Gość: ice-cream IP: 80.51.47.* 22.04.06, 18:35 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piotr Re: najlepsze lody w Lodzi - gdzie? IP: *.lodz.msk.pl 22.04.06, 19:00 www.clubcampari.pl/ ;) Odpowiedz Link Zgłoś
brite wow 23.04.06, 00:49 www.clubcampari.pl/of.htm stiptis, wspólna kompiel, hydromasarze, alkochole - przerzyjesz nie zapomnianą zbawę! Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: wow 25.04.06, 04:39 wredna, wejdź na stronę Klubu Magnes, to zobaczysz;) Odpowiedz Link Zgłoś
axx61 Re: najlepsze lody w Lodzi - gdzie? 22.04.06, 19:28 Najlepsze lody(lody mojego dziecinstwa) miala Gronowska. Mialy niepowtarzalny smak i pewnego razu czytajac prase emigracyjna natrafilem na notke w sprawie tych lodow. Piszacemu rowniez te lody zapadly w pamieci i przypadkowo ustalil gdzie one sa obecnie. Otoz okazuje sie ze sa produkowane wg.tej samej recepty i sprzedawane ale w Kanadzie (chyba w Toronto) dokad pani Gronowska wyjechala chyba w 1968 r. Jak tam bede to specialnie odszukam te cukiernie i zamowie te lody mojego dziecinstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: najlepsze lody w Lodzi - gdzie? IP: *.pai.net.pl 22.04.06, 22:22 Byś się nie zdziwił z tą cukiernia. Ona ma sieć luksusowych hoteli. Min nad wodospadem Niagara. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: najlepsze lody w Lodzi - gdzie? IP: 195.69.82.* 22.04.06, 20:04 zdefiniuj 'najlepsze' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubot Re: najlepsze lody w Lodzi - gdzie? IP: *.smrw.lodz.pl 23.04.06, 01:04 ja jestem nudziarzem... Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: najlepsze lody w Lodzi - gdzie? 22.04.06, 21:04 Czy w każdym wątku, musi być perwersja ? Odpowiedz Link Zgłoś
delahalle Re: najlepsze lody w Lodzi - gdzie? 22.04.06, 21:32 jan-w napisał: > Czy w każdym wątku, musi być perwersja ? Mamy XXI wiek, to już nie jest żadna perwersja :P Odpowiedz Link Zgłoś
latajacy_rosomak Re: najlepsze lody w Lodzi - gdzie? 22.04.06, 21:26 Rożek Piotrkowskiej i Narutowiczka. Wczoraj zjadłem po zraz pierwszy i bardzo mi smakowały. Aczkolwiek możliwe też, że po prostu realizacja pragnienia spowodowała przyjemność, a nie same lody, bo od dobrych kilku dni miałem niewymowną ochotę na zimne, gałkowane i w waflu. Odpowiedz Link Zgłoś
waclaw_grzyb Re: najlepsze lody w Lodzi - gdzie? 22.04.06, 21:40 to już od ciebie zależy pisz na emaila ja ocenie czy były nalepsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stilka Re: najlepsze lody w Lodzi - gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 22:01 Gelati w Galerii. Uwielbiam! Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe carte d'or nocciolato 22.04.06, 22:59 w sklepach takich różnych owocowo-warzywnych i wielobranżowych... albo spożywczo-rowerowych jak kiedyś na rogu Narutowicza i Lindleya Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: najlepsze lody w Lodzi - gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 00:26 Na Sanockiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubot Re: najlepsze lody w Lodzi - gdzie? IP: *.smrw.lodz.pl 23.04.06, 01:05 mi pasują lodu przy wyjsciu w tesco na pojezierskiej, z jakąś polewa. naprawdę takich dobrych lodów nie jadłem dawno. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: najlepsze lody w Lodzi - gdzie? 25.04.06, 01:21 Na Lutomierskiej przy Zachodniej! Od dawna najlepsze! Odpowiedz Link Zgłoś
bubot Re: najlepsze lody w Lodzi - gdzie? 25.04.06, 09:55 odradzam te lody z pewnych względów. Odpowiedz Link Zgłoś
kubako Re: najlepsze lody w Lodzi - gdzie? 25.04.06, 10:50 bubot napisał: > odradzam te lody z pewnych względów. to moze sie podziel z nami, jakie wzgledy dyskwalifikuja te lody, bo jestem ciekaw... Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: najlepsze lody w Lodzi - gdzie? 25.04.06, 11:51 No powiedz. Bo jeśli nawet coś z nimi jest faktycznie nie tak, to się cholernie starają aby to zamaskować. Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Takie rzeczy to tylko w Plusie 25.04.06, 08:22 Ale tak ogolnie to wersja duza w Galerii, a wersje na wynos na placu Dabrowskiego lub na skrzyzowaniu Piotrkowskiej i Zamenhoffa. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś