Gość: sylwia IP: *.toya.net.pl 23.04.06, 19:38 Makowski to pupil i kreatura Millera, odwołany za niekompetencje, ma kiepskie wykształcenie, nic nie zrobił dobrego. Ta kandydatura to kompromitacja i klęska lewicy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sylwia Kiepska kandydatura lewicy, bez szans. IP: *.toya.net.pl 23.04.06, 19:39 Nigdy na niego nie zagłosuje, bo nic on nie reprezentuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek to zwykły aparatczyk i partyjny karierowicz IP: *.toya.net.pl 24.04.06, 00:11 Lewica nie potrafi albo nie chce uwolnic się od takich ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon WAŻNE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 16:05 Ten człowiek nie zna słowa porażka. Jeśli wystartował na prezydenta to nim zostanie. czy to się wam podoba czy nie. A wiecie czemu tak twierdzę? Nie po to zrezygnował z ławy poselskiej w ostatnich wyborach żeby przegrać z jakimś dziadkiem w Łodzi. 1 wygrywa wybory 2 wyciąga to miasto z kryzysu 3 czeka na lepsze czasy lewicy w Polsce 4 prezydentem zostaje Olejniczak, premierem Napieralski a kto zgarnie ministerialną tekę.... Ambicja drodzy państwo to w polityce - władza, a ten człowiek N I E P R Z E G R Y W A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora Re: WAŻNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 22:24 zgadzam sie!! i tak wlasnie sie stanie... Ambicja wygra, a ja jestem za! Odpowiedz Link Zgłoś
avatary podstawowa kwestia : 09.06.06, 11:16 Ambicja drodzy państwo to w polityce - władza, a ten człowiek > N I E P R Z E G R Y W A on nie, ale miasto przegrywa, już dość egotystów a czas na odważnych wizjonerów gospodarzy. "nadchodzi czas dla ŁODZI " poczatek obecnego wieku. sld przy sterach. nadszedł ? kto był wtedy szefem kampanii wyborczej sld w tym miescie ? co potem z daną mu władza dla miasta konkretnego uczynił ? przypominam pytanie :DLA MIASTA nie można być trochę dziewicą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafik Re: Makowski: Po pierwsze praca, po drugie w Łodz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 20:04 Makowski był już wiceprezydentem, wojewodą, a teraz jest wicemarszałkiem. Nagle po 10 latach obecności wq polityce postanowił coś dla miast zrobic. Fenomenalny refleks. Makowski stwierdził, że łodzianie wyjeżdżają z kraju! może pomogły mu w tym puste fotele w filharmonii w czasie jego wystąpienia?? swoją drogą szkoda, że nie było millera - obaj są siebie warci. Lata obecności w polityce i żadnych efektów dla miasta. Tylko wstyd. Good night and good luck. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy_adam Re: Makowski: Po pierwsze praca, po drugie w Łodz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 20:15 Nigdy nie głosowałem na lewicę,ale jeśli miałbym wybierać między Kropiwnickim a Makowskim wybrałbym Makowskiego.Mam nadzieję,że będę miaŁ INNY WYBÓR. Odpowiedz Link Zgłoś
luckylook Re: Makowski: Po pierwsze praca, po drugie w Łodz 23.04.06, 21:09 Głosowałem na Kropiwnickiego, żeby nie wygrał Jagiełło. Nie może być tak, że Łódź ciągle jest czerwona, za Kropiwnickiego jest trochę lepiej, ale duuuuużo jeszcze brakuje. Na szczęście teraz będzie możńa wybrać człowieka z mnóstwem energii, który postawi na rozwój, inwestycje, aktywizację przedsiębiorców i tworzenie miejsc pracy. A zresztą, patrząc na główne założenia przyszłych kandydatów, widać, że w ogromnej mierze się pokrywają. Jednak ja mam zaufanie do tej opcji, pod której rządami rozwijają się świetnie Wrocław, Trójmiasto, Poznań i wiele innych miast i gmin. 5 listopada zagłosuję na Krzysztofa Kwiatkowskiego z Platformy Obywatelskiej. Nie wiem czy to gwarant sukcesu, ale na pewno gwarant postępu i najlepszy kandydat z całej stawki startujących. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mark Re: Makowski: Po pierwsze praca, po drugie w Łodz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 20:18 Kwiatkowski? A to ciekawe? Byłeś w Zgierzu? Chyba nie, bo nie wiesz jak wyglada to miasto, którego jest wiceprezydentem. Syf, kiła, mogiła. Jesli tak miałoby być w Łodzi, to dziękuję bardzo! To chyba najgorszy kandydat. Kapciowy Buzka, nic więcej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alibaba Wszyscy tylko nie Makowski, to najgorszy kandydat IP: *.toya.net.pl 23.04.06, 20:25 To najgorszy kandydat ze wszystkich kandydatów. Woałbym zagłosować na każdego tylko nie na Makowskiego. On nie ma o niczym zielonego pojęcia, to pozorant. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noster Myślałem,że gorzej już być nie może IP: *.retsat1.com.pl 23.04.06, 20:39 Po wyborze Heleny Pietraszkiewicz na stanowisko wojewody łódzkiego, wiele osób odetchnęło. – Teraz niech Łódź zbawia. Płakać po niej nie będziemy – mówią lubelscy radni, którzy przez trzy kadencje współpracowali z Pietraszkiewicz. – Współpracowali? – dziwią się. – To za dużo powiedziane. Myśmy się z nią użerali.-wiecej na www.przeglad-tygodnik.pl Miller wróóóóć!!!Czeka Óć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PS Re: Makowski: Po pierwsze praca, po drugie w Łodz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 21:26 Jest jeszcze szansa, że Samoobrona wystawi kogoś normalnego. Oczywiście kuźwa żartowałem ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianka do sylwii IP: *.toya.net.pl 23.04.06, 21:28 Zastanawiam sie czy jestes az taka głupiutka czy tylko udajesz!!!Makowski bez wykształcenia???Chyba ci sie cos pomyliło!!Makowski nic nie zrobił???Chyba nie wiesz o czym mowisz .Chyba w ogole za duzo nie wiesz tylko niepotrzebnie zasmecasz to forum!!!Moze idz poczytaj jakies madre ksiazki dziewczynko a pozniej napisz cos na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dark Bredzisz jak Murynowicz IP: *.toya.net.pl 24.04.06, 00:14 A Sylwia ma dużo racji.To młody ale już partyjny beton. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: do sylwii IP: *.smrw.lodz.pl 24.04.06, 09:18 bardzo chetnie dowiem sie co zrobil makowski gdy byl wojewoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Zagłosuje na makowskiego!! IP: *.toya.net.pl 23.04.06, 21:37 A ja zagłosuje na pana Makowskiego bo to dobry kandydat.A ze z lewicy zupełenie mi nie przeszkadza choc nigdy nie głosowałam na lewice, ale chyb czas najwuszyszy nie chce miec kropy na prezydenta, ktory nic nie robi .Ktos tu sie wypowiadał ze za jego kadencji jest troche lepiej a ja uwazam ze jest gorzej,bo on nie ma na nic czasu tylko jedzi po swiecie a ja nie chce płacicc za jego wojaże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: politog Re: Zagłosuje na makowskiego!! IP: *.man.lodz.pl / *.man.lodz.pl 24.04.06, 12:07 zapłacisz za podróze Makowskiego :-) jeśli oczywiście go wybiorą, bo jest bez szans... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Makowksi- dobry kandydat IP: *.toya.net.pl 23.04.06, 21:40 Zagłosuje na pana Makoswskiego to dobry kandydat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Nigdy NIE zagłosuje na tego kiepskiego kandydata. IP: *.toya.net.pl 23.04.06, 21:48 Są lepsi kandydaci, niż nierob makowski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laura Re: Makowski: Po pierwsze praca, po drugie w Łodz IP: *.lodz.dialog.net.pl 23.04.06, 22:15 Niech się zastanowią Ci co piszą dyrdymały, ze Makowski się nie nadaje. Ma 35 lat i zrobil juz swoją karierę, może mu zazdrościcie?..., ważne że wykorzystał czas i miejsce by sie samemu zrealizować, a teraz czas na wyzsze cele. Chcecie glosować na Kwiatkowskiego, kolejnego człowieka nie z ŁOdzi, a może wielkiego podróznika Kropiwnickiego. Szanuje wybór ale mnie Makowski przekonuje i na niego oddam głos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek87 Re: Makowski: Po pierwsze praca, po drugie w Łodz IP: *.retsat1.com.pl 23.04.06, 22:29 Widać ile osób zazdrości temu makowskiemu, ilu chce i pisze głupoty żeby faceta oczernić. Gość ma klase, nigdy się nie zhańbił, ma też program. podoba mi się ze ktoś w końcu mysli o Łodzi o bezrobociu i o bezpieczenstwie. ja zagłsuje na Makowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weronika Re: Makowski: Po pierwsze praca, po drugie w Łodz IP: *.retsat1.com.pl 23.04.06, 22:32 panie i panowie w końcu mam na kogo zagłosować, Panie Krzysztofie jestem młodą łodzianką, mam 32 lata i chce mieć prezydenta który pomyśli o naszym mieście , a nie tylko będzie z niego wyjeżdzał. A gdzie jest pan Kropiwnicki, pewnie znów gdzieś wyjechał, może tym razem do kanady, może do USA. Panie Krzysztofie jestem za panem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: Makowski: Po pierwsze praca, po drugie w Łodz IP: *.toya.net.pl 23.04.06, 22:33 Ja zaglosuje na Makowskiego poniewaz oprocz bardzo dobrego wykształcenia ma również doświadczenie mimo młodego wieku.Uważam,że jest on jedynym poważnym kandydatem na tak ważne stanowisko.Kropiwnicki???Ogarnia mnie pusty śmiech.Niedosyć,ze nic dla Łodzi nie zrobił to jeszcze ośmiesza nasze miasto!!! Ludzie!!!Gosujcie na Makowskiego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pietrucha Droga Sylwio!!! IP: *.toya.net.pl 23.04.06, 22:47 Dobrze wiedzieć ze w dzisiejszych czasach ukończenie łódzkiej politechniki tak prymitywnej osobie, jaka prezentujesz na tym forum nie wystarcza - nie oczerniaj osób, o których nie masz zielonego pojęcia specjalnie dla Ciebie streszczenie życiorysu Pana Makowskiego w pigułce, bo obawiam się ze reszty nie spamiętasz: Absolwent Politechniki Łódzkiej (wydz. Chemii Spożywczej i Biotechnologii), ukończył Podyplomowe Studium Menedżerskie. Licencjonowany Zarządca Nieruchomościami. Radny Rady Miejskiej w Łodzi. Wiceprezydent Łodzi odpowiedzialny za majątek i inwestycje. W latach 2001-2004 Wojewoda Łódzki. W tym czasie m.in. wprowadził strategię rozwoju województwa COP (Centralny Okręg Przedsiębiorczości), ściągnął do Łodzi takie inwestycje jak: Gilette, Philips, Bosch, Hutchinson, po wielu staraniach rozpoczął wreszcie budowę autostrad w województwie łódzkim. PS. Jestem bardzo ciekaw co Ty osiągnęłaś w swoim życiu??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: politolog Re: Stek bzdur IP: *.man.lodz.pl / *.man.lodz.pl 24.04.06, 12:10 ha ha ha !!!!! Uśmiałem się jak to przeczytałem, zapomniałeś dodać że dzięki niemu pewnie i Lublinek ruszył, wybudowano Manfacturę i skończono GOŚ itd..... Sukces ma wielu ojców :-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uljanow Włodzimier Re: Makowski: Po pierwsze praca, po drugie w Łodz IP: *.toya.net.pl 23.04.06, 23:45 Po pierwsze Lenin, po drugie Lenin, po trzecie Makowski...Po czwarte boję się otworzyć lodówkę, bo ten komunista wszystko wyżarł, dlatego taki wypasiony i pomimo 10 lat w polityce jeszcze głodny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Ciągle ci sami.Aparatczycy. IP: *.toya.net.pl 24.04.06, 00:09 Jak widać lewica ma krótką ławke kandydatów.Ciągle wystawia te same skompromitowane gęby.Żaden aparatczyk nie może liczyc na moj głos a z tego co wiem to nie tylko na mój. Odpowiedz Link Zgłoś
histeryx to ten co proponuje robote na wózkach widłowych 24.04.06, 00:12 absolwentom wyższych uczelni ? autor "nadchodzi czas dla Łodzi", które utorowało droge do zwycięstwa Millerowi w naszym mieśce, z tym , że ten czas wcale nie nadszedł... ? ten czy nie ten ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lo No to Mały Miller zamknie nam lotnisko... IP: *.orange.pl 24.04.06, 01:51 >zatrzymanie łodzian w Łodzi, by nie wyjeżdżali za chlebem na Zachód< Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Społecznik Re: Makowski: Po pierwsze praca, po drugie w Łodz IP: *.wup.lodz.pl / 193.28.230.* 24.04.06, 07:50 Wreszcie ktoś pomyślał, że najważniejsza jest praca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ingo Re: Makowski: Po pierwsze praca, po drugie w Łodz IP: 213.17.170.* 24.04.06, 08:59 Hasło szczytne ale takie hasło ma kazdy kandydat. Pytanie jak - tutaj kandydaci sa juz mniej rozmowni. Nikt nie mówi jak stworzyc w Łodzi dobra atmosfere dla inwestorów, konsensus wokół spraw dla miasta najważniejszych. Nalezy pamiętać, że każdy inwestor lubi poczucie stabilności (kontyuacji). Inwestorzy nie znosza jak przychodzą nowi i zaczynają wszystko od nowa bo to co poprezdnio to było wszystko źle. Na tym polega sukces Wrocławia. Na kontynuacji i stabilnosci oraz przewidywalności lokalnej władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Wszelkim komuchom mówimy zdecydowane NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 09:00 Dość już lewactwa w gospodarce. Czas na dożywotnie odsunięcie czerwonych darmozjadów od władzy. Łodzi potrzeba menedżera, który będzie prawdziwym gospodarzem a nie aparatczykiem partyjnym. A "mały Miller" to przykład typowego młodego aktywisty, który rozdaje stołki jeszcze przed wyborami ( patrz Maciej Rakowski ). I nie wmawiajcie całej Polsce, że Łódź jest czerwona. Nie obrażajcie nas łodzian. Tylko UPR ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rtka Re: Wszelkim komuchom mówimy zdecydowane NIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.06, 09:04 Och ta Polska, widać jak bardzo ludzie Kropy nie chcą wyleciec ze stanowisk. Dlaczego tak tu piszecie, jak jest lepszy kandydat od waszego to stancie w szranki a nie tylko ujadacie na forum. Ja na przekór co tu przeczytałem zagłosuje na pana Krzysztofa Makowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ingo Re: Wszelkim komuchom mówimy zdecydowane NIE IP: 213.17.170.* 24.04.06, 13:28 Na przekór nie założe czapki i odmroże sobie uszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: Makowski: Po pierwsze praca, po drugie w Łodz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 09:32 Najlepszy kandydat na Prezydenta, jako młody człowiek rozbuja Łódź, która za Kropiwnickiego zaczęła tonąc. Bedę na niego głosował Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodzermensch Re: Makowski: Po pierwsze praca, po drugie w Łodz IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.06, 09:33 Ponieważ wierzę w rozum Łodzian cieszę się, że przeciwnikiem Kropy w wyborach będzie Makówa – tępawy, prymitywny millerowski aparatczyk bez inwencji, własnych pomysłów i intelektualnej niezależności. Łatwiej z takim wygrać wybory niż z inteligentnym prawnikiem Rakowskim. Chociaż, jak widzę, nie brakuje wśród łódzkiego lumpenproletariacie wiary, że to Makówa rozpoczął budowę autostrad i sprowadził do Łodzi kilkanaście lat temu Boscha, czy Gilette. Na zdrowie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianka Popieram Pana Makowskiego IP: 212.160.138.* 24.04.06, 09:48 Popieram Makowskiego ona ma mój głos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Popieram Pana Makowskiego IP: *.toya.net.pl 24.04.06, 11:35 Makowski to dobry kandydad. Być może kandydat PO też. Ale pojawia sie problem współpracy z rządem. Niestety te oszołomy nie będą chciały współpracować z takim prezydentami bo nie są z tej opcji politycznej. Historia lubi się powtarzać. Vide Miller vs. Kropiwnicki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młdybobo Chyba rozumu trzeba nie mieć by na SLD . NIGDY. IP: *.toya.net.pl 24.04.06, 11:45 SLD wystawiło takiego miernote,że aż głowa boli. Przecież oni nawet ludzi nie mają, chyba że na smutnej. SLD to wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bene Lenin mówił, że kucharka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 11:54 Lenin mówił, że kucharka może zostać premierem. To czemu Krzysio-Misio nie ma być w Łodzi preziem? Lepszy już ten niemota, niż jakiś nawiedzony bojownik- reformator. Maczek Ameryki nie odkryje, ale przynajmniej niewiele spieprzy. Po prostu będzie "zarządzał nieruchomościami". A tych w Łodzi sporo, dla sierotek po Millerze starczy. A że obsadzi Urząd kolesiami ? Każdy kandydat ma "zaplecze", które po wygranych wyborach dostanie konfiturki do wylizania. Czy to nie wszystko jedno, kto kradnie ? Komuszek z SLD, czy świętoszek z PiS ?. Ja zagłosuję na tego, z najmniejszym "zapleczem". Żeby po zwycięstwie musiał się dzielić łupami z konkurencją. Żeby były jaja. Żeby jeden drugiemu patrzył na ręce, czy nie chapie za dużo. Jak nie może być dostatnio, to niech przynajmniej będzie wesoło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart To dobry kandydat młody ale doświadczony.. IP: *.zdnet.com.pl 24.04.06, 12:09 będę na niego głosował bo jest kompetentny, ma czyste ręce i robi dużo dobrego dla naszego regionu jako wicemarszałek województwa ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: politolog Re: To dobry kandydat młody ale doświadczony.. IP: *.man.lodz.pl / *.man.lodz.pl 24.04.06, 12:15 ha ha ha !!! Co takiego zrobił??? Czekam na FAKTY a nie MITY!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bene doświadczony.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 12:27 Trele - morele, czyste ręce, ha, ha ! Pęczak też ma czyste a siedzi jako polityczny, co ? Żeby tylko Maczek nie okazał się za bardzo "doświadczony" ! Widać, że jest już grupka tych, co się oblizują i łapki po łakocie wyciągają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Głos na Pana Makowskiego IP: *.toya.net.pl 24.04.06, 13:27 Obecny prezydent Kropiwnicki zamiast zajmować się naszym miastem woli robić sobie wycieczki zagraniczne.Za takiego prezydenta dziekuje bardzo.Jako rodowita łodzianka wstydze sie,że Kropiwnicki rządzi naszym miastem.Pan Makowski jest osobą jak najbardziej kompetentną na to stanowisko.Jako Wojewoda Łódzki i Wicemarszalek woj.łódzkiego pokazał nam,że można zrobić coś dobrego dla Łodzi.Ma on konkretny program,który mnie przekonuje i wierze,ze dzieki niemu w końcu zmniejszy sie bezrobocie i zwiększy bezpieczeństwo na ulicach(do czego zresztą już zdąrzył się przyczynić). Panie Krzysztofie,oddaje na Pana swój głos! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ingo Re: Głos na Pana Makowskiego IP: 213.17.170.* 24.04.06, 13:34 Tylko, że to za czasów Kropiwnickiego (wcale nie chce go bronic ale to fakt) zaczęto mówić dobrze o łodzi i miasto znalazło sie w grupie miast do których ciagna inwestorzy. Tymczasem za ekipy Makowskiego (mimo posiadania zaplecza w rządzie i we władzach centralnych)miasto przeżywało zastój i beznadziejny marazm. Ja nie zamierzam stawiać na takich ludzi bo za nim ciągnie się ogon skompromitowanych, nieudolnych aparatczyków, którzy w łodzi rządzili przez 10 lat z wiadomym skutkiem. I to oni będą wyznaczać jako zaplecze Makowskiego standardy jego ewentualnej prezydentury. A to oznacza spadek po równi pochyłej. Lewica w Łodzi musi dokonac totalnej zmiany ludzi i sposobu myślenia aby mozna było mysleć o niej jako o sile która może miasto zreformowac i nadac mu dynamikę godna prawdziwej metropolii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: man Re: Nie dla Pana Makowskiego IP: *.man.lodz.pl / *.man.lodz.pl 24.04.06, 14:19 Do garów z powrotem marsz!!! Jak czytam takie pierdoły to wiem dlaczego kobiety uzyskały prawa wyborcze tak póżno!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: do "man" IP: *.toya.net.pl 24.04.06, 15:01 Człowieku jesteś żałosny.Wnioskując po Twojej płytkiej,nic nieznaczącej wypowiedzi myślę,że to ty nie powinieneś mieć prawa głosu w żadnej kwestii... Makowski jest młodym,konkretnym,otwartym,wykształconym człowiekiem z głową na karku.Ma wiele ciekawych perspektyw związanych z Łodzią,a co za tym idzie,ogromny zapał i wiare w to,ze za jego kadencji w naszym mieście może być lepjej.Głosuje na Makowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bene przystojny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 15:41 Wszyscy tylko, że taki młody (35 lat, toż to nastolatek prawie), wykształcony, zdolny i doświadczony - a nikt nie powie, że przystojny, opalony i wogóle. Ja nie rozumiem dla czego ? Czy to nie dobrze, że przystojny ? Matko kochana ! Czy to już naprawdę bez znaczenia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smerfetka Re: przystojny??? IP: 80.50.65.* 24.04.06, 16:25 Ha, ha, ha !!! Przystojny? Chyba pęknę ze śmiechu. Niski i gruby to owszem + kg ciemnego pudru na twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demokrata jak Lepper solar, na niego głosować to siara. IP: *.toya.net.pl 24.04.06, 17:01 Kandydat bez pojęcia, przyczepił się do milera i mówi płyniemy. jak rzep. Odpowiedz Link Zgłoś