. A właściwie dementuje. Tak naprawdę jednak nie
                zaprzecza, ani nie potwierdza. Gwiazdor :)))))))))
              • Gość: młody Re: Mam gdzieś jego przeprosiny IP: *.pai.net.pl 21.04.06, 15:12
                stary....

on nawet zaprzecza że źle gra i się nie przykłada...a wszyscy to widzieli a
                tamto słyszeli!!
                • Gość: 1908 Re: Mam gdzieś jego przeprosiny IP: *.chello.pl 21.04.06, 15:21
                  i na pewno slyszeli i widzieli to piszacy tu kozacy z widzewa:)
          • Gość: ala Re: Mam gdzieś jego przeprosiny IP: *.mofnet.gov.pl 21.04.06, 14:15
            odsyłam kolege do B.Grzelaka ..........
            vamos ŁKS
      • Gość: xxx Re: Mam gdzieś jego przeprosiny IP: *.toya.net.pl 22.04.06, 14:26
        Madaj zlape cie na 1 maja to ciekawe co mi powiesz ! ! ! TYLKO WIDZEW
      • Gość: Kuba ŁKS Re: Mam gdzieś jego przeprosiny IP: *.p.lodz.pl 24.04.06, 15:07
        Zgadzam się, że piłkarzom nie przystoii takie zachowanie. Ale każdego czasem
        emocje ponoszą, nas też.
        Aporopo wyzywania od "głupka" to właśnie pokazałeś swój poziom. No ale jakoś
        mnie to nie dziwi.....
    • Gość: DrMoorek Re: Łukasz Madej przeprasza za swoje zachowanie IP: *.toya.net.pl 21.04.06, 15:20
      Łukasz jesteśmy z Tobą. Kibicom którym puściły nerwy też napewno jest teraz
      głupio i żal. Jesteś ełkaesiakiem i to najbardziej w Tobie cenimy. Zapomnij o
      presji wyniku, graj jak najlepiej umiesz, a wszystko będzie dobrze. Tylko
      Łódzki KS !
      • Gość: młody Re: Łukasz Madej przeprasza za swoje zachowanie IP: *.pai.net.pl 22.04.06, 16:18
        niech zacznie więc grać...

dotychczas mu się nie chciało...i jakoś nie udowodnił tego że jest ŁKSiakiem!!
    • hubar Re: Łukasz Madej przeprasza za swoje zachowanie 21.04.06, 15:41
      Ojjjj popłakał się, a wygląda na takiego powaznego menczysne.
    • Gość: rts [...] IP: *.ksiezyc.pl / *.ksiezyc.pl 21.04.06, 16:24
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Kibic ŁKSu Ja tam niczego nie słyszałem ;-))) IP: *.zdnet.com.pl 21.04.06, 16:49
      Bo wyszedłem wkur...ny zaraz po drugiej bramce polonii, zanim sędzia odgwizdał koniec meczu. Madej trochę szarpał, ale wg mnie, mniej żelu i gwiazdorstwa a bedzie dobrze. Kibice są pamiętliwi, bo oni kochają swój klub na całe życie, piłkarzy tylko wtedy, kiedy grają w ich klubie. Dlatego muszą oni pamiętać że "Łaska pańska na pstrym koniu jeździ"
      • Gość: majch [...] IP: 81.210.39.* 21.04.06, 17:02
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: rwt Re: Ja tam niczego nie słyszałem ;-))) IP: *.centertel.pl 22.04.06, 12:39
        Kibice są pamiętliwi, bo oni kochają swój klub na całe życie, piłkarzy tylko wtedy,
        kiedy grają w ich klubie.

To chyba tylko kibice ŁKS. Na Widzewie zawsze oklaskami wita się tych, którzy tu
        kiedyś nóg nie odstawiali. Dotyczy piłkarzy, ale też trenerów (Franz oczywiście,
        ale np. Wdowczyka też dobrze wspominamy). Jak nie wierzycie, to przyjdźcie i
        zobaczcie. Czegoś może się nauczycie.
        • Gość: młody ale się ubawiłem to czytając!! IP: *.pai.net.pl 22.04.06, 16:21
          facet....podziwiam ten twój obiektywizm...:)

gratuluje poczucia humoru!
        • Gość: Kuba ŁKS Re: Ja tam niczego nie słyszałem ;-))) IP: *.p.lodz.pl 24.04.06, 15:14
          Od wAS to możemy się nauczyć ale chyba tego jak się napie..ć między sobą na
          własnym stadionie hehe....
          Popytaj kolegów jak nie kumasz
    • Gość: Czarek Re: Łukasz Madej przeprasza za swoje zachowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 17:27
      Jestem kibicem ŁKS-u od ponad 50 lat i dziwią mnie wypowiedzi wielu z Panów,
      którzy uczestniczą w dyskusji. Końcówka rundy jesiennej i początek wiosennej
      sprawiły, że pojawiła się nadzieja na powrót naszego Klubu do I ligi. Należ
      jednak pamiętać, że w ŁKS grają przeciętni piłkarze. Tylko ich determinacja i
      wola walki sprawiła, że ŁKS jest na drugim miejscu w tabeli. To, że nie
      wygrywają wcale nie oznacza, że sprzedali mecz czy wszystko mają w głębokim
      poważaniu. Są w diłku psychicznym i to jest przyczyna niepowodzeń.
      Wygwizdywanie ich, poniżanie czy też grożenie nic nie pomoże, a wręcz
      przeciwnie zaszkodzi. Pomóżmy im szczerym dopingiem, nie zmieniajmy trenera i
      spokojnie czekajmy I liga jest i będzie nasza.
    • Gość: ole Re: Łukasz Madej przeprasza za swoje zachowanie IP: *.gprspla.plusgsm.pl 21.04.06, 17:55
      Ja mysle ze trener go nie rozumie dlatego nie moze rozwinac skrzydel,moze czas
      pomyslec nad transferem do Niewypalu Pytowice i odbudowaniu formy,bo przeciez
      to pilkarz duzego formatu lepszy niz Milla...
      • Gość: MAjch Re: Łukasz Madej przeprasza za swoje zachowanie IP: 81.210.39.* 21.04.06, 18:04
        Madej do reprezentacji!! Hha,nie tak dawno sam o tym mowil,coz za bezczalny
        typ.Znaczy cie mazgaj-ci.. :)
    • Gość: jinx Re: nie zalamuj sie IP: *.dsl.renocs.nvbell.net 21.04.06, 18:51
      szkoda mi twojego talentu i potencjalu. nie moge scierpiec kiedy ktos kto ma do
      czegos smykalke i nie probuje jej rozbudowac, moze byc pilka, a moze byc
      fujarka, a moze byc co innego.
      zycze powodzenia i powrotu na wlasciwe tory, ale trzeba zaczac od siebie
      samego, a potem rozgladac sie dookola i gadac o zlych trenerach, kibicach, itp.
      jeszcze raz powodzenia, bo to za moment to juz bedzie po ptakach.
    • Gość: Sake(ŁKS) Madej...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 19:08
      Byłem na meczach ze Świtem,Ruchem i KSZO.To co widziałem w wykonaniu Madeja to
      nie był brak zaangażowania.Meczu z Polonią nie oglądałem ale znajomy(zagorzały
      widzewiak)opowiadał, że Łukasz był tym który zostawił na boisku kupę zdrowia.
      Dla mnie Madej jest poprostu słabszy fizycznie od przeciwników.Ma dobrą
      szybkośc i drybling ale nie jest herosem.Od obrońców Ruchu odbijał się jak od
      ściany.
      • Gość: Zagorzały Wow zagorzali widzewiacy chodzą na al.Unii IP: *.toya.net.pl 21.04.06, 22:53
        A to niespodzianka, myślałem że tylko na derby :-)))
        • Gość: netnapinacz Re: Wow zagorzali widzewiacy chodzą na al.Unii IP: 195.13.39.* 21.04.06, 23:44
          i można by powiedzieć vice-versa mój dobry kolega 100% rodowity łodzianin,
          oczywiscie za łks'em, był na meczu Ruchu z Widzewem i mówił, że takiej
          atmosfery na al. Unii nie ma, nie było i nie będzie no chyba, że ełksa gra z
          Ruchem lub Widzewem..........na tym właśnie polega urok internetu. (PIS)(off)
          nia nazwy pewnego klubu z małej litery zamierzona.
          JJJłks, WWjtknn, itp. itd. sieć tak jak papier wszystko przyjmie

Uwaga:
          Nie odpisuj na posty łamiące regulamin! Lepiej zgłoś je, klikając czerwony
          kosz.
          Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do jednej minuty
          • Gość: r Re: Wow zagorzali widzewiacy chodzą na al.Unii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 00:08
            idz spac bo piszesz bzdury.
            • thomaspawel Re: Wow zagorzali widzewiacy chodzą na al.Unii 22.04.06, 00:58
              ferment w ŁKS-e...? czyli co? powrót na swoje miejsce?
              • Gość: wieśniakspodłodzi Re: Wow zagorzali widzewiacy chodzą na al.Unii IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.06, 09:52
                A w Bydgoszczy i tak dostanieta w dupe.
              • Gość: młody Re: Wow zagorzali widzewiacy chodzą na al.Unii IP: *.pai.net.pl 22.04.06, 16:26
                masz racje nasze miejsce jest w 1lidze:-)

bo to chyba nasze miejsce które sami zbudowaliśmy od podstaw....vide założyciele
                ligii!!
                • Gość: pytek Re: Założyciele ŁKSu IP: *.toya.net.pl 23.04.06, 19:59
                  Mówisz o lidze Izraela???
                  nie bardzo wiem co ma to wspolnego z Polską Oramge Ekstraklasą i innymi
                  rozgrywkami pod egidą PZPNu....
                  • Gość: Kuba ŁKS Re: Założyciele ŁKSu IP: *.p.lodz.pl 24.04.06, 15:18
                    Jak czytam takie żygowiny jak twoje to rzeczywiście powinno was sie j....ć non
                    stop !!!! Kiepska to reklama dla waszych normalnych kibicow.
          • Gość: młody Re: Wow zagorzali widzewiacy chodzą na al.Unii IP: *.pai.net.pl 22.04.06, 16:25
            facet....

takiej atmosefry jak na ŁKSie na widzewie nie ma...i całe szczęście:)

a co do meczów z Ruchem...dla mnie jako dla kibica ŁKSu nie przynosi on
            większych emocji...bo czym tu się ekscytować?

derby wiadomo...ale mecze na prawde ciekawe i ważne dla kibiców ŁKSu to z takimi
            rywalami jak np. Craxa, Legia itd...
            • Gość: prorok Re: Wow zagorzali widzewiacy chodzą na al.Unii IP: *.toya.net.pl 23.04.06, 20:01
              oooooo .... Lem czekał 50 lat az ktoś wynalazł Flash USB, podejrzewam że jak
              ŁKS będzie grał z tymi zespołami które wymieniłes minie conajmniej drugie 50 i
              bedzieś mógł zmienić ksywę na stary....
              • Gość: Kuba ŁKS Re: Wow zagorzali widzewiacy chodzą na al.Unii IP: *.p.lodz.pl 24.04.06, 15:20
                wy z nimi nie zagracie nigdy bo jak sie wezma za pzpn to polecicie za te
                wszystkie przekrety tam gdzie wasze miejsce czyli IV liga....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka