edmurphy 23.04.06, 16:23 macie jakieś ciekawe pomysły? A co będzie fajnego działo się w żychlinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dinozaur.57 Re: długi weekend 24.04.06, 16:41 Dobrze by było aby ze strony osób odpowiedzialnych za sprawy sportu, rekreacji, kultury i oświaty coś było nam, obywatelom, na te wolne dni zorganizowane. Czy coś takiego można się z ich strony spodziewać ? Odpowiedz Link Zgłoś
tatroman1 Re: długi weekend 26.04.06, 16:03 Nie licz na zorganizowanie tylko sam sobie organizuj. Ja wsiadam w samochód jadę w Tatry. Jakby co to 1 osobę mogę zabrać w okolice Zakopanego. Odpowiedz Link Zgłoś
zainteresowany761 Re: długi weekend 26.04.06, 16:12 co się będzie działo fajnego.......a nic,ed nie rozśmieszaj mnie,kto coś ma tu zorganizować........dziadek wencel...daj spokój...będą występy kapel ludowych w parku koło zedeku...............i po długim weekendzie..może pojedź ed w tatry złap świeżego powietrza,odpocznij i wracaj do żychlina,na forum tylko z trochę ciekawszymi tematami!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaur.57 Re: długi weekend 26.04.06, 16:57 ....a na potwierdzenie wrzuć na nasze trochę fotek. Odpowiedz Link Zgłoś