Gość: kasia IP: *.toya.net.pl 23.04.06, 18:47 czy sa jakies nowe wiadomosci. ja caly czas czekam na loty łódz - rzym Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spotterman Re: nowe połączenia z łodzi 23.04.06, 20:06 To sobie pewnie jeszcze poczekasz. Chociaż z drugiej strony to mogło by byc ogłoszone jakieś nowe połączenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: nowe połączenia z łodzi IP: *.retsat1.com.pl 23.04.06, 20:26 Na nowe połączenia poczekamy jak wydłużą pas startowy,a narazie możemy sobie tylko pomarzyć.Chociaż kto wie,już dawno nowych połączeń nie ogłaszał Sky Europe,a podobno nasze władze prowadzą z nimi rozmowy(oby!).Pare dni temu Wizz Air dodał nowy kierunek z Katowic do Cork(mojemu ojcu przydało by się to połączenie-niedługo będzie pracował jakieś 20 km od tego miasta).Moim skromnym zdaniem możemy jedynie liczyć na Rayaneira.Czas pokaże! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: nowe połączenia z łodzi IP: *.devs.futuro.pl 23.04.06, 20:29 Potencjał naszego lotniska trzeba porównywać do lotniska w Bydgoszczy, choć nasz pas startowy wydłużono dopiero w ubiegłym roku, a i tak jest krótszy. Dlatego w porównaniu z Bydgoszczą mamy i tak więcej połączeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matej Re: nowe połączenia z łodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.06, 20:55 ahahaha tak jasne infre mają lepsza zgodze sie z resztą NIE Odpowiedz Link Zgłoś
moheras Chyba do wroclawia czy poznania 24.04.06, 12:16 Bydgoszcz jest znacznie mniejsza niz Lodz. Po prostu lublinek wystartowal z 15 letnim opoznieniem Odpowiedz Link Zgłoś
maxxman Re: nowe połączenia z łodzi 23.04.06, 21:42 Moze ktos bedzie wiedzial: dlaczego z Europy nie ma low-costow do USA czy Kanady? Czyzby z powodu protekcjonizmu rynku amerykanskiego? I odwrotnie - czemu nie ma low-costow do Azji Poludniowo-Wschodniej? maxxman Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kp Re: nowe połączenia z łodzi IP: *.4web.pl / *.4web.pl 23.04.06, 21:54 widzialem polaczenia tzw low-costowe z londyny do jfk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HG Re: nowe połączenia z łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 12:05 > Moze ktos bedzie wiedzial: dlaczego z Europy nie ma low-costow do USA czy > Kanady? Czyzby z powodu protekcjonizmu rynku amerykanskiego? I odwrotnie - > czemu nie ma low-costow do Azji Poludniowo-Wschodniej? nie ma takich polaczen bo bylyby nieoplacalne. LCC lataja na krotkich trasach bo ich zysk zalezy od ilosci paxow przewiezionych. Lecac do Stanow czy Azji samolot na dobe wykonywalby jedna rotacje (lot tam i powrot). Zysk z takiego lotu bylby znacznie nizszy niz z 4-5 lotow po Europie (1-2 godzinnych). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matej Bydgoszcz nas goni niebezpiecznie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 22:16 - Tylko w pierwszym kwartale 2006 r. obsłużyliśmy przeszło 40 tysięcy pasażerów; to tyle, ile przez cały zeszły rok. Coraz częściej jest tak, że o tej samej godzinie wylatują dwa samoloty w różnych kierunkach, a nowe pomieszczenie daje swobodną możliwość odprawienia około 400 osób za jednym razem - dodaje. pasazer.com/czytaj.php?lp=1538 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albert Re: Bydgoszcz nas goni niebezpiecznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 22:39 Szczecin podobno obsłużył 60 tys. miasta.gazeta.pl/szczecin/1,34939,3301489.html Nie wiem - co prawda - jakim cudem, ale tezy że gonimy Bydgoszcz i Szczecin możemy między bajki włożyć. Pozdro, Albert Odpowiedz Link Zgłoś
protz Re: Bydgoszcz nas goni niebezpiecznie 26.04.06, 00:40 Gość portalu: Albert napisał(a): > Nie wiem - co prawda - jakim cudem, ale tezy że gonimy Bydgoszcz i Szczecin > możemy między bajki włożyć. Nie chce mi sie w to wierzyc. Moim zdaniem nie gonimy Szczecina i Bydgoszczy, tylko spokojnie przeganiamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilczy Re: Bydgoszcz nas goni niebezpiecznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 22:45 Gość portalu: matej napisał: > Re: Bydgoszcz nas goni niebezpiecznie Ja bym się nie bał o Bydgoszcz. Ja bym się bał o Szymany, Kielce i Lublin, bo przy założonym przez nasze lotnisko tempie rozwoju mogą nas za kilka lat przegonić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: nowe połączenia z łodzi IP: *.toya.net.pl 26.04.06, 06:47 ale nadal nic nie słychac o nowych połączeniach Odpowiedz Link Zgłoś
geographer Re: nowe połączenia z łodzi 26.04.06, 09:38 Propouje wysyłaj ten post częściej niż raz na kilka dni! Zmodyfikuj tylko jedno: adresata. Wysyłaj to do Kropy, Marca i innych odpowiedzialnych za ten stan rzeczy a nie do nas, nic temu stanowi rzeczy niewinnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazeta.pl Re: nowe połączenia z łodzi IP: *.toya.net.pl 26.04.06, 10:10 > ale nadal nic nie słychac o nowych połączeniach Pytasz może o Rzym?:-) Kasiu daj swoj adres tutaj. Z całą pewnością Cię powiadomimy jeśli Rzym pojawi się w ofercie łódzkiego lotniska. Odpowiedz Link Zgłoś